.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 84 от общо 84
    Уфф...Плламена си замина,бе хора,приемете го...

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Аз съм се подписала още онзи ден
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

И аз онзи ден ама нищо няма да стане
    It always rains the hardest,on the people who deserve the sun..

Бе нетрябваше тя да си тргне.Нора беше мн по-зле от Пламена.На мен Пламена ми беше една от любимите,а те са само 3ма . Много бих искала да се върне ама няма начин.

Град
    RuSe
    Пфф от 10 години се занимавам с пеене и мога да преценя,че Пламиена наистина може да пее! Според мен наистина заслужава да остане в Мюзик Айдъл!

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    имаше шанс...не става !!! мен не ме кефи не е нищо особено, след като много хора смятат че може да пее значи нищо не я бърка че не е спечелила. Нали вече България я опозна нека я издигне

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от cold_arrow
    Нора беше мн по-зле от Пламена.
    Е тук вече не съм съгласна...
    The reasons of love... <3

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Това,че е участвала в подобно шоу си е шанс,а дали ще се задържиш и ще се харесаш на публиката си е чист късмет.Не мисля да се включа в петицията,по скоро бих се включила в тази с/у матурите,нещо важно и което ме вълнува.И тока ще поскъпне юли месец,айде да направим петиция ...
    А по темата-Пламена има шанс за реализация,подобни конкурси се гледат от доста хора,гласът и може да бъде купен,нищо не свършва с излизането и от прослувутия Мюзик Айдъл.

Не помня кой го каза,но в момента това не е от такова значение,отколкото неговите думи: "Който излезе по-скоро от Music Idol има по-голям шанс за реализация...!"
    Пътеката ли стана тясна или вие пораснахте? Гледайки нагоре, малко се захласнахтеее . ;]]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си