- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Да дадем втори шанс на Пламена от Music Idol
+1Първоначално написано от MG-X-Power
Не се кефя на Иван, но се кефя повече на Нора.Харесва ми повече гласа й, да не говорим за визията и т.н.Пламена може да пее хубаво, но това не е всичко.А и отделно това каква реклама си направиха с тая любовна историйка, не е истина...
+ 1890378963750682562-6528Първоначално написано от MG-X-Power
![]()
Пфф...аз пък не искам да се връща!
Предпочитам Елена...ама те!!!!![]()
Живеем в Цървуландия,защото не сме подписали в толкова важната подписка от която зависи животът ти ли?Първоначално написано от MG-X-Power
Живеем в цървуландия,защото всичките пубери се връзват на такива откровени простотии,които не ги засягат нито пряко нито косвено!
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
^ съгласен съм ако се обръщаше толкова внимание на сериозните неща който ни засягат щеше работата да е много по добре
лудите фенки на ПерникО не позволяват на Русокоска да се гушка с него...![]()
Къде си обидил?Първоначално написано от MG-X-Power
Мда, определено не си обидил. Слепи сме.Първоначално написано от MG-X-Power
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Момичето има голям талант обаче какво и да правите НЯМА начи да я върнете в Music Idol ...
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
MG-X-Power а ти 1ви клас ли си ?!
не гледам предаването и не знам точно дали си заслужава тази петиция или не, но намирам за жалко ,че за щяло и нещяло и то предимно за безмислени неща се правят такива подписки ,а когато е да се направи нещо наистина значимо за цялото ни общество и държавата като цяло всички пасуват или се пресмиват![]()
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
Фънки самия е един доста добър представител от държата Цървуландия. БТВ иска да спечели от вас и да гласувате.. !!! Смс-сите са пари.. печели този, който е спечелил глупаите лапета на негова страна (незнам кой друг би си давал парите за такива глупости) и Пламена какъвто и глас да има няма да успее, нито който и да е от ЗВЕЗДИТЕ..
Не трябва да и се дава 2ри шанс. Хората не са гласували за нея => отпада. Това е музикален формат с правила
The Spark
Познавам я лично и мога да ви кажа ,че не е това , което показа там не е лигава изобщо и може още много !
Ziezi млъкни по-добре!
_siNNer_ а ти за много оригинална ли се мислиш?!или какво?
-1![]()
Против съм..
Имаше и по-некадърни от нея...но мен какво ме бърка?
Според мен няма талант това момиче и хубаво че я изгониха
Закон на Торнли: Онова,което възприемаме като ред, е само преобладаващата форма на хауса.
А ти си си лика прилика с Иван и двамата имате еднакъв талант кво ли разбираш ти от талантПървоначално написано от v_shveda
![]()
![]()
![]()
Ей такива изказвания ме убиват! Ако нямаше талант, нямаше да я допуснат след кастингите, а още по-малко до финалната 12-ица!Първоначално написано от v_shveda
Да не говорим, че Пламена е печелила много Гранд при-та на национални конкурси и е пяла 2 пъти на "Бургас и морето". Да, може би, защото е бездарна!!![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Вие пък , какво толкова се палите..
Това е просто шоу..
Ясно е, че няма да станат мега-звезди.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
mg-x-powah ги отбира нещата обаче бе![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."