- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какви спирали,фондютени..парфюми ползвате?
спирала-"Свръх обемни мигли" Ейвън
фондьотен-Импала
парфюм-Miss O ot Oriflame
![]()
Спирала-Golden Rose Long Lash mascara
парфюм-Diable Bleu (много хубав)
молив-Impala
Гланц-различни
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
хехххх... въпреки убежденията на повечето хора, че съм по-хубава без грим, аз въпреки това продължавам да си пръскам парите за гримове и ето какво си купих вчера:
спирала за СВРЪХОБЕМНИ мигли на Bourjois
останалите са ми разни неща от ейвън и орифлейм - лосиони за тяло, кремчета, фондьотенчета, ексфолианти, червилца, гланцове, балсами и прочие..
покупки с обща стойност 62 лева ... +ебавките от страна на приятели и родители![]()
Спиралата ми е на ланком-виртуоз много съм доволна от нея с извита четчица е и не ми слепва миглите,а фон-дю-тен от марката №7,но в България миля че още я няма и понякога си взимам на диор едим с мат ефект,но е много скъп.Любият ми парфюм е на версаче кристал-розов.
спиралата ми е на oriflame 500% обем -много съм доволна ама сега си поръчах една с блясък от стария каталог на avon утре ще си я получа ще ви кажа добра ли е![]()
фон дио тени и пудри и такива неща не ползвам,защото предпо4итам да раз4итам на естественият блясък и непринудената 4истота на кожата ми а и нямам нужда предполагам...
парфюмите са ми много не им знам марките само знам,4е някой от тях за C-TRU,BU, BI-ES,mq,zara man и още много разли4ни,не оби4ам да ползвам един и същ в продължение на два дни....
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Спирала-Ейвън,фон дьо тен-не ползвам,парфюми-Ейвън,99,имам един на Рефан,So kiss me О.О имам и един от Aмерика Vivid![]()
спиралата ми е на impala за обем,фон дьо тен на impala 6 номер ,и парфюм на adidas розав :P
прегрътката една ме кара да полетя,ти си всичко за което сум мечтала.имам нужда от теб за да продалжа напред!
vidqh 4e dosta ot vas izpolzvat Divine-A-Lash на Maybelline ili Volume Shocking на L'Oreal...hubavi li sa naistina?az imam edna na Dior,koqto uj e za obem,ama ne sum mn dovolnanqkoi moje li da mi preporu4a nqkoq koqto naistina da pravi miglite plutni i obemni?
ina4e parfum- Puma-Create/Givenchy-My Couture
moliv - nqkuv deto si go kupih ot kitai
fondioten i pudra- Chanel
Парфюм:
Спирала:
А фон дьо тен-а е някъв на Ейвън.Молива,перлите и сенките също са на Ейвън.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Спирала рядко ползвам-някаква на Авон е
Фон дьо тен - Carlo Di Roma
Парфюм - Vert Delice
Oriflame и Avon .. ее и отделн0 ак0 си харесам няк0е гланц-че 0т някаде.. н00 иначе съм мн доволна от продуктите на Avon![]()
Всичк0 идва за да си 0тиде и да 0стави сп0мена за нещ0 к0ет0 ник0га няма да се върне . . .
спирала- 500% volume - oriflame i Difine Lash
парфюм Far away na avon, after hours -oriflame
и още няколко на орифлейм
ФДТ не ползвам просто защото нямам нужда
преди се мажех повече и бях доволна, а сега спрях защото секи ден бех с по 3 кг грим на лицето. Доволна съм от продуктите на ейвън:
-ФДТ - perfect wear
-ФДТ (нещо като мус)
-пудра - от серията на Cynthia Rowley
-перли
-спирала - имам няколко вида
-пак от серията на Cynthia Rowley
-оная с бяло и черно (вече я няма)
-имам и от ония от 3,90 малките
-Daring Curves - извива много хубаво
-гланцове - да не казвам голяма дума, ама бях представител на ейвън и имах почти всички гланцовеНай-много съм доволна от тоя новия plump pout.
хубави продукти имат![]()
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително
Spriralata - Avon
4erviloto - Oriflame,fon dio ten ne polzvam
a parfuma e - Eskada
Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!
Парфюм - Versace Crystal Noir... много яко миришее![]()
![]()
Спирала - na L'OREAL - TELESCOPIC .. спиралата е направо жестока препоръчвам я на всички.. миглите ми ги прави просто... СУУУПЕРРР !!
Фон дьо тен - не ползвам![]()
Червило - на L'OREAL - Glam Shine..![]()
![]()
Mолив за очи - няколко са![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
Спирала - Орифлейм
Парфюм - Ескада Сентимент
Гланцовете ми са много ...
Фон дьо тен - сега ползвам Импала по смешност,иначе съм си поръчала на Орифлейм мус
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
Fon dio ten na Impala nomer 3
Spirala na Oriflame i sam mn dovolna ot po4ti vsi4ki
Moliva za o4i pak na Oriflame
Parfuma mi e Enigma na Oriflame
i glanca nz podarak mi e
Фон дъо тен - много рядко,защото имам чиста кожа,но ако се налага-Maybelline
Спирала - Bourjois
Парфюм - Pur Blanca на Ейвън,Perceive на Ейвън,Cat Deluxe by night на Naomi Campbell и на Escada-Ocean Lounge
Молив - същият като спиралата
Гланц - всякакви,но най-често ползвам на Орифлейм.
Най най най-добрия фон дъо тен който някога съм ползвала е на Армани оригинален купен от италия. Но няма как да давам 50евро на всеки 2 месеца и използвам Мейбалин или Импала.. Спиралата ми е на Avon Уникален обем и дължина.. А най уникалния парфюм за мен е Версаче Bright Crystal... Но сега използвам Pacco Rabane Black xs.. no ako ne vi se dava7 7olkova pari C-tru onzi lilavi4kiq i toi e hubav![]()
![]()
Когато искаш нещо, което не си имал, трябва да направиш нещо, което никога не си правил!
фдт - MaxFactor Miracle Touch
пудра - Revlon
спирала - На Мейбълин една жълта с черни надписи![]()
балсам - Нивеа SOS
масло за тяло - Balea с какао
дезодорантИ против изпотяване - В момента имам Lady speed stick, Nivea, Rexona
парфюм - Paco Rabanne Black XS, Dior Poison, Paris Hilton Heiress
Спирала-Bourjois Volume Glamour
Фон дьо тен-Affinitone и Vichy
Парфюм-в момента Elizabeth Arden-Splendor
фдт - Giordani Gold
парфюм - Escada - Ocean Lounge <~ страхотен е просто![]()
Фон дьо тен - vichy
молива за очи - chanel ..lancome
молива за уста (рядко го използвам ама карай) - dior
парфюм - stella mccartney (вмомемнта)
парфюм-имам 2 на Avon
фон дьо тен и спирала не ползвам
Молив за очи-на Avon е единия,а другият е Essence
Гланц-един на Essence и друг,на Seventeen
Сенки-Flor Mar и Avon
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!