.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Цитирай Първоначално написано от Snoop Doggy Dogg
    мм от къв зор пък ип-тата егаси,идеята е да се запознаем в скайп
    Ideyata e che po IP-to moga da ti naerya kompiytyra i sledovatelno da se zapoznaem shtoto az ne pozvam skype. Nyakoi umen batko programist ne se e setil da go napravi da raboti za moyata OS.
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

em aide da razrabotim

Цитирай Първоначално написано от CucAgMuH
    Цитирай Първоначално написано от DeXtRoFeR
    Като гледам на тоя IP-to виждам, че е от Разград, а то тука има "акъли" много , но благодаря все пак, ако имаш мерак мое ти хакнем компа, а ? Навитак ?

Obyrka se malko, tova mi e gateway-a vyv Burgas... hakvai na volya, hakere... pyk polse moje i da se vidim na bira i caca - da pocherpya, i da mi obesnish nyakoi neshta...

(To kydeto e razgrad tam e i Burgas... Bylgariya e malka, spokoino, utre pitai uchitelkata po geogrfiya )

PS. Polzvam cyalata mreja klas "C" na upomenatoto IP, ako tova shte te uslesni v "hakvaneto".

Откога Ип и Гетауей стана едно и също еееей пак съм оттървал информацията ..тц тц тц
    Няма да те хакна, че направо няма да мога да спа като каза, че Бургас и Разград са близо...как можа не знам, сега няма да мога да спа най-малко няколко години
    Аааа..докато не съм забравил -другият път кажи ето моето Ип, а си дай Physical Address-a
    |rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Откога Ип и Гетауей стана едно и също еееей пак съм оттървал информацията ..тц тц тц

Shte se optam da go obesnya prostichko

Mreja burgas:

/ - Server(gateway, 91.139.188.204)
    |- Data networks(4 pcs)
    |- Mobile Docks(3 laptopa si vyrzvame)
    \- Sys networking Backup(1 pc)

Vsichkite tezi pc-ta sa navyrani v mreja i si izlizat prez tova IP. Vypros na nastroiki Probvai da si napravish local ip-tata na 0.0.0.0 :P Rock and forget to roll!
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си