.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    hottie
    Guest
    съглазна съм с barbie - тя тези опити ги прави заради теб,ззащото държи на теб. Но очевидно я боли и й е неприятно. Ако си джентълмен престани да го искаш от нея. Може някой ден тя сама да поиска и пак да пробвате и така...
    А и то си е до отпускане.Ако е стресирана предварително просто няма как да стане.

Цитирай Първоначално написано от aanitogb
    Цитирай Първоначално написано от s3x_0n_th3_b3aCh
    Emi kat nema kade drugade da si navirat kurovete..u guzo samo
    nee to4no taka pri analniq sex,yse6taneto e po razli4no i po hybavo,ponqkoga,makar,4e pove4eto kazvat,4e boli ili po skoro nese otpyskat dostata4no.
    съгласна съм с теб aanitogb.
    Вжното е и мъжа да знае как се действа

Цитирай Първоначално написано от AngelFace
    nee to4no taka pri analniq sex,yse6taneto e po razli4no i po hybavo,ponqkoga,makar,4e pove4eto kazvat,4e boli ili po skoro nese otpyskat dostata4no.
    съгласна съм с теб aanitogb.
    Вжното е и мъжа да знае как се действа
    takae nai -vajno e kak deistva maja.
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

[quote="the_hottie"]съглазна съм с barbie - тя тези опити ги прави заради теб,ззащото държи на теб. Но очевидно я боли и й е неприятно. Ако си джентълмен престани да го искаш от нея. Може някой ден тя сама да поиска и пак да пробвате и така...
    А и то си е до отпускане.Ако е стресирана предварително просто няма как да стане.[/quot
    Az pak nesmqtam,4e go pravi zarad nego,ako naistina i e nepriqtno i naistina q boli edvali 6te go pravi.Nqkoq neina poznati i kazala,4e boli i tq nese otpyska dostata4no i za tova e taka,no malko ili mnogo i pravi ydovolstvie da go pravi.
    Ky4ka sam no ne tvoq!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ne mislq che vyprosa do otpuskane. Az ne sym pravila analen sex no vednyj dokato bqhme na zadna a priatelq mi beshe pian kato dyrt pianica bez da iska mi go mushna v zadnika. Ne sym go ochakvala za da ne byda otpusnata. I bqh super vyzbudena zashtoto veche pravehme sex. I vypreki tova bolkata beshe ujasna. Ne uspqh da prodalja.

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Ne mislq che vyprosa do otpuskane. Az ne sym pravila analen sex no vednyj dokato bqhme na zadna a priatelq mi beshe pian kato dyrt pianica bez da iska mi go mushna v zadnika. Ne sym go ochakvala za da ne byda otpusnata. I bqh super vyzbudena zashtoto veche pravehme sex. I vypreki tova bolkata beshe ujasna. Ne uspqh da prodalja.
    Pod otpuskane govorim nai-veche za samiq muskul. Anusut ne se otpuska vednaga i s nastroenieto na chovek. Estestveno, che kato ti go butne ei taka i shte te zaboli.
    Eating isn't cheating - Arnold

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Pod otpuskane govorim nai-veche za samiq muskul. Anusut ne se otpuska vednaga i s nastroenieto na chovek. Estestveno, che kato ti go butne ei taka i shte te zaboli.
    To4no taka
    Ky4ka sam no ne tvoq!

Мега фен
    Град
    SF
    Не ти я знам мацката, не мога да ти кажа. Възможно е да го прави само заради тебе, понеже е разбрала, 4е го искаш. Понякога и аз правя такива неща заради другия, нормално е. Може оба4е и да й харесва, щом твърдиш, 4е си я усетил така по някакви мъни4ки интимни неща, но да я е срам да си признае. Или да я е страх, 4е ако ти каже 'да, хубаво ми е', ще го искаш прекалено 4есто. Попитай я съвсем сериозно и нека си ти каже. Ние само гадаем в момента

Робинята на Quench

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Цитирай Първоначално написано от LiL`BoY
    xax mi kato tolkova bolqlo otzad ... 6to e pylno s tolkova pedali da e**

Хахахахахха

Иначе по темата не знам, не съм правил
    ~ EviL DeViL ~

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от FunnYboY

Хахахахахха

Hahahah. Tova kefi mnogo
    Eating isn't cheating - Arnold

Sega... za da i haresa purvo trqbva da e sviknala (da ima malko opit i dupeto i da e sviknalo), ot druga strana ne vinagi e podhodqshtiqt moment (ako se seshtash za kakvo govorq) i nakraq vajno e dali e vuzbudena dotatuchno i dali e na kef. Ako vsichki tezi neshta sa OK i zapochnesh opitno i vnimatelno nqma prichina da ne i haresa. Osven ako ne i e vuobshte hubavo razira se, no tova e rqdkost. Povecheto momicheta se strahuvat, che shte gi boli zashtoto taka sa chuvali, a po-golqmata chast ot tezi, koito sa opitvali momcheto e precakalo rabotata i im e ostavilo loshi spomeni. Zatova tova e t.n. malko po-zrql sex. OK?
    + 1 на същото мнение съм...зависи от момичето, ти защо просто не поговориш с нея на тая тема...?!?! не е работата в тва просто да я питаш харесва ли и или не....кажи й какво мислиш и какви са ти доводите...РАГОВАРЯЙТЕ, БЕ ХОРА!

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Оф... Отзад си боли... Поне при някои момичетата боли... Трябва доста да я предразполагаш...
    The reasons of love... <3

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от FunnYboY

Хахахахахха

Hahahah. Tova kefi mnogo
    Апф... Не знам... Питайте си ги тях... Нас си ни боли...
    The reasons of love... <3

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    Аз имам по интересна идея.Моето момче,дай тебе да те изпраскат отзад и ти ще ни кажеш как е,пък и хем ще влезеш в положението на приятелка си.Успех!

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

emi zavisi ot devoikata...ako e analno podatliva sig i haresva, ako ne...nema da vlezesh tam i tfa e
    98% от младото поколение пие бира!
    Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!

Град
    byrgas city
    Цитирай Първоначално написано от MaRiYa_86
    Аз имам по интересна идея.Моето момче,дай тебе да те изпраскат отзад и ти ще ни кажеш как е,пък и хем ще влезеш в положението на приятелка си.Успех!

хаха ми като гледам колко педали има сиорно тряя да има някаф кеф от тфа... аз няма смисал да пробвам
    Shat a fuckam

Повече от фен
    Град
    plovdiv
    da we xi4 ne boli men parviq mi pat mi prasnaxa zadnika ot ebane,i bolq adski.vtoriq pat ne bolq,samo,4e yse6taneto e mnogo stranno.ina4e sum izpitvala unikalni orgazmi.daje nai-silniqt mi orgazam e bil analen.napravo izpadam v isteriq

re

абе хора ануса не изпалнява функцията на полов орган през него човек изхвърля отпадните хранителни продукти не е създаден за ебане толкова ли нема други дупки

Град
    Sofia-Ov4a kupel
    Hvani edin vibrator zavri si og otzade i ako ti e kef i na neq 6te i e kef

Град
    Sofia-Ov4a kupel
    Цитирай Първоначално написано от Stela90
    da we xi4 ne boli men parviq mi pat mi prasnaxa zadnika ot ebane,i bolq adski.vtoriq pat ne bolq,samo,4e yse6taneto e mnogo stranno.ina4e sum izpitvala unikalni orgazmi.daje nai-silniqt mi orgazam e bil analen.napravo izpadam v isteriq
    Interesno kak li se ispitva analen orgazam az za purvi put 4uvam qvno sum neprosvetena

Повече от фен Аватара на ZaRiBeN
    Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от tvoqta__me4ta
    Цитирай Първоначално написано от Stela90
    Interesno kak li se ispitva analen orgazam az za purvi put 4uvam qvno sum neprosvetena
    ми явно наистина си непросветена....
    I'm not great, I'm whole

http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876

http://gorata.net/f.php?f=Tayga
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Ako se pravi kakto trqbva i mackata e vuzbudena i sviknala moje da i dokara golemi udovolstviq.
    +1
    +1
    Само Болката е Истинска
    http://prize.bg/amnesiaibiza

Ми питай я, за кво питаш нас? Или ако е хубава дай аз ще я питам

Град
    byrgas city
    Цитирай Първоначално написано от Mortal
    Ми питай я, за кво питаш нас? Или ако е хубава дай аз ще я питам

xaxa hxahxahxhahxahx manqk teb nqma i da te pogledne daje kade se slaga6
    Shat a fuckam

Цитирай Първоначално написано от elitututu
    Ako se pravi kakto trqbva i mackata e vuzbudena i sviknala moje da i dokara golemi udovolstviq.
    +1
    +1
    +1
    Ky4ka sam no ne tvoq!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си