Изобщо не обичам. Крайно неприятен ми е. Отпусната, възбудена, с лубрикант, с пръстчета...всеки път се самонавивам, че ще е добре, защото знам, че приятелят ми иска, и всеки път ми иде да заплача докато го правим. Не е остра болка (освен веднъж), но затова пък е продължително, мъчително и неприятно чувство. Само веднъж беше по-поносимо, но пък аз бях доста пияна...
Та, пич, ако ти казва, че не й харесва, значи най-вероятно е така. И не разбирам как е възможно, момчета (някои от вас), приятелката ви да ви казва, че не изпитва удоволствие, а вие да продължавате да настоявате. Пробвали сте, на нея не й е харесало - тъпо е след това да продължаваш да мрънкаш за анален секс. Тя ако реши да опитате пак - чудесно. Но решението трябва да е нейно и тя да прояви такова желание.
Ние от къде да знаем как се чувства гаджето ти по време на анален секс. За всяка жена е различно. На някои им харесва, на други не. Препоръчвам ти да се вслушваш в това, което тя ти казва. Ако й харесваше, най-вероятно нямаше да го отрича.