- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- може ли да е СПИН?!?!?!!?
predii 3 meseca spah s edno mom4e i go pravihme bez prezervativ sled tezi 3 meseca se razbolqh vednaj i edva li ne mi mina ot samosebe si (be6e prosto edna tapa nastinka) i sega pak se razbolqh samo 4e po seriozno ... moje li da e spin..6toto sled 3 meseca sa takiva simptomite... nqkoi po razbira6t da otgovori .. samnqva me 4e tova mom4e ima spin no...neznam vie kak mislite vazmojno li e da mi e otslabnala taka imunnata sistema ili prosto e ot rqzkata promqna na vremeto i tva 4e ima mn gripove v momenta ...
P.S. a me e strah da otida na genekolog ne sam palnoletna pak i ne iskam maika mi da razbira 4e sam go pravila o6te...
7 точка от правилата
moderated by Coki
yeah, i'm good...,
but i'm no angel.
I do sin, but i'm not a devil.
I'm just a small girl, in a big world... trying to find somebody to love
♥♥♥
http://www.ladypill.com/csh/index.php ето какво намерих в интернет. Има телефон - гореща линия...
а иначе ако си от софия има един център за сексуално здраве (мисля, че сайта, който ти пускам е за него) където прегледите и изследванията са безплатни. все пак се поинтересувай и бягай на лекар, това не е шега!
а ти стискам палци да е просто настинка
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
wow mi dori i da ne e spin,tova dsa ti e za urok! i skakav akul si spala s nego bez prezervativ,dori i da nqma spin riskovete za bremennost sa golemi,osobenno ako ne e opiten
mrazq da vlizam v rolqta na moralizator,no puk mislq 4e edna lekciq bi ti bila polezna![]()
nadqvam se vsi4ko da e oki po-vnimatelno sledva6iq
NE SI ZASLUJAVA ZA 20 MINUTI KEF POSLE DA SUJALQVA6 CQL JIVOT
(SRY ZA GRUBOSTTA)
Boje ako ima6 takiva sumneniq 6to ne otide6 na ginekolog ... smisul nqkude na platen pregled i maika ti nqma kak da razbere![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Напълно изключено е вируса на ХИВ да прерасне в СПИН за три месеца и да започнеш да показваш толкова бързо такива сериозно симптоми. СПИН е последната фаза на вируса и може да отнемат години докато се стигне до него, с една дума няма ти нищоНо внимавай следващия път!
![]()
Не е сигурно , че й няма нищо.Може да го носи и без симптоми. Просто си направи тест и да ти е за урок.
Сами по себе си 2 последователни разболявания нищо не значат- на всеки може да се случи. Никой не може да ти каже носител ли си на HIV в момента или не. Само конкретно излседване може да потвърди или отхвърли. Ако намираш, че е нужно да си направиш тест- има центрове, в които излседват безпалтно и никой няма да разбере, че си се изследвала. Надявам се всичко да е ОК, и имай си занапред едно наум, че със случаен човек не трябва да си лягаш, камо ли без предпазни средства!
След 30-40 дни можеш да се изследваш.Не само СПИНа е опасен.Има още хепатит Б и Ц,сифилис и т.н.
Гаджето на най-добрия ми приятел беше болна от Заушка...Оздравя и остана здрава за 36 часа след това хвана Ангина... Бъди спокойна,само си направи 1 тест![]()