- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- не е честно спрямо нея
na4i iam edna fr koqto hodeshe s edno mom4e no toi q zarqza 6toto hodela seki den s edni i sashti danki na daskalo i racete i bili kato na 120 godishna babi4ka i sa vie kak mislite dali mom4eto bi se varnalo pri neq ako se promeni..az nz kfo da kaja.da znam gadno e taka oba4e mn mi e gadno sa za neq iiii nz
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
Аз нищо не разбрах...
Ега ти...Тая вечер се надпреварвате кой да пусне по-умна и смислена тема.![]()
pro4eti pakПървоначално написано от w0sh
![]()
![]()
![]()
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
ти си нинджа простено ти еПървоначално написано от w0sh
![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
кво й има на ръцете? аа тоя е ебатии комплексара за такива неща да я зареже...но все пак не е хубаво да ходиш с едни и същи дънки...
Страхувам се за здравето си.Първоначално написано от sexy&crazy
Някъф зарязал няква щото ходела с едни и същи дънкиПървоначално написано от w0sh
Ами да ги сменя...тя не се ли сеща толкова да ги смени
Адският проблем просто...
Ами ако се изцапат?Първоначално написано от Yanichka
По бельо ли ще излиза?
Не я зарязвай ве.... това е шанс 1 на милион.!!
Късно е...зарязал я е вече...и тя иска да си го върнее ...варианта е да тръгне без дънки сега лиПървоначално написано от w0sh
гледаите ся начи...той ако я е оби4ал нямало да я зареже...а колкото до моми4ето може да няма пари за др дънки![]()
СмеЕяТ Ми Се,Че сЪм РаЗлИчНа-чЕ Не сЪм КУрВоЛеТиНА,Че Не сЪм КаТо оНеЗи нАдУвКи,Че нЕ Се дЪрЖа гРуБо.СмеЕяТ Ми Се,Че сЪм оТкРоВеНнА,ДобРА и сКрОмНА...hhahHhhah Аз Им сЕ смЕЯ нА ВсИчКи,Че сА ЕдНаКвИ !
Еми зависи ся, ако тя се поддържа - дори и да ходи с едни и същи дрехи ако са чисти и ако тя не е няква мърла едва ли ще е такъв проблем, все пак не всеки има възможност да си взема нови дрехи.
Но ми направи едно нещо впечатление - тва че ръцете и били като на бабичка, това какво трябва да значи че не се поддържа или нзз и аз. Ако е някаква мърла, дето не обръща внимание на външния си вид... Някой ще кажат,че той не е най-важен,нооо каквото и да си говорим дори едно момиче да е красиво, ако няма никва лична хигиена и т.н......![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
кажи и да смени дънките и да си го върне![]()
![]()
![]()
ебаси простотията![]()
![]()
мислех си, че секви тъпи теми съм виждал, ала всеки ден се очудвам повече и повече![]()
аве кви са тия лапешки истории???Ръцете и били такива и такива,ми може да има някъв проблем пък.Той ако искаше сериозно да е с нея,нямаше да гледа ръцете..нито пък че ходи с едни и същи дънки,тоя кво иска,момичето да няма 100 чифта.. и мойта класна ходи с една и съща пола,ма е готина за сметка на това,а и с панталон 1 път я видях..
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
може да няма възможност да си купи други дънки не го казвам с подигравка а чисто сериозно но пък и той ако я е обичал нямало да я зареже щяло е да и подари едни ако е толкова надут и държи повече на облеклото отколкото на човека...
.....Love You Forever..........
Em kato ne iska da q vijda s 1 i syshti dynki da i kupi drugi be...Pyk i chesno kazano da hodish s edni i syshti dynki ne e li malko nehigienichno??? Pyk ako ima vyzrajeniq po otnoshenie na rycete i da i kupi krem nqkakyv ddz
....Pyk i shtom q e zarqzal predlagam i da ne i puka mnogo.A ti ako iskash da i pomognesh ti i kupi gore posochenite neshta
![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Защо е тръгнал с нея, като дадените неща не са му харесали?Май и той няма да знае...За какво да се променя за него?Явно той не я харесва достатъчно, че да е с нея.
+1 Според мен темата е малко тъпичка ...Първоначално написано от Forever_love_
Tova e varha na prostotiqta uauuuu.Ne vqrvam,4e momi4eto nqma drugi danki ili pantalon i hodi s edni i sa6ti danki. A za vaprosnoto mom4e prosto nqma kvo da kaja.
![]()
![]()
Според мен той се е чудил какво да си измисли за да я махне от главата си..Не че на момичето и има нещо а просто тои е някъф дето се ебава с момичетата!За тфа кажи на приятелката си да си търси друг!
...СиЛнО оБиЧаМ, тРуДнО пРоЩаВаМ, лЕсНо ПоДлУдЯвАм, ГаДнО нАрАнЯвАм, РаНо ИлИ кЪсНо-ВсИчКо ПоЛуЧаВаМ, дОрИ дА пАдАм..ОтНоВо СтАвАм И пРоДъЛжАвАм, ДоРи И дА сГрЕшА...нИкОгА нЕ сЪжАлЯвАм!ГлЕдАм СаМо НаПрЕд И нЕ сЕ оБрЪщАм НаЗаД, бЪдЕщЕтО е ПрЕд МеН.
За едните дъки ли???Абе мани го тоя...ти кажи на приятелката си хич да не мисли за него,щот ако тръгне да се ядосва заради такива комплексарчета като стане на 25 ще е в лудница![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Момичето може да има 5 чифта дънки на същия модел...!![]()
![]()
Струва ми се,че тази тема е някаква шега или наистина плиткоумните хора се разрастват прекалено бързо!Момчето е постъпило много глупаво,като е изоставило приятелката ти заради някакви глупости,свързани с лика на ръцете или начина на обличане.И ти все още искаш те да се съберат?Определено момичето е над неговото ниво и няма смисъл да се принизява,дори и да изпитва нещо към него,нека го преодолее и забрави,можем да си извадим заключения за това какъв тип е той,за да прави такива загубени констатации!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Първоначално написано от ville baby
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
idiot ... toi e bah mu kompleksara ...
Мисля че не това е причината да я зареже нещо са се сдърпали и той да си го върни е наговорил тея работи....