- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Суперсили
Телекинетични(Телекинеза;Н евидимост;Летене;Минаване през стени)
Природни(контролиране на елементите - въздух; вода; огън; електричество; лед; растения; животни (изберете си само 1))
Умствени(четене на мисли; контрол над паметта; Доминиране над чужд ум)
Контрол над времето(висока скорост; спиране на времето; виждане напред ввъв времето; връщане времето назад)
Физически(Суперсила; Супер издържливост; Бърза регенрация)
Разни((Контрол над машините; Рентгенов поглед; силно зрение/слух; Извънредни познания)
Друго(това за което не съм се сетил с отоговор по-долу)
Та онзи ден проведох анкета сред познатите си... интересното е ,че хората искат да притежават различни супер способности и това понякога е интереснно да се разбере. Все пак различните желания насочват към различните характери... затова пускам анкетата
Моля не коментирайте нищо свързано с Хироус и не се влияйте от тях... дори не ми е хрумвало за този сериал.
понеже анкетата предлага няколко възможни отговора доуточнете се по-надолу. благодаря предварително.
Аз лично искам да контролирам огъня
И да знам,че вискички искате да контролирате времето... ама не мислете само по практичния начин.
Това не е спам... просто ми е итнересно.(смятайте пиша сериозна(като за мен) тема)
Всички много ми харесват...но избрах Природните...![]()
ЛоЛ и аз винаги съм искал да контролирам Огъня.. Да пусна някой "fireball" "pyroblast" са ми някви такива мечти![]()
![]()
The Spark
Можеш ли да си предствиш колко ще си секси като някоя мацка ти поиска огънче и ти щракнеш с пръсти.Първоначално написано от 5StaR
А да и бтв и да искам и да не искам пирокинтеки няма да стана... досега такъв човек ен съм виждал. Макар,че ми е мечта от много време.
Телекинетичните ми звучат най-интересни... винаги съм искал да летя, да съм невидим...
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Контрол над времето(висока скорост; спиране на времето; виждане напред ввъв времето; връщане времето назад) i за четенето на мисли..контролирането на уж ум
...
От всичко най - много ми допаднаха тези: Умствени(четене на мисли; контрол над паметта; Доминиране над чужд ум)... винаги съм искала да мога да знам мислите на хората.. Ами сега вие какво си мислите?!![]()
аз пък искам да имам контрол над времето(висока скорост; спиране на времето; виждане напред ввъв времето; връщане времето назад)
Винаги съм искала да летя... но ме блазни идеята за контрол над чуж ум и четенето на мислите му.
И двете способности ги желая еднакво, но да кажем, че искам повече да летя.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
+1Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
![]()
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
Първоначално написано от desert_rose''''....
+1
България е нашата родина,
Апостола е нашия баща,
Георги Аспарухов е стадиона,
а Левски е във нашите сърца.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!
Само 1 ли?
Ех...
А не може ли като на онази от "Герои", чернокожото момиче...
едит: ху'о бе, к'во се ежиш![]()
Избирам категория "Разни".
Всеедно казах да ми говорите за Герои... няма нищо общо и има друга цел.Първоначално написано от be_true
Като малка си мислех какво ще си пожелая, ако видя златната рибка... първо исках да мога да летя и да ставам невидима, ама сега искам да съм само невидима... универсална дарба е туй! Може да се промъкнеш навсякъде и да вземеш каквото искаш. Идеално.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
малко прекаляваш с WoW-а май..Първоначално написано от 5StaR
аз искам да ви контролирам малките мозъчета![]()
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
всичките са страхотни...![]()
![]()
![]()
ама аз си избирам да контролирам времето-да го връщам назад,да го спирам...СТРАХОТНО винаги съм го искала![]()
)))
Да контролирам умовете и да спирам и връщам времето... и двете ги искам еднакво...
ако наистина можех...![]()
Умствени - контролираш ли хората, контролираш всичко.![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Вие четете мисли, аз ще ви хакна един пиробласт и сте дотам..![]()
The Spark
преди да ми хакнеш пиробласта ще съм те накарал да отидеш до Mulgore и да се пречукаш от лифта...Първоначално написано от 5StaR
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
доминиране над чужд ум![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Неможеш, аз ще си пусна Insignia of the Alliance, ще те Counter Spell-на + Sheep-na и след тва ще ти го набия, пък ако искаш може даже pom/pyro :P :PПървоначално написано от _SL_
The Spark