- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Суперсили
Телекинетични(Телекинеза;Н евидимост;Летене;Минаване през стени)
Природни(контролиране на елементите - въздух; вода; огън; електричество; лед; растения; животни (изберете си само 1))
Умствени(четене на мисли; контрол над паметта; Доминиране над чужд ум)
Контрол над времето(висока скорост; спиране на времето; виждане напред ввъв времето; връщане времето назад)
Физически(Суперсила; Супер издържливост; Бърза регенрация)
Разни((Контрол над машините; Рентгенов поглед; силно зрение/слух; Извънредни познания)
Друго(това за което не съм се сетил с отоговор по-долу)
Moite sa nai - gotiniVsqko moe gelanie da se materializira, tova e
(samo gelania, bez strahove
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Умствените , няма нищо по-хубаво от това , да знаеш какво мисли другия до теб!Представете си колко врати , ще ви се отворят пред вас ако знаете какво мислят другите , това просто е УНИКАЛНО! А пък да ги караш да правят което ти си помисли просто от от тези умения "умствените" няма по-хубаво!Както казаха по-горе управляваш ли хората , управляваш всичко!
По принцип умствените са най-блазнещи. И все пак, нищо не може да те направи по-нещастен от това да знаеш какво мислят за теб във всеки един момент. Представете си разберете, 4е някой от най-близките ви всъщност ви лъже зад гърба, или ви има за абсолютен боклук... Да, ще е добре да го знаеш, но пак ще си нещастен. Толкова много знание в един момент може да води само до лошо. А в най-добрият вариант просто ще ти омръзне и никой с нищо ве4е няма да може да те изненада.. В какъвто и да било смисъл. Така 4е колкото и примамливо да зву4и - не бих го избрала. Също както не бих избрала и контрол над 4ужд ум - прекалено е гадно..
Бих искала природна сила, оба4е не над огън, ами над ледОгънят е леймърски, всеки на това се кефи.. Искам да съм айс сорсърка аз..
![]()
![]()
Робинята на Quench
Да чета мисли или да мога да върна времето.![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Интерпретирает нещата по грешен начин.
Аз искам да съм безсмъртен и аз ще контролирам всичко.
Защо?
Дори да контролираш времето, аз съм неунищожим, няма как да ме убиеш, просто ще бягаш от мен а и си смъртен => ще умреш все някога.
Дори да контролираш ума ми хиляда пъти, аз все някога ще те хвана в момент на слабост и неподготвен и познай какво ще ти се случи ;р
Много сте ми забавни оба4е - всеки иска да има суперсили, за да контролира вси4ко. Няква мания за вели4ие ви е обзела и ви се ще да завладеете света, а?
Ве4е мислите стратегии как един 'супергерой' ще прецака друг с разли4ен пауър и ще завземе вселенатаАз пък искам суперсила, за да ми е готино на мен самата, не за друго
![]()
![]()
Робинята на Quench
Тихо бе!Първоначално написано от SINDEL
Ти си излязла от пубертета.
Грандоманията, е супер важен елемент от пубертета.
Пък и аз съм си комплексиран грандоман нарцисист от както се помня :Р
az iskam telekineza da si mestq predmetite bez usilie myrzi me be hora
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Контрол над времето!Със сестра и като малки си представяхме колко прекрасно би било да можехме да спираме времето и да се промъкваме в къщите на хората за да си играем с техните играчки
![]()
![]()
телекинетичнипо-точно невидимост и летене... малко интроверт си падам
Летенето е възможно и без суперсили.. вземете за пример Карлсон,който живее на покрива.. той си фърка без суперсили ама вярно трябва да зарежда бензин, който заради тая инфлация поскъпна
The Spark
Телекинетичните и умствените звучат най-добре.
От една страна винаги съм искала да мога да летя,а от друга това с четенето на мислите,контрол над паметта и ума ми звучи добре.И все пак,бих си избрала да мога да летя.Звучи ми някак много...свободно.Като можеш да летиш си някак непобедим,все едно можеш всичко,свободен си да отидеш навсякъде,където поискаш,затова го избирам.Ебати якото ще е да си летя самичка и свободнааа...![]()
Имам умствени възможности и да мога да ви контролирам ума, както е написано не можете да ми стъпите на малкия пръст.
Стига ми да ви накарам да си фърлите един самоубийствен файърбол и сте дотам.
Такива ми ти телекинетики и летенета за ко са ви.. друго си е да правиш каквото си искашш... пък и ако мога да чета мисли аз ще разбера как го правите и аз ще си фърлкям топки, летя и местя предмети...![]()
![]()
И само за информация на телемниаците... използваме 2% от умствените си възможности, а не 5-6
Над 2% използват хората, които притежават някакви специфични качества![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Telekineti4nite vinagi sam me4tala za takiva sposobnosti![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
и аз маркирах точно това ...Първоначално написано от Sam90'
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
И аз искам да съм невидиме,но само,когато си поискам![]()
Умствени(четене на мисли; контрол над паметта; Доминиране над чужд ум)
винаги съм искама да знам другите какво си мислят и какво чувстват![]()
Искам да съм супер ловък и бърз![]()
И яко каратета в бъбреците
и бърз секс през дрехите![]()
Nature stuff.
Харесват ми елементите ;р
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Контрол над времето!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Природни(контролиране на елементите - въздух; вода; огън; електричество; лед; растения; животни
Az ot prirodnite si izbiram jivotni! Taka 6te moga da : letq-orel,lqstovi4ka,da pluvam-akula,caca,da sym pod zemqta-kyrtica i nad zemqta-kato ku4e,lyv i t.n) 6te moga da sledq priqtelite mi kvo si govorqt za men! I pak 6te moga da minavam prez steni 6te stana komar ,posle v 4ovek i 6te doida pri teb! Kvo mislite STRAHOTNO E
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Хм..аз бих искала хем да чета мислите на хората,хем и да контролирам времето...
Come To The Dark Side We Have Cookies