.

Виж резултатите на анкетата: каква супер сила искате да имате?

Гласували
61. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Телекинетични(Телекинеза;Н евидимост;Летене;Минаване през стени)

14 22,95%
  • Природни(контролиране на елементите - въздух; вода; огън; електричество; лед; растения; животни (изберете си само 1))

8 13,11%
  • Умствени(четене на мисли; контрол над паметта; Доминиране над чужд ум)

15 24,59%
  • Контрол над времето(висока скорост; спиране на времето; виждане напред ввъв времето; връщане времето назад)

19 31,15%
  • Физически(Суперсила; Супер издържливост; Бърза регенрация)

0 0%
  • Разни((Контрол над машините; Рентгенов поглед; силно зрение/слух; Извънредни познания)

2 3,28%
  • Друго(това за което не съм се сетил с отоговор по-долу)

3 4,92%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52

Тема: Суперсили

Moite sa nai - gotini Vsqko moe gelanie da se materializira, tova e (samo gelania, bez strahove
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Умствените , няма нищо по-хубаво от това , да знаеш какво мисли другия до теб!Представете си колко врати , ще ви се отворят пред вас ако знаете какво мислят другите , това просто е УНИКАЛНО! А пък да ги караш да правят което ти си помисли просто от от тези умения "умствените" няма по-хубаво!Както казаха по-горе управляваш ли хората , управляваш всичко!

Мега фен
    Град
    SF
    По принцип умствените са най-блазнещи. И все пак, нищо не може да те направи по-нещастен от това да знаеш какво мислят за теб във всеки един момент. Представете си разберете, 4е някой от най-близките ви всъщност ви лъже зад гърба, или ви има за абсолютен боклук... Да, ще е добре да го знаеш, но пак ще си нещастен. Толкова много знание в един момент може да води само до лошо. А в най-добрият вариант просто ще ти омръзне и никой с нищо ве4е няма да може да те изненада.. В какъвто и да било смисъл. Така 4е колкото и примамливо да зву4и - не бих го избрала. Също както не бих избрала и контрол над 4ужд ум - прекалено е гадно..
    Бих искала природна сила, оба4е не над огън, ами над лед Огънят е леймърски, всеки на това се кефи.. Искам да съм айс сорсърка аз..

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Да чета мисли или да мога да върна времето.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Guest
    Интерпретирает нещата по грешен начин.
    Аз искам да съм безсмъртен и аз ще контролирам всичко.
    Защо?
    Дори да контролираш времето, аз съм неунищожим, няма как да ме убиеш, просто ще бягаш от мен а и си смъртен => ще умреш все някога.
    Дори да контролираш ума ми хиляда пъти, аз все някога ще те хвана в момент на слабост и неподготвен и познай какво ще ти се случи ;р

Мега фен
    Град
    SF
    Много сте ми забавни оба4е - всеки иска да има суперсили, за да контролира вси4ко. Няква мания за вели4ие ви е обзела и ви се ще да завладеете света, а?
    Ве4е мислите стратегии как един 'супергерой' ще прецака друг с разли4ен пауър и ще завземе вселената Аз пък искам суперсила, за да ми е готино на мен самата, не за друго

Робинята на Quench

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Много сте ми забавни оба4е - всеки иска да има суперсили, за да контролира вси4ко. Няква мания за вели4ие ви е обзела и ви се ще да завладеете света, а?
    Ве4е мислите стратегии как един 'супергерой' ще прецака друг с разли4ен пауър и ще завземе вселената Аз пък искам суперсила, за да ми е готино на мен самата, не за друго
    Тихо бе!
    Ти си излязла от пубертета.
    Грандоманията, е супер важен елемент от пубертета.
    Пък и аз съм си комплексиран грандоман нарцисист от както се помня :Р

супер любо

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    az iskam telekineza da si mestq predmetite bez usilie myrzi me be hora
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Контрол над времето! Със сестра и като малки си представяхме колко прекрасно би било да можехме да спираме времето и да се промъкваме в къщите на хората за да си играем с техните играчки

Мега фен Аватара на EarthShaker
    телекинетични по-точно невидимост и летене... малко интроверт си падам

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Летенето е възможно и без суперсили.. вземете за пример Карлсон,който живее на покрива.. той си фърка без суперсили ама вярно трябва да зарежда бензин, който заради тая инфлация поскъпна
    The Spark

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Телекинетичните и умствените звучат най-добре.
    От една страна винаги съм искала да мога да летя,а от друга това с четенето на мислите,контрол над паметта и ума ми звучи добре.И все пак,бих си избрала да мога да летя.Звучи ми някак много...свободно.Като можеш да летиш си някак непобедим,все едно можеш всичко,свободен си да отидеш навсякъде,където поискаш,затова го избирам.Ебати якото ще е да си летя самичка и свободнааа...

Имам умствени възможности и да мога да ви контролирам ума, както е написано не можете да ми стъпите на малкия пръст.
    Стига ми да ви накарам да си фърлите един самоубийствен файърбол и сте дотам.
    Такива ми ти телекинетики и летенета за ко са ви.. друго си е да правиш каквото си искашш... пък и ако мога да чета мисли аз ще разбера как го правите и аз ще си фърлкям топки, летя и местя предмети...

И само за информация на телемниаците... използваме 2% от умствените си възможности, а не 5-6
    Над 2% използват хората, които притежават някакви специфични качества
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Telekineti4nite vinagi sam me4tala za takiva sposobnosti
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Цитирай Първоначално написано от Sam90'
    Телекинетичните ми звучат най-интересни... винаги съм искал да летя, да съм невидим...
    и аз маркирах точно това ...
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Умствени...

Град
    40 Miles from the Sun
    Искам да съм невидима. =)

И аз искам да съм невидиме,но само,когато си поискам

Умствени(четене на мисли; контрол над паметта; Доминиране над чужд ум)

винаги съм искама да знам другите какво си мислят и какво чувстват

Искам да съм супер ловък и бърз
    И яко каратета в бъбреците
    и бърз секс през дрехите

Nature stuff.
    Харесват ми елементите ;р
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Супер фен
    Град
    Варна
    Контрол над времето!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Супер фен
    Град
    България
    Природни(контролиране на елементите - въздух; вода; огън; електричество; лед; растения; животни

Az ot prirodnite si izbiram jivotni! Taka 6te moga da : letq-orel,lqstovi4ka,da pluvam-akula,caca ,da sym pod zemqta-kyrtica i nad zemqta-kato ku4e,lyv i t.n) 6te moga da sledq priqtelite mi kvo si govorqt za men! I pak 6te moga da minavam prez steni 6te stana komar ,posle v 4ovek i 6te doida pri teb! Kvo mislite STRAHOTNO E
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    Хасково
    Хм..аз бих искала хем да чета мислите на хората,хем и да контролирам времето...
    Come To The Dark Side We Have Cookies

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си