Знам, че сигурно вече наистина ви е писнало, факт е, че има много такива теми, но аз искам да си формулирам въпроса и да намеря точно решение, а за това ми трябва малко помощ.
Извинявам се, предварително, за това, че може би ще ви подразня, като прочетете за какво става дума.
Значи такам, аз искам да ви помоля да споделите някакъв метод за отслабване, но да не изисква много време (за готвене например или за фитнес).
Проблемът е там, че искам да смъкна около 7-8 килограма някъде, но нямам никакво време за фитнес, тренировки и такива неща. Целия ми ден е запълнен, от понеделник- до неделя.
Няма как и да спазвам някакви диети, защото не мога нарпимер в 12ч да ям зелена салата или нещо такова. Мога да пазарувам единствено от супермаркет и да ям за около 10 мин.
Та исках да попитам, ако някой случайно може да сподели някакъв режим на хранене... или нещо по- специално. Като например някакви определени храни, които са леснодостъпни и не е нужно да се приготвят по някакъв начин.
Имам малко време за упражнения вечер, но не знам точно кои са най- ефикастни. И от кое има полза.
Наистина, ще съм ви много благодарна, ако ми помогнете и отново съжалявам за досадната тема.
Благодаря.
Samo napred, lutko lepa
cekaju te putovanja
ja sam tvoja avantura
a ti moja tiha patnja...