- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпросче за любовта м/у тийнове
Ами това е много относително.Зависи какво разбираш под връзка.Аз немога да нарека връзка това,ако става дума за 1 среща в месеца и само чат и телефони.Това е просто за успокоение на душата,това не е връзка.И може да просъществува и по-дълго,поради простата причина,че не сте постоянно заедно и всяко дребно нещо ви радва.Връзката ви ще е романтична като по филмите и ще се вричате в любов и нещо повече за в бъдеще,докато не си отворите очите и двамата и не осъзнаете,че сте в голяма грешка.
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
Не вярвам в такива връзки... все пак зависи от много неща... дали се познавате лично, колко често се виждате, колко близо са градовете... и мн. др...![]()
Пуснато на: Пет Апр 04, 2008 7:03 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
ами за мое щастие може с гаджето ми сме от 2 различни града...виждаме се по веднъж на седмица и всичко е перфектноо и това вече почти 3 години
ot koi gradove ste qvno sa blizko gradpovete vi 4e 3 godini e adski mn vreme
mackata na RAFO
Първоначално написано от darla_f
аха...знам ли...
заблудени мн..
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
edinodu6ni sme ne
Ми не мисля..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Не ..!!!!
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
" Любовта от разстояние е като да ближеш захар през стъкло "
и все пак смятам че всичко е възможно ... ако наистина я има любовта .. а не .. само физическото привличане ....
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
taka pri men se polu4i samo tva moga da kaja vajno e oba4e da ne si revniv i da ne se surdite ako primerno 1 ve4er se natiskal s nqkoq na nqkoi kupon tva ne e tolkova vajno no vse pak ne e mn priqtno :P
Аве не ама лайна! Може мноо ясно веее! Аз от 2 год и половина съм с моя и сме от различни градове,не ги слушай тес изостаналите
Авеееееееее тес пък дето се виждате секи ден и сте от 1 град сякаш сте много прокопсали яяя fuck \/
Мерси за всички отговори! Моя извод е:
Тези които са нямали такава връзка казват "НЕ!!!", а тези които са преживели такава връзка казват "ДА МОЖЕ!". Аз в момента преживявам такава връзка и затова реших да попитам за съветМерси на всички с положителен отговор, а всички останали да го *****
![]()
![]()
![]()
Всеки мъж може да намаже една жена със ягоди и сметана, бъди Българин! - намажи я с боб и люти чушки!!!![]()
![]()
Може, може, може. Зависи и от хората, но ако мн се обичат може...
можеееееееееее![]()
![]()
![]()
ако не сте от мн далечни градове и примерно всяка събота и неделя се виждате и се опитвате да сте заедно през цялото възможно време естествено, че може
mi ne
![]()
...
Не![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Ne![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
V povecheto sluchai - NE! Ama nali vinagi ima izkluchenia, taka 4e...![]()
BoRn To bE WiLd !! :P