- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпросче за любовта м/у тийнове
Мисля, че е възможна такава връзка![]()
Животът е адът описан в Библията!
ами може,ама каква връзка ще е това...![]()
someone else...
0predelen0 ne! imala sm takawa wruzka..i opredelen0 e shit!...sp0red men 0tsreshtniqt chuwek ti dawa da widish sam0 towa koet0 t0i iska da widish...a na nikoi ne mu trqa takf...opredelen0!!! sp0red m3n ako si reshil/a da se naemash na nesht0 takowa pyrw0 si pomisli![]()
![]()
![]()
~#~`HiP-HoP`~#~`@nD Ba$k3т`~#~
Така... Ем първо: аз в момента сам в такава вразка ( не много от отдавна) и за сега сме мн добренз как ще се развият нещата, но от това което преживях според мен МОЖЕ да има такава вразка!
![]()
![]()
Всеки мъж може да намаже една жена със ягоди и сметана, бъди Българин! - намажи я с боб и люти чушки!!!![]()
![]()
софия-пловдив ,1 път месечно за 3-4 дни ,година и 8 месеца
poprincip ne no edna ot nai dobrite mi priqtelki nie sme ot rz gadjeto i e ot dobri4 i sa zaedno godina i 1 mesec vijdat se rqdko takava vruzka se opovava na golqmo doveire i lubov i vqrvam v tqnata lubov kato izklu4enie no az na mom4e takova doverie nqmam kato znam az kakva sum i kakva moje i da ima
za razli4ni darjavi govorim dori,ne samo gradovete bqha razli4ni!!!Първоначално написано от alek200
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
абе.. сори сори ама Не .. просто няма да е качествено![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
според мен не , но всяко нещо си има и своите изключения, зависи много от хората![]()
Ами може, що да не може. Аз се преместих заради такава любов...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
spored men ... ne
![]()
ANARCHY AND CHAOS
Calling out loud with no respect
I’m not the one, just another reject
I’m the voice you affect I’ll lose and protect
Да много зависи, защото може пак да сте от различни градове, ама те да са много близко един до друг и да се виждате често.Първоначално написано от alek200
Иначе, ако говорим за по-голямо разстояние като например - Варна и Пловдив, не мисля, че тази връзка има голямо бъдеще![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
НЕ!Аз попринцип съм против връзките от разстояние...![]()
Just haters make me famous! εĭз