.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Тема: DRS

Hybrid View

Град
    София

DRS

Тема за DRS! Тук изказвахте мнението си за тази велика група!!! Ако имате някаква интересна информация може да я споделете Аве - тема за феновете на ДРС!!!
    Всеки мъж може да намаже една жена със ягоди и сметана, бъди Българин! - намажи я с боб и люти чушки!!!

Супер фен
    Град
    Панацея
    DRS ме радва, ама KingSize са мн по-д0бри
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Повече от фен Аватара на run
    Град
    Run's House
    Vyob6te ne me kefqt, no se traqt za razlika ot po4ti vsi4ki drugi bg rap grupi/izpylniteli...Moje bi osven Atila ili Fars...

DRS са най-злите ever...

Супер фен Аватара на rakiQ
    "vadi ka6e da pu6a " qki sa

Град
    Varna
    DRS sa si nai-dobrite v bg ... nqma spor a Jorkata aka Smotan MC aka Ndoe e naj-velikiq !!

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Цитирай Първоначално написано от Diam0nD
    DRS sa si nai-dobrite v bg ... nqma spor a Jorkata aka Smotan MC aka Ndoe e naj-velikiq !!
    +1
    My Winamp is playing: 866. DRS - Raggaskit II

pZ aLL !
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

DRS са лудиииииииииииииии,няма такива лица!

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    ДРС са най-известните лица
    яко рап

мани мани ебало си е века отдавна

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    DRS БЯХА луди..е може би не колкото Нокаут,но едно време наистина бяха страхотни..жалко,че свърши

Град
    при мама
    Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    "vadi ka6e da pu6a " qki sa
    голямааа песен

Град
    София
    Mersi za va6ite mneniq! I spored men DRS KARTQT!!! Pls prodaljavaite da postvate koment4eta i ako imate nqkoi interestna informaciq q spodelqite
    Всеки мъж може да намаже една жена със ягоди и сметана, бъди Българин! - намажи я с боб и люти чушки!!!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    tакава група вече няма ... има само ндое .... иначе ..да момчетата си бяха супер дори маина ..и още са ... но явно музиката не им носи желаните доходи ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Еее преди колко им се кефех жалко че вече ги няма Но независимо от вс. аз още си слушам техните песнички редовно
    Yo ho, yo ho, a pirate's life for me.
    We kindle and char, inflame and ignite,
    Drink up, me 'earties, yo ho.
    We burn up the city, we're really a fright,
    Drink up, me 'earties, yo ho.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    ее аз си заебах темата за партитата ама няам време за нея..ама все пак :

да ви сера на темата

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Mamut
    да ви сера на темата
    Ей, дрисльо! Да ти серем у устенцата!!! :P DRS бяха ВЕЛИКИ!!! И скоро няма да се появят по-добри, тъйче защо не се разкараш и не го *****

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от big_devil-666
    Цитирай Първоначално написано от Mamut
    да ви сера на темата
    Ей, дрисльо! Да ти серем у устенцата!!! :P DRS бяха ВЕЛИКИ!!! И скоро няма да се появят по-добри, тъйче защо не се разкараш и не го *****
    tva 4e gaza e v fr ne gi prai v minalo vreme ... pyk i razbrah 4epodgotvqt nova pesen ... est tva ne e potvyrdeno ot nikoi prosto edin fr kaza 4e govoril s ndoe ama dal e vqrno ... nz

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    tva 4e gaza e v fr ne gi prai v minalo vreme ... pyk i razbrah 4epodgotvqt nova pesen ... est tva ne e potvyrdeno ot nikoi prosto edin fr kaza 4e govoril s ndoe ama dal e vqrno ... nz

ох момче дай момче направооо разцепваш с този рап

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    predi im bqh fen ama posledno vreme sam gi zabrail ne6to..nz baq otdavna ne sam gi sly6al ama ina4e sa gotini imat gotini pesni4ki

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от oTPoBHa

ох момче дай момче направооо разцепваш с този рап
    ка'ф ти е проблема мадафако ?? ю лант бееф хопе яа

oTPoBHa до преди малко се чудех какъв точно ти е проблема.... Мислех,че нещо не си добре с главния...ама явно се бориш за титлата "спамер №1" Е ЧЕСТИТОООО спечели я Наградата ти е наистина МНОГООО голяма ... По един ритник от всеки желаещ

А по темата - даммм DR$ бяха супер Нооо сега повече се кефя на Di$ и по-специално на Деньо(все пак пича е от Сс ) Нооо и Сенсей не остава по назад ест

Повечто яки бг рапрчета са си фанали пъто преди доста годнинки що се отнася до DRS мене лично не ме кефи техния рап само няколко пърчета и стига толкова

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    oTPoBHa до преди малко се чудех какъв точно ти е проблема.... Мислех,че нещо не си добре с главния...ама явно се бориш за титлата "спамер №1" Е ЧЕСТИТОООО спечели я Наградата ти е наистина МНОГООО голяма ... По един ритник от всеки желаещ

А по темата - даммм DR$ бяха супер Нооо сега повече се кефя на Di$ и по-специално на Деньо(все пак пича е от Сс ) Нооо и Сенсей не остава по назад ест
    DiS sa dobri ,senseikata redi po-dobre ,ama e v pyti po maimuna .. v smis ne mqza na 4ovek ina4e denio i toi e pi4 samo det bate sa6o dosta zlobno go disna hahahaha

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a

DiS sa dobri ,senseikata redi po-dobre ,ama e v pyti po maimuna .. v smis ne mqza na 4ovek ina4e denio i toi e pi4 samo det bate sa6o dosta zlobno go disna hahahaha
    ЕеЕеЕе какво да се прави Важното е,че песничките са готини

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си