Тема за DRS!Тук изказвахте мнението си за тази велика група!!! Ако имате някаква интересна информация може да я споделете
Аве - тема за феновете на ДРС!!!
![]()
Всеки мъж може да намаже една жена със ягоди и сметана, бъди Българин! - намажи я с боб и люти чушки!!!![]()
![]()
DRS ме радва, ама KingSize са мн по-д0бри![]()
Първоначално написано от Say It Right
Vyob6te ne me kefqt, no se traqt za razlika ot po4ti vsi4ki drugi bg rap grupi/izpylniteli...Moje bi osven Atila ili Fars...
DRS са най-злите ever...
+1Първоначално написано от Diam0nD
My Winamp is playing: 866. DRS - Raggaskit II
pZ aLL !
Първоначално написано от AnincetoSexy
ДРС са най-известните лица
яко рап
мани мани ебало си е века отдавна
DRS БЯХА луди..е може би не колкото Нокаут,но едно време наистина бяха страхотни..жалко,че свърши![]()
голямааа песенПървоначално написано от ~egoistiC
![]()
Mersi za va6ite mneniq! I spored men DRS KARTQT!!!![]()
![]()
Pls prodaljavaite da postvate koment4eta i ako imate nqkoi interestna informaciq q spodelqite
![]()
Всеки мъж може да намаже една жена със ягоди и сметана, бъди Българин! - намажи я с боб и люти чушки!!!![]()
![]()
tакава група вече няма ... има само ндое .... иначе ..да момчетата си бяха супер дори маина ..и още са ... но явно музиката не им носи желаните доходи ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Еее преди колко им се кефехжалко че вече ги няма
Но независимо от вс. аз още си слушам техните песнички редовно
![]()
Yo ho, yo ho, a pirate's life for me.
We kindle and char, inflame and ignite,
Drink up, me 'earties, yo ho.
We burn up the city, we're really a fright,
Drink up, me 'earties, yo ho.
ее аз си заебах темата за партитата ама няам време за нея..ама все пак :
![]()
да ви сера на темата
Първоначално написано от Mamut
Ей, дрисльо! Да ти серем у устенцата!!!
:P
DRS бяха ВЕЛИКИ!!! И скоро няма да се появят по-добри, тъйче защо не се разкараш и не го *****
![]()
![]()
Първоначално написано от Diam0nD
ох момче дай момче направооо разцепваш с този рап
predi im bqh fen ama posledno vreme sam gi zabrail ne6to..nz baq otdavna ne sam gi sly6alama ina4e sa gotini imat gotini pesni4ki
![]()
oTPoBHa до преди малко се чудех какъв точно ти е проблема....Мислех,че нещо не си добре с главния...ама явно се бориш за титлата "спамер №1" Е ЧЕСТИТОООО спечели я
Наградата ти е наистина МНОГООО голяма
... По един ритник от всеки желаещ
![]()
А по темата - даммм DR$ бяха суперНооо сега повече се кефя на Di$ и по-специално на Деньо(все пак пича е от Сс
) Нооо и Сенсей не остава по назад ест
![]()