И аз имам мнооого познати, но само толкова. Пълно е с използвачи. Току-що споменах в друга тема, че съм останала единствено с 2-3 истински приятелки. Едната от тях е на моето дередже - само 2 истински другари, ако не съм и единствената...
Кофти е, когато никой от познатите ти не се досеща да честити рождения ти ден, макар че телефонът ти е включен и очакваш поне един SMS. Само трите ми истински приятелки ми честитиха... останалите - не. По принцип съм общителна и много приказлива, обичам и да излизам в парка например, когато времето е страхотно за разходка. <3 Две приятелки са от друг град, а другата... другата дори не я пускат да излезе. Чудя се как живее.. И това ми е проблемът - разходката се превръща в мъчение, когато няма с кого да я споделиш.. И е ужасно - гледаш, всички са по двойки, тройки, цели компании. Познатите ми отдавна са формирали свои "групи", но аз съществувам само за тяхна лична облага.. Много интересно се получава - от сутринта до обяд съм мъртва, а някъде към 2-3 PM "възкръсвам".. Интересно е, много даже..