.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Забива ми играта

Абе...да питам...тея дето играят или са играли Симс2...станаха много темите,ама пък ми трябват повече мнения...
    На вас забива ли ви играта...аз я теглих 2 пъти и много бавно ми се зареждаше...сигурно 15 минути ми зарежда играта като я пусна...иначе кто се зареди се играе леко...не забива,но трябва ли да отида в магазина примерно или да зареждам ново семейство...поне 15 минути ми зарежда и много гадно...и я деинсталирах,ама много ми се играе...
    Сега съм със Симс1 и тя ми върви перфектно,само,че я набъках с мебели и скинове и сега и тя ми зарежда бавно,а и някои мебели са прецакани явно,защото като реша да ги поставя в къщата и се слагат,ама като мина в режим "игра" и изчезват самички...или пък слагам някво легло,примерно,и направо ми дава черен екран и ми излиза от играта...
    Трябва да си изтрия тия качените работи и да си кача,само тия дето съм ги пробвала и не дават проблеми,ама не искам да си губя обзавеждането на сегашните ми къщи...абе...мани...
    А за въпроса ми относно Симс 2 ...кажете...защото четох някъде,че ако ти сече играта можеш нещо да направиш,но не разбрах какво.
    Има и някво да си изтриеш сеифовете,ама аз нямам...

pfy taaa igra tolkova t1rsene, tolkova teglene..... 4e nakraq kompa po4na da zabiva, daje ne mojah da q instaliram.... abe ve4e ne mi trea...
    Po temata... Zna4i nz kvo moje da sa naprai, ama tq e za b1rzi kompi, ako tvoiq ne e ot mo6nite (govorim mn mo6nite) 6te zarejda bavno.
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

Цитирай Първоначално написано от bebeto0o
    pfy taaa igra tolkova t1rsene, tolkova teglene..... 4e nakraq kompa po4na da zabiva, daje ne mojah da q instaliram.... abe ve4e ne mi trea...
    Po temata... Zna4i nz kvo moje da sa naprai, ama tq e za b1rzi kompi, ako tvoiq ne e ot mo6nite (govorim mn mo6nite) 6te zarejda bavno.
    Еми лап-топ е...
    Офф...така ми се играе,като хората...много се преебах с тоя комп

Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    Еми лап-топ е...
    И аз съм с лап-топ и на мене играта ми зарежда бавно, ама не чак толкова бавно.Може би ако си дръпнала някой мебел, някоя къща и т.н. за това може да ти зарежда по-бавно.Има някой неща, които са дефектни и не можеш да си пуснеш играта, докато не ги изтриеш.Изтрий си нещата, които си сваляла и мисля, че ще си се зарежда по-бързо
    Нямам такива още

Еми лап-топ е...
    И аз съм с лап-топ и на мене играта ми зарежда бавно, ама не чак толкова бавно.Може би ако си дръпнала някой мебел, някоя къща и т.н. за това може да ти зарежда по-бавно.Има някой неща, които са дефектни и не можеш да си пуснеш играта, докато не ги изтриеш.Изтрий си нещата, които си сваляла и мисля, че ще си се зарежда по-бързо
    Нямам такива още
    а ок.
    Еми значи според мене си е от компа.Колко ти е рам паметта и процесора?
    ами...процесора ми е ItelCeleron M CPU 420 @ 1.60Ghz,246MB RAM

слаб е...

246МБ рам за оперативната памет.256МБ е платката,като извадиш тези 246 и се получава 10МБ вградено видео(Попринцип вграденото видео е с минимален размер 16мб.При 16мб вградено видео трябва да имаш 240мб свободна рам)Колкото и да е лек симса,няма как да не ти сече.Първо е на лаптоп,където има повече драйвери за инсталиране,а те заемат повече рам.Второ си с 256МБ рам - вградено видео.Вграденото видео не е подходящо за никакви игри(а като е с малък размер както при теб,още повече).

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    Цитирай Първоначално написано от D3Co
    Вграденото видео не е подходящо за никакви игри(а като е с малък размер както при теб,още повече).
    -1
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Къде отиваш може би... с тази вградена видеокарта, дето освен за работа, за нищо друго не става!
    И другата груба грешка...
    Имаш твърде малко РАМ памет предвид, че имаш вградена видеокарта!
    Ако можеш си заложи още 512.
    Не знам кой "специалист" ти е избирал лап-топа.. ама му забий един шамар, щото тоя лаптоп става за работа и за гледане на филми, но не и за игри..
    Другия път гледай минималните изисквания на игрите

Съвет: Увеличи размера на виртуалната памет - няма да има кой знае каква разлика, ама все пак е нещо.

Съвет 2: Забрани правенето на swap докато играеш - Start - Run - MSConfig - System ini - маркираш 386 enh - NEW - пишеш без кавичките "ConservativeSwapfileUSage=1".

Съвет 3 - изключвай всички програми и роцеси от task manager за да ти се товари компа по-малко. Ползвай класическия скин на windows-а
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Повече от фен
    Град
    на бюрото пред PC-то в Шумен
    аве хора кога ще се научите че лаптопите не са за игри. ако искаш геймърски лаптоп трябва да изръсиш поне 2000-2500лв

Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Цитирай Първоначално написано от D3Co
    Вграденото видео не е подходящо за никакви игри(а като е с малък размер както при теб,още повече).
    -1
    -1,+1,това е положението.Новите вградени атита стават за ХД филми,но за игри...Една 8400ГС/2400ХТ мисля,че се справя по-добре...Ако играеш някакви игрички в интернет или solitaire или нещо друго от сорта...

Цитирай Първоначално написано от hoseto_
    аве хора кога ще се научите че лаптопите не са за игри. ако искаш геймърски лаптоп трябва да изръсиш поне 2000-2500лв
    и защо ти е лаптоп за игри... ти за 2000 лева може да земеш такъв компютър дето няма да има нещо което да не бачка...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Лаптоп за 2000 ще подкара всичко, не се изхвърляйте
    Долара падна братче

И когато порастнете и водите по-динамичен живот - примерно си студент, ходиш наляво надясно, пътувашс часове и тъпееш, и ти трябва по вренме на лекции и т.н. друга песен ще запеете

Както казах добра инвенстиция ще е 512 мб рам Ама не мисли, че ще подкараш мощните игри. Просто ще се увеличи бърюзодействието пак в този клас, в който е сега не само за игрите, а дори за ноирмалната работа
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Къде отиваш може би... с тази вградена видеокарта, дето освен за работа, за нищо друго не става!
    И другата груба грешка...
    Имаш твърде малко РАМ памет предвид, че имаш вградена видеокарта!
    Ако можеш си заложи още 512.
    Не знам кой "специалист" ти е избирал лап-топа.. ама му забий един шамар, щото тоя лаптоп става за работа и за гледане на филми, но не и за игри..
    Другия път гледай минималните изисквания на игрите

Съвет: Увеличи размера на виртуалната памет - няма да има кой знае каква разлика, ама все пак е нещо.

Съвет 2: Забрани правенето на swap докато играеш - Start - Run - MSConfig - System ini - маркираш 386 enh - NEW - пишеш без кавичките "ConservativeSwapfileUSage=1".

Съвет 3 - изключвай всички програми и роцеси от task manager за да ти се товари компа по-малко. Ползвай класическия скин на windows-а
    Абе аз имам още един комп,ама тоя понеже е "по-мобилен" и си го разнасям,а и си е лично мой...иначе другия е общ и не мога да се дорея да играя,ама ще я инсталирам там...явно няма да стане на тоя.
    Но тва казвам,че до сега съм теглила над 20 игри на лап-топа и всички ми вървят гладко...въпреки,че не покривам изискванията...и за тва се изчудих на тоя Симс

Повечко рам ти трябва сигурно. Не знам каква е конфигурацията, но явно не покриваш изискванията за играта.
    Клик ми (:

mi az dosta pyti sym go tegliq tozi sims mnogo rqdko trygva sega kato pro4etah temata pak go teglq 6te vidim kakvo 6te stane ;]
    Мисли за мига...живей на ръба...Не позволявай страха от грешките да ти попречи!!!

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Цитирай Първоначално написано от BlaCk-SuN
    и защо ти е лаптоп за игри... ти за 2000 лева може да земеш такъв компютър дето няма да има нещо което да не бачка...
    Prenosim e?
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

А бе извинявай , че те питам ама за теб какво е мощен компютър ??
    А и Sims 2 не изисква голями параметри като се замислиш , а те са :
    SYSTEM REQUIREMENTS :
    # Operating system : Windows 98/Me/2000/XP/Vista
    # Processor : Pentium III-800Mhz
    # Memory : 256 MB RAM
    # Hard Disk Space: 750 MB
    # Video: Video : 64 Mb 3D video
    # Sound: DirectX 9.0 compatible sound card
    # DirectX: DirectX 9.0c included
    # CD-ROM : 2-speed DVD-rom
    А аз под мощен компютър разбирам нещо ,като моето което е в нас.
    Ама все пак не на празно съм дал 1900 Еuro

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Цитирай Първоначално написано от BlaCk-SuN
    Аз съм с лап топ и играя игри на него, но съм съгласен, че лаптопите са за работа предимно и за игри не стават!
    За тези пари наистина ше се вземе много хубав компютър!
    World of Warcraft, 1440x900 pixels, maximum FX(3 copies, all logged in and entered realm world) + firefox(9 tabs opened) + AngryPlayer(audio-video player, playing MPG/AVI Clips)+QIP+Skype(omg!)+xIRC running over Vista Ultimate:

Shto da ne stavat za igri? :P (Overall system load: ~18% pri tezi zaredeni neshta...)
    Na mackata problema i e vidoe kartata, dokolkoto moga da vidya(iziskvane 64 d3d, nalichnost - ne se znae kakvo, yavno po-malko ot 64...)
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си