.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Мега фен Аватара на Niakoitam

Дискусия отнсно...

Станаха ми интересни няколо въпроса та реших да пусна тема за дискусия.Незнам дали ще се спрвя с формулировката,но все пак ще опитам.Ако се изложа моля не ми се смейте...много.

Та въпрсът ми е свързан с курвите и курварите,лошите момчета и лошите момичета.Искам да попитам какви според вас са те.В смисъл генетично ли им е заложено и виновни ли са те за това или всъщност причините са съвсем по различни.Дали не е от възпитанието,от това как гледат как се държат техните роднини и приятели?Дали вътрешно всички хора не търсят любовта,но поради разни причини да са затворили това чувство в себе си и да са изградили една черупка около себе си по "твърда"или по"мека",която да ги пази от околните?Дали например курвите просто не искат повече внимание и не се стремят да са в центъра на вниманието по всякакви начини,дали и курварите не търсят бройката точно поради същата причина,за да се похвалят на близки и познати и да се издигнат в тяхните очи,както и да трупат самочувствие?Дали лошите момчета не са просто наранени от момичета момчета,които повече не им се страда и са решили да обърнат другата страна на монетата като не взимат толкова насериозно момичетата и дори си отмъщават на всички момичета?Дали лошите момичета не са просто момичета наранявани от момчета,който действат като лошите момчета,но спрямо момчетата.Момичета харесвате ли лошите момчета или си пададате по по-добрите?Защо?Момчета харесвате ли лошите момичета или си пададате по по-добрите?Защо?
    Това са моите въпроси.Искам да чуя вашето мнение.Точно и ясно,без извъртания и заобиколки.

естествено, че не им е генетично заложено...
    всичко е средата в която израстват и се възпитават

Мое мнение е че едно момиче или момче се превръщат в курви и съответно курвари заради средата ,в която живеят.Нямам в предвид само семейството ,но и приятелите им.С какъвто се събереш такъв ставаш.Някои от тях обаче просто гадния им живот ги е принудил да станат такива и да не ги интересува нищо друго освен те да са добре и да са задоволени.
    Има много момичета и момчета обаче ,които само на думи се правят ,че са такива.Имам приятел ,който преди е имал така да се каже прякора курвар защото просто се е държал като такъв с всички момичета ,които са били около него.Но в един момент от живота му се е появила тя и го е променила.Сега не е такъв просто си говори ,че е такъв защото явно така смята ,че изглежда по-готин и т.н .Явно всичко си е и понякога до самия човек.
    Курвите ги е имало и преди има ги и сега тя няма как да се променят ,освен ако някой наистина истински добър човек не им помогне.Поне според мен е така!

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Именно.Познавам един човек,който не взимаше толкова насериозно момичетата,но...веднъж като се влюби в едно момиче и просто летеше. .Незнаеше къде се намира пък и не му пукаше.Направо по едно време започнахме да го бъзикаме къде се е изгубил оня другият човек. Това съм го видял аз с очите си.Наистина за пръв път се започнах с този друг човек.

Град
    40 Miles from the Sun
    ^ Семейството пък е супер важно. Ако вашите не са си свършили работата както трябва и не са те възпитали и нямаш никаква ценностна система, много лесно ще станеш курва/курвар. Ама не виждам как един възпитан и умен човек може да стане .. боклук (с извинение).

Семейството е постоянно с теб първите 7 години.А след това?

Град
    Ha MopeTo (sun)
    според мен средата,в която излизаш е най-важна.приятелите и хората,с които излизаш
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Освен изброените по-горе вероятности,аз смятам,че и самото момче/момиче си е виновно защтото когато навършиш определена възраст,над 7 годинки ти вече можеш да разсъдиш само кое е добро за теб и кое не.Не отричам естествено че е важно и възпитанието,средата и приятелите,НО ако разсъждаваш САМ кое е добре за теб и кое не,можеш да избегнеш евентуалната възможност да се превърнеш в курва/курвар
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    Освен изброените по-горе вероятности,аз смятам,че и самото момче/момиче си е виновно защтото когато навършиш определена възраст,над 7 годинки ти вече можеш да разсъдиш само кое е добро за теб и кое не.Не отричам естествено че е важно и възпитанието,средата и приятелите,НО ако разсъждаваш САМ кое е добре за теб и кое не,можеш да избегнеш евентуалната възможност да се превърнеш в курва/курвар
    Времената създават хората и начинът им на мислене ... Още от времето на Иисус знаем за курвата . Да си курва е начин на оцеляване , всеки се крепи на личността си и винаги ще има хора които слагаме под знаменателя на добрите , а останалите под този на лошите - Баланс .

Аз лично си падам по по-нахакани момичета които знаят какво искат ... А точно онези - прекалено срамежливите слагат този етикет - "Курва" .
    Очаквам Критики
    Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
    Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...

И семейството е важно. Вярно, че основното възпитание е до 7 години, но след това все още живеем със семейството си, да не би да не е така?
    Има ги двете крайности - на разочарование от другия пол и на обикновена комплексарщина, която се 'избива' чрез мръснишко поведение в обществото. Никой не се ражда 'лошо момче' или 'кучка', обстоятелствата и изградения характер (което става въз основа и на участието или неучастието на родителите в превръщането ни в завършени личности), средата, в която попадаме... Но да не забравяме, че е почти невъзможно дадена среда да ни бъде натрапена т.е. ние сами си избираме обкръжението => сами определяме какви да сме! Пък и това, че Пешо, Цонка и Ганка от компанията са еди-какви-си не би трябвало да е определящ фактор в поведението на останалите (или поне на тези, които имат достатъчните 2 грама мозък, с които да осъзнаят, че принципът на подражанието би ги закопал...) No offence!
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

abe po vajno e semeistvoto.Primerno az sam v kompaniq v koqto se pushi i pie non stop, no az nito pusha nito piq...taka 4e priqtelite ne sa tolkova opredelqshti, no za po slaboharakternite, koito nqmat volq, moje bi i priqtelskata sreda ne e bez zna4enie ;]

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    Възпитание и здрави нерви се искат.

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Според мен възпитанието е много важно, дори и най-важното! Макар че, понякога израсналите в най-добрата среда "кривват" от правилния път, друг фактор е това, как другия пол се е държал с дадения човек, компанията също! Много са факторите, които са определящи, всяко едно момче колкото и да отрича му харесват ку*вите, а пък друг въпрос е дали ги искат до себе си!
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от Roiroi
    Още от времето на Иисус знаем за курвата .

The reasons of love... <3

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    semeistvoto... ima dva varianta:
    -ili na va6te vyob6te ne im puka za teb i ti trygva6 po "lo6iq" pyt i stava6 lo6o mom4e (ili momi4e)
    -ili pyk roditelite ti sa nqkvi maniaci i ne te ostavqt gram sam i ti stava6 buntar i pravi6 vs naobratno samo za da gi drazni6 napuk na tehnite principi i vs na koeto sa iskali da te nau4at.... i pak stava6 "lo6"

tva e spored men... poznavam MNOGO takiva "lo6I" mom4eta i momi4eta (kurvi ili kurvari kakto iskate gi nari4aite) i vinagi pri4inata e v roditelite...
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Относително според мен е самото им възпитание.Ако е имало по-особени случки и те са ставали свидетели на тях също може да бъде причина.Друг фактор са самото обкръжение и самото им чувство за отстояване на мнение и изобщо самото им самосъхранение.С една дума всичко е въпрос на психика манталитет и отношение които играят важна роля върху самото изграждане на хората които изреди автора.
    Лично аз предпочитам добрите момичета които имат къс от едно лошо момиче в себе си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си