.
Затворена тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Bokluci li sa jenite? Ima li nqkakva polza ot tqh

Bokluci li sa jenite? Ima li nqkakva polza ot tqh?

Полза никаква , но без тях неможем да живеем! Както и те без нас де , който каже противоположно на това начи е тъп!(според мен)

как може да кажеш ,че сме боклуци!?!?!?!??!?!?!??!?!?!?1
    Изобщо не е така.Това ,че няква дрисла те е нарънила не означава ,че всички сме такива.И мен са ме нарънявали момчетата ,но не казвам че са боклуци нали.Я по-ведро! След като ги има жените значи има полза някаква от нас

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Град
    София
    Това, че са те зарязали, не значи че сме боклуци... или ти просто си нещастен от живота ти... сорка ако е така
    fff faling .

Град
    40 Miles from the Sun
    Докато не намерят начин мъжете да раждат, жените са много важни. =)

Град
    Ha MopeTo (sun)
    аман от хора,които си избиват комплексите в този сайт ...
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Цитирай Първоначално написано от BaBy_bS
    аман от хора,които си избиват комплексите в този сайт ...
    +1

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Докато не намерят начин мъжете да раждат, жените са много важни. =)
    Така е
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

В днешно време аз лично не намирам много голяма полза в повечето жени,поради простата причина, че са лигли и мислят само за себе си!

Повече от фен Аватара на suantito
    За репродукция. За друго не се сещам

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Град
    sofiq
    ааре да не ви почнем вас щот и за репородукция вече не сте толко важни
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

xaxa ne sa me zarqzvali nikoga za6toto ne sam iaml gadje. Prosto m ise povdiga ot momi4etata palni bokluci sa. ma6i ot vsqkade

Цитирай Първоначално написано от danakis
    xaxa ne sa me zarqzvali nikoga za6toto ne sam iaml gadje. Prosto m ise povdiga ot momi4etata palni bokluci sa. ma6i ot vsqkade
    Ако не си на повече от 14 тана!Ти според мен си едно недораслно лапенце ,което обича по цял ден да цъка "Кънтър страйК" и да се филмира там. Вземи излезни да видиш колко е хубав живота стига с тея компютри.Жените са супер мога да ти кажа просто не си видял подходящото за теб момиче!

Да си кажа аз ! На хубавите жени съм ценител!

Град
    варна
    Абе боклуци.....аман....Да не те е изритала някоя дама,че задаваш толко' тъп въпрос?Без нас няма да има свят,хора Вие не сте толкова незаменими.Преди известно време четох,че е намерен начин да се извличат сперматозоиди от нещо(не се сещам какво беше) и по този начин жените да забременяват ,без ваша помощ скъпи мъже

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Град
    Shumen
    Kak moje da ni narechesh bokluci be ?!? ....Ide mi da nahranq po nai-brutalniq nachin toq deto e napisal temata ama aide....Ave zle takova kakvo te e rajdalo be jena mnogo qsno??? I kvi sa tezi vyprosa kva bila polzata ot nas??? .....Lele kolko ste typi chesno vi kazvam....To i nie imame da vi se chudim kakva e polzata ponqkoga ot vas ama ne pishem takiva temi nali??? BOJE!!!
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Цитирай Първоначално написано от krisi_bep
    Абе боклуци.....аман....Да не те е изритала някоя дама,че задаваш толко' тъп въпрос?Без нас няма да има свят,хора Вие не сте толкова незаменими.Преди известно време четох,че е намерен начин да се извличат сперматозоиди от нещо(не се сещам какво беше) и по този начин жените да забременяват ,без ваша помощ скъпи мъже
    Не си прочела правилно... А ако може, ще се получи нещо наподобяващо на човек!

Умрете си девствени тогава ...
    Аз не съм много доволен от момичетата в нашия град - К'во да правиш като няма други ... ОБИЧАМ ВИ
    Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
    Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...

Цитирай Първоначално написано от Roiroi
    Умрете си девствени тогава ...
    Аз не съм много доволен от момичетата в нашия град - К'во да правиш като няма други ... ОБИЧАМ ВИ
    +1 !~

1. Жените не са боклици
    2. Имаме голяма нужда от тях
    3. Ако нямахме полза от тях нямаше да ги има....
    Автора вземи се прегледай !!!!
    Това че си на 22 год. и досега не си имал момиче не значи че са боклуци !!!!
    Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
    http://bulgariancovers.com/

Град
    варна
    Цитирай Първоначално написано от danakis
    еми ето няколко начина за спасение:
    да отидеш в някои манастир(без монахини) и да се отдадеш изцяло на Бог.
    Или да станеш гей,но отново ще виждаш женски екземпляри

Но каквото и да мислиш за жените рано или късно ще се намери някоя,която да ти грабне сърцето и ума :P

Това че си на 22 год. и досега не си имал момиче не значи че са боклуци !!!!
    Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
    http://bulgariancovers.com/

Dokolkoto znam jenite mogat da zabremeneqt bez da sa se 4iftosvali s muje-invitro.V takuv sly4ai ne sa ni obhodimi mujete

Град
    варна
    Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    Не си прочела правилно... А ако може, ще се получи нещо наподобяващо на човек!
    не,не така си беше,спомням си Сега не знам до колко полученото от този вид оплождане ще е добро,но да си работят там учените... А и едва ли някоя дама или мъж биха се лишили от удоволствието на половия акт

2 и 7 точка от правилата.

/closed
    Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
    Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си