- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Имена на домашните ни любимци
5 немски овчарки - Заро,Сара,Джеси,Бък и Брет.
Папагал - Антонио
Рибки - Диего и Вики
Коте - Съни
ии една муха - луиза![]()
имам коте, Лъки се казва![]()
имам писана-Сара![]()
имах и кученце , но се изгубиказваше се Чочко
и много ми липсва
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
котка-Сара![]()
имах и кученце ама се изгуби-Чочко се казваше и много ми липсва
![]()
![]()
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Куче - Рижко![]()
![]()
Котарак Цезар. Преведено на български "Космат"![]()
![]()
![]()
Memento moriendum esse!
Имам костенурка от скоро и още не съм сигурна как ще я кръстя, но се колебая между Съни и Кей (от К за костенурка). Мама иска да е Кей, че е кратко!![]()
в момента няма...навивам наще за куче..ама съм измислила име или ще е Карпузчо или Найсчо![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Ми аз имх котка-джина,два хамстера единя беше черен и се казваше Хамилтан другия бял на име Снежанка-беше мнгого сладък и пухкав кат мече,имала сум същ две кучета едното беше булонка-бяла мъжка казваше се Ричи, а другото беше Чау-чау на име Джуди но в момента е на село заштото правеше бели
az si imam kuchence...kazva se Dany...aaa i ribki imam...zlatnata se kazva Charmante (mn e krasiva...osobeno opashkata i)...imam edna gupa tq se kazva Mike (mujka e i e malko glupava) puk som4eto se kazva Deizy....![]()
Имах преди време куче на име Лиза. Малко, бяло и пухкаво. Преместихме го от апартамента в къщата уж да пази, после отиде на село и там умряПо едно време си имаше кученца- Ласи, Лиса и Лекс
Но и те умряха едно по едно
![]()
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
Преди доста години имах куче на име Лора.Породата му беше болонка.Много сладко кученце.Умря от настинка през зимата.След това имах котка,която се казваше Кони.Много странно име.А тя се изгуби някъде.Случи се преди 3-4 години.От тогава не съм имала домашен любимец.Много искам да имам едно хъски,но нашите не дават вече да гледаме животни..
![]()
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
И на мен почти нищо не ми дават да си имам!Първоначално написано от Punk_Princess9412
Ето "скромните" изисквания на мама:
1. Може да е куче, но да не е голямо и да няма дълга козина, за да не цапа и да не заема много място
2. Може да е котка, стига да не е женска, да не е рижа, да не излиза от стаята ми никога и да не й се мярка пред очите, а още повече - да се гали или да я доближава (мама направо изпитва ужас от котки, имали пъпки в ушите, глупости)
3. Не може в никакъв случай да е зайче, защото мирише
4. Не може изобщо да е хамтер, смърдял и щял да й изгризе обувките, книгите или дрехите, ако го изпусна (освен това е мишка)
5. Не може да е папагал, защото много цапал и квичал
6. Може да е риба, но не обичам риби, защото нито стават за гушкане, нито могат да правят нещо интересно освен да си отварят устата
7. Може да е костенурка, но тя също не става за гушкане и не е най-красивото и пухкаво животно на света![]()
Виждате ли колко е трудно да имам животинче вкъщи?!![]()
Котка *персийка* - Тарджа
Страхът от промяна се дължи на вече постигната сигурност.
Имам котка,казва се Злобила.
(![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
mi6o ,oba4e ostanovihme,4e e momi4ei ve4e e Mihaela-morskoto svin4e,i Angel,nakratko A4o
-ky4eto mi
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Тути и Тити двете ми чинчилки![]()
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3
кученцето ми се казва Блеки![]()
OnE HeArT...OnE SouL...OnE LoVe... MaNcHeStEr UnItEd.
C. Ronaldo
Като малка си имах кученце - Джаспър![]()
Сега имам голяма котка - Клеопатра по прякор Шуши :P
Имах и малко котенце но то почина - Смоти ( от смотан)
И на село имаше котка Дудка![]()
беше черно-бяла та зе че роди и те родиха и те родиха
и сега сяка черно бяла котка по улиците на село е Дудка
![]()
имаме куче- Панда се казва (прилича на панда)![]()