- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Имена на домашните ни любимци
Гарфилд
(не можете да познайте кво животно е
)
котката ми се казва Тера(така я бяха кръстили предишните стопани) а заека ми се казва Суши![]()
![]()
котаракът Мики![]()
Първоначално написано от Drogiranata_
........
Every man dies
But not every really lives
Имам 4ерен ов4ар (кръстоска между немска и изто4ноевропейска ов4арка). Акила се казва.
И е той, не е тя.
![]()
Робинята на Quench
iamam dve ku4eta ednoto se kazva bube... a drugoto... si nqma ime...![]()
imam i dve kotenca manekenki im vikam 6toto ne im davam da hapvat...i sa slabi i visoki...![]()
awe otka4ena rabota... i edin me4ok imam ama toi mi e samo da si spinkam s nego...pepkata se kazva...
![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Кокер шпаньол - Бъди , болонка - Поли , костенурка - без име , имах и котка ,но почина - Фреди
хах мойто май е най-странно като си взех морското свинче и все като се прибирах и виках: к'во стаа прическа и от там дойде името прическа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... no comment ...
имам зайче... породата му май бешееее.. лъвска главаказва се Муни (идва от муниека което на испански значи кукла
)
Имам куче.Породата му е болонка,(мъжко е).Много го обичам.Казва се,Бенджамин.Много умно куче е,когато съм тъжна или ми има нещо той идва до мен и започва да ми се гали и върти опашка.Сякаш усеща нещата.. Сега намерих и инфо за болонките,ако някой иска да скива: http://zoosviat.com/?page_id=161
Имам пинчер, казва се Чара.![]()
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
пф..и аз имах казваше се АрчиПървоначално написано от breathless
иначе каракачанка Нана