.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Изчервяване

Хора моля ви помогнете!Имам едно малко проблемче,което ми създава много други.Проблема е там че постоянно се изчервявам,когото общувам с някой или когато гледам хората в очите....винаги!А попринцип съм човек който обича да общува и точно за това Изчервяването мн ми пречи!моля ви,помогнете ми

nqma na4in da spresh da se iz4ervqvash, i az sam taka postoqnno no ne mislq 4e trqbva da se opitvash da promenish tova, a prosto da ne se pritesnqvash ot drygiq [za da se iz4ervqvash trqbva da ima pone malko pritesnenie] pootpusni se i da ne ti puka

С времето ще се отпуснеш и няма да се изчервяваш от всяко нещо. Трябва да свикнеш да общуваш с нови хора..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Ее голяма работа , не се притесняваи толкова , не е чак такъв проблем.
    Приеми го просто като част от индивидуалността си. Предполагам,че дори ти придава чар.Спокойно

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Ми и при мен се получава тая работа.. но пък ме кефи до известна степен.
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Голям фен
    Аз съм същата история.Изчервявам се всевки път когато общувам с хората около мен.Но досега не е имало някой на когото да не му харесва,че съм такава.Приеми го като част от своето "аз",сладко е да се изчервиш.

Град
    ... Some happy place ...
    Ee ne e bolka za umirane daje e sladko
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Според мен това е супер.. хората, които се изчервяват са много чаровнии
    The art of love is not to let your heart get broken!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си