- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Изчервяване
Хора моля ви помогнете!Имам едно малко проблемче,което ми създава много други.Проблема е там че постоянно се изчервявам,когото общувам с някой или когато гледам хората в очите....винаги!А попринцип съм човек който обича да общува и точно за това Изчервяването мн ми пречи!моля ви,помогнете ми![]()
![]()
![]()
![]()
nqma na4in da spresh da se iz4ervqvash, i az sam taka postoqnnono ne mislq 4e trqbva da se opitvash da promenish tova, a prosto da ne se pritesnqvash ot drygiq [za da se iz4ervqvash trqbva da ima pone malko pritesnenie] pootpusni se i da ne ti puka
![]()
Ее голяма работа , не се притесняваи толкова , не е чак такъв проблем.
Приеми го просто като част от индивидуалността си. Предполагам,че дори ти придава чар.Спокойно![]()
![]()
![]()
Ми и при мен се получава тая работа.. но пък ме кефи до известна степен.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Аз съм същата история.Изчервявам се всевки път когато общувам с хората около мен.Но досега не е имало някой на когото да не му харесва,че съм такава.Приеми го като част от своето "аз",сладко е да се изчервиш.![]()
Ee ne e bolka za umiranedaje e sladko
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp