Мислех,4е сам открила разли4ното мом4е-парвият,който не барза6е и се интересуваше от мен не само като предмет за свалка.С него излизахме по4ти три месеца само като приятели.Интересуваше се от вси4ко,свързано с мен,говорехме си с 4асове,няма6е ве4ер,в която да не ми е пожелал лека нощ,идва6е да ме гледа,когато бях настинала и т.н..Два пати ми каза,4е иска да бадем нещо пове4е от приятели,но не искал да бързаме,защото трудно се доверявал на жените и не е видял нищо хубаво от тях.Дори за раката не ме хвана,вапреки 4е не се дарпа6е,когато аз го прегращах,просто не предприе нищо физи4еско спрямо мен.И в4ера да вземе да ми каже,4е не харесвал три неща в мен-това,4е ме е страх от високо,на4ина ми на обли4ане(и той не разбирал от дрехи,но гледал хората какво носят),и това,4е според мен не,но според него съм била дебела от кръста надолу.Да,признавам си,4е наистина много ме е страх от високо,но всеки 4овек си има фобии,относно дрехите не нося нищо фрапиращо-предимно дънки и ризки,а това,4е съм по-широка в ханша,ако не го харесва за6то се е занимавал с мен изобщо,вместо да си намери някое по-слабо моми4е?Егати и дребнавостта,за мен това не са кои знае какви недостатъци на фона на това,4е може да раз4ита на мен,4е не лицемерни4а и 4е правя какво ли не за приятелите си.Такова нещо от него не съм о4аквала-на 20 е и се дарже6е,сякаш е улегнал и сериозен.Бил е толкова лицемерен с мен през цялото това време...направо лошо ми стана.Няма ли поне едно мом4е,което наистина да е разли4но?