.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Какво става...?

hora kajete mi kakvo da pravq????S nego hodime 1.godina 11 meseca !!do skoro vsi4ko si vurve6e kakto trqbva do minalata srqda!!Ta-bqh s fr po magazinite i toi mi zvani i vika kude si i az mu kazah toi vikaaa-aaaaaaaaaaaaaaaaa ok!!!!!!!!Kakto i da e pribrah se vku6ti i mu zvannah az i go pitah kude si i toi-na more sum ARE 4AO $E SI IMAM RABOTA !!Ot tgava 5 dena ne se bqhme 4uvali i taka!!i dvamata imame vili blizo do sofiq i subota az si otidoh i toi be6e tam vlqzoh v kafeto i kazah -Zdravei i toi e oburna i ni6to ne kaza !!!!!!2 dena me podminava6e vse edno ne se poznavame!!Nedelq se pribrahme na sofiq i mu pisah sms na koito ne polu4ih otgovor zvannah mu i toi mi zatvori o6teeee edin sms mu pratih i otnovo ne otgovori!!!kakvo da pravq do redi mesec kazva6e-ne moga da si redstavq jivota bez tebe a sega

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Това е най-гадното..да не знаеш какво става, защо късате ..и да не иска да те види, за да ти обясни поне... Щом е решил така...не му мисли..забрави го.. не става лесно.. но ще се справиш! Сигурно е срещнал друга или нещо такова... просто не си заслужава да се занимаваш повече с него

Oчевидно се сърди за нещо..ако беше друго момиче нямаше да се обръща или поне би скъсал като нормалните хора. Но това държание.. Намери начин да говориш с него и като нормални хора да си разясните отношенията.
    It always rains the hardest,on the people who deserve the sun..

pfff pulen tupak!!Ne go tursi pove4e kogato vidi,4e ne ti pyka 6te te potursi.Godina i 11meseca ne sa malko i ne mislq 4e 6te zagurbi vsi4ko zaradi nqkakva si glypost Yspeh

Град
    Пловдив
    po dobre ne go tarsii... ne go zaslujava sled vsichko koeto si opitala da napravish za da se svarjesh s nego

qq mu bii 6uta!!toi dori ne zaslujava da go pogledne6 kamo li da mu zvuni6 i da mu pi6e6 sms-i.spri da go tyrsi6 neka toi tebe da potyrsi i neka ti obqsni za6to se durji taka

Мега фен Аватара на koalka
    Разбирам, че имаш силни чувства към него, но не съм сигурна дали той изпитва все още същото към теб.Държанието му определено не съвпада със силните думи, които е казал.
    Моя съвет е да спреш да го търсиш.Как може да ходите две години и той дори да не ти каже "здрасти"?Това не мога да си го представя.Направила си всичко възможно да го потърсиш, нека той те потърси сега.

Абе хора как така да не го търси!Ходят година и 11 месеца,почти две,как така просто ще го за брави?
    Според мен трябва да се видите на живо и да се разберете какво става,не може просто да стоиш в неведение.Потърси го и действай защото не виждам друг изход!Поне аз,каквото искаш прави но това е моят съвет.И успех,дано се разберете и да си останете заедно
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

Цитирай Първоначално написано от valentinka_1990
    Абе хора как така да не го търси!Ходят година и 11 месеца,почти две,как така просто ще го за брави?
    Според мен трябва да се видите на живо и да се разберете какво става,не може просто да стоиш в неведение.Потърси го и действай защото не виждам друг изход!Поне аз,каквото искаш прави но това е моят съвет.И успех,дано се разберете и да си останете заедно

Suglasna sum ! 0sven tfa e nevuzmojno da hodqt po4ti 2 god i toi edin den da reshi prosto da i oburne grub ,dori bes nqkakvo obqsnenie..qsn0 e che se surdi nesht0 ili nqkoi moje da mu e kazal nesht0 nz sega da ne gadaq ..no opredeleno trqbva da govorite...samo ne znam toi zashto go izbqgva..
    CuKk <~ m0lq glasuvaite za t0va momiche

i az iskam na jivo da se vidime amaza taq rabota trqbva da se 4ueme a toi mi zatvarq

пробвай да говориш с някой негов приятел
    It always rains the hardest,on the people who deserve the sun..

na nikoi ni6to ne govori za nas !!!!!!!!!dori na nai dobriq i priqtel ni6to ne razkazva

kvo da mu ti4a sled g*za (s izvinenie) pri polojenie 4e toi samo q otbqgva i unijava..neka se prai 4e ne i puka puk toi da q potursi
    kato spre da go tyrsi 2-3 6te se oburnat rolite...Pone dostoinstvoto i da ostane...a i toi 6te q potyrsi 100%

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си