- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много го харесвам! :(
Значи харесвам си едно момче,много е готин,сладък,абе всичко в него ми харесва!Та проблема е там,че той си пада малко к***е.Знам,че има симпатии към мен и не съм му просто приятелка,а и нещо повече.Един път каза,че не иска да става нещо м/у нас,защото сме съседи и така.Ама аз много го харесвам,направо съм луда по него...Какво да правя?Ако иска секс,няма да го получи!!!
П.С.на 13 съм
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
А докато чакаш, ще си намериш друг. Повярвай ми. (;
Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.
И кфо като сте съседи ??? офф незнам,не се хващай с него,няма да излезе нищо пък и щом ти е казал че не иска да има нищо между вас .. тогава?
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
С такъв човек,само ядове...
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
Първоначално написано от MaRiYa_86
Testis unus,testis nullus...
Оххх,не знам,.мн съм влюбена в него...![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Reasons to be missed...
Kakva ka6a haha,e kakuv e problema,4e ste sasedi?Oba4e ti si na 13 i si malka ne znam toi na kolko e...Kakto i da e,za6to ne se ogleda6 za nqkoi na tvoqta vuzrast?Sigurna sum,4e ima nqkolko mom4eta,koito te haresvat ili imat simpatii kum teb.Uspeh.![]()
![]()
А виж не е хубаво толкова да припадаш по него и не прави глупости, за да му се харесваш! Само ще те е яд после, пък и явно не изгаря толкова по теб щом му пречи това, че сте съседи, това никаква пречка не е! Съжалявам, но съм директна, остави го![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Toй е на 14,няма да правя глупости!Да не съм луда...Добре де,малко само,но няма да правя секс с него,ако се надява на това!
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Reasons to be missed...
На 14 и си пада по ку*вите хм много странно![]()
Абе честно казано не знам колко е вярно,амаааа той така казва.
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Reasons to be missed...
Еее, гадже съсед... Кво по-яко от тва? На две крачки... На някои хора гаджетата им са в други градове, в други държави... А вие? Пф...Първоначално написано от ^Miss_Independent^
Да ви имам проблемите... Взимайте се и тва да е... А друг е въпроса, ако той е използвал тва, че сте съседи като извинение да не тръгнете... Не знам... Помисли и върху тоя вариант... Може просто да не иска да тръгнете...
![]()
i tova shte mine[/b]
sъLzuтэ няmaт kpaй .. (sad) .. (u) .. // ;[
Не го слушай много какво ти казва. Щом е на 14.. голям к****р ще да еА и няма лошо, че сте съседи, даже още по-добре за вас
Изяснете се какво искате най-добре
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Щом му пречи това ,че сте съседи , не ти ли дойде на акъла ,че не те харесва ?
Абе каза ми,че ме харесва и то много,ама му пречело това.Аз мисля,че е и заради това,че сме израстнали заедно и сме много близки.Може да е заради това,че майка ми не го харесва ииии не знам.Вчера като съм била ан танци той е минал през залата и след това се рибрахме заедно и ми каза,че съм мн хубава...Не знам какво да мисляяяяПървоначално написано от NightGuardian
Може би иска само да прави секс с мен и нищо повече...
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Reasons to be missed...
Щом си пада по курвите, явно няма да си падне по теб... Защото си друга стока. (Според постовете ти в тази тема.) И аз си падах едно време по момче с подобни предпочитания, и той тогава беше на 14-15 години, и още сме съседи (блокът му е зад моя), в едно даскало бяхме.. Ама бързо го забравих.Първоначално написано от ^Miss_Independent^
![]()
Иска му се, прави се на пич , то щотот голяма гордост да си падаш по ку*вичките, ама той е още малък и не го осъзнаваПървоначално написано от ^Miss_Independent^
![]()
Сега ми прати СМС,че утре иска да се видим спешно,имал да ми казва нещо...Боооже,направоооо![]()
![]()
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Reasons to be missed...
Ще се видиме в 18ч,не знам все още...![]()
![]()
![]()
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Reasons to be missed...
Ходихме на кафе и просто си говорихме и аз викам:"Е нали имаше да ми казваш нещо важно?"И той:"Ааааа,е бях се разтъжил за теб и исках да се видиме"После ходихме на диско ииии там замалко да се целунеме
Не съм спала цяла нощ!!!
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Reasons to be missed...
На 13 да иска сеск ? Странно . Щом е казал , че не иска да сте си гаджета , явно не иска ! А ти явно си даваш напразни надежди , като ис мислиш , че той те има за нещо повече , като се има предвид , че едва ли не те е скъсал !