.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Цитирай Първоначално написано от ^Miss_Independent^
    Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    Щом му пречи това ,че сте съседи , не ти ли дойде на акъла ,че не те харесва ?
    Абе каза ми,че ме харесва и то много,ама му пречело това.Аз мисля,че е и заради това,че сме израстнали заедно и сме много близки.Може да е заради това,че майка ми не го харесва ииии не знам.Вчера като съм била ан танци той е минал през залата и след това се рибрахме заедно и ми каза,че съм мн хубава...Не знам какво да мисляяяя Може би иска само да прави секс с мен и нищо повече...
    Щом му пречи това , че сте съседи можеш да си извадиш извод колко "истински" те харесва ! Сеск на 13 ? Странно ми се струва , но знае ли човек какви хлапенца има ?

Ходихме на кафе и просто си говорихме и аз викам:"Е нали имаше да ми казваш нещо важно?"И той:"Ааааа,е бях се разтъжил за теб и исках да се видиме"После ходихме на диско ииии там замалко да се целунеме Не съм спала цяла нощ!!!
    Това момче не знае какво иска , ето това ще ти кажа . Хем не иска да сте гаджета , хем те сваля , хем има "уважителна" причина да те скъса !

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Това момче не знае какво иска , ето това ще ти кажа . Хем не иска да сте гаджета , хем те сваля , хем има "уважителна" причина да те скъса !
    Много точно казано!!!

Абе не мисля, че на 14 може да е к*рвар...А за тва, че сте съседи - ми може просто да е изтъкнал това като причина, защото може да не иска родителите му да го виждат с гадже например...Абе де да знам...

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Ходихме на кафе и просто си говорихме и аз викам:"Е нали имаше да ми казваш нещо важно?"И той:"Ааааа,е бях се разтъжил за теб и исках да се видиме"После ходихме на диско ииии там замалко да се целунеме Не съм спала цяла нощ!!!
    Е значи поне може да излезне нещо...
    The reasons of love... <3

Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Изчакай да порастнеш още 1-2 години
    Така е най - добре

Цитирай Първоначално написано от Winter Madness
    А докато чакаш, ще си намериш друг. Повярвай ми. (;
    съгласен съм !!!
    Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
    http://bulgariancovers.com/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми