.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Какъв подарък?

Здравейте. Мисля, че това е първата тема която пускам във форума, и все пак не съм напълно сигурен - може да съм забравил . Както и да е... Значи майка ми има скоро рожден ден, бих казал прекалено скоро. От най-малко 5 години все съм й подарявал нещо, но тази година нищо не мога да измисля. Дайте някакви идеи за подарък (тя не обича неща, които не се ползват често или изобщо за нищо и са само за украса). Моля изкажете си мнението, доста е спешно... е, не е утре рожденият ден но все пак...

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Амиии ако майка ти обича сребро , може да поразгледаш сергииките и да и харесаш някой пръстен,гривничка,висулка - не са много скъпи , а и ще си го носи ... На мен като момиче би ми харесало.
    Ако е по практична - виж от какво има нужда примерно знам ли ... Ние веднъж подарихме на майка сешоар ... с приставки ...
    Или парфюм е вечният подарък който винаги се харесва
    И не забравяй един голям букет цветя
    Каквото и да подариш майка ти ще се зарадва за жеста , успех

hottie
    Guest
    Има волкова много неща.По-скоро кажи какво си й подарявал.

Град
    Ha MopeTo (sun)
    високи винени чаши
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Голям фен Аватара на Yancheto
    Ами,ако обича цветя,можеш да и подариш някакво.Може и някаква гривна,герданче или нещо подобно.

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Мм може би цветя, ако ги обича естествено. Иначе на колко години е майка ти? Какво си и подарявал до сега?
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Благодаря ви за отговорите, вероятно ще избера нещо от вашите предложения. Майка ми ще става на 39. Досега съм подарявал такива стандартни неща и сякаш се изчерпах откъм идеи. Например чаши веднъж купих (още не сме ги начупили всичките), цвете (в саксия - другите са по-скоро за 8 март спроед мен), парфюм и т.н... Както и да е. Мерси отново.

Ако искаш й вземи един хубав букет с пролетни цветя и ако обича да чете книги, вземи и някоя хубава книга
    Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.

Готварска книга

Град
    Bulgaria,Sofia
    Абе я и вземи една бутилка марков алкохол и седнете да се надпивате

Гердан,гривна,пръстен и т.н..

аз правя така измислям нещо да не се усети и я питам от какво се нуждае щото може и да не и хареса ама винаги знам какво иска сега иска миялна

Град
    Горна Оряховица
    Темата е старичка, но в момента съм пред същата дилема, затова пиша в нея. И така - какво да купя на майка ми, тя също не се радва особено на непрактични неща от рода на сувенири.
    До сега с брат ми сме й подарявали комплект кремове за лице, рамка за снимка (снимахме се всичката паплач у дома и сложихме снимката ), парфюм. Идеята с винените чаши много ми хареса, но миналата година една приятелка й подари и си ги има. За кафе също има много хубав сервиз, така че чашите отпадат. Бижу също не мога да й купя, защото носи само злато, а не мога да дам толкова много пари - до към 20 лв имам на разположение.
    Някой има ли друга идея? Вие какво сте подарявали на майките си?

Виж от какво има нужда - ръкавелки/престилка за готвене, нова ютия, точилка (xD), часовник, миксер...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Зависи..
    Мойта майка би се зарадвала повече на тиган или ютия примерно,отколкото на парфюм или ланче.

Град
    гр. Варна
    Аз смятам да подаря на майка ми една красива ваза и един голям букет с цветя.
    All you need is a smile...

Предишният ник: buBblE..gUm

Град
    в мазето ;dd
    козметика.. някакъв парфю, дездорант ... сребърна гривна .. цвете

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от FrozenFire
    Зависи..
    Мойта майка би се зарадвала повече на тиган или ютия примерно,отколкото на парфюм или ланче.
    За мен пък това е все едно й напомням за домашните й задължения дори на рождения й ден. Смятам, че трябва да е по-личен подарък, нещо само за нея.
    Сетих се нещо интересно сега - може да й взема калта за масаж

ми човек кажи ми кой крад си да знам ако си от плевен или ловеч да зн де да те прата ...

по темата : аз наскоро видях едни окраси :орел конник , фигури ... и майка ми ме видя че съм се загледал и също и харесаха ... така де казвам ти да й купиш някъква метлна фигурка (имай предвид че са по 20 лв ) защото си е окраса ... каква зодия е ? земи и някъква метална фигурка с зодията и ....
    Бившия BlueSmoke..
    Цитирай Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
    Добре, че не ти отговорил...с една хубава, мъжка, здрава трътня!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си