.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Аборта

Аборта

zdr molqvi da mi kajete za6to trqbva da iz4akam 6 meseca za da zabremeneq pravih abort dekemvri mesec no mi kazaha da 4akam da minat 6 i togava da zapo4na na novo za bebe.problem li 6te e ako zabremeneq predi tezi 6 meseca

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от LitTleJ
    На темата не и е мястото тук освен ако не възприемш секса като Спорт.
    ми спорти си е,аз с него най-добре си поддаржам фигурата.А по темата-ми 6тото е опсно за бебето..........ама как така преди по малко от 6 месеца не си била готова за бебе,а зсега ве4е си?извинявам се ако аборта е бил спонтанен-тогава въпроса ми е мн тъп,но все пак...опасно е за бебето.както ако роди6 секцио не може6 и да иска6 да роди6 о6те едно в следва6тата една годин,демек ако забременее6 пак-аборт!абе тая работа с бебетата си е...

Град
    Gangsta's Paradise
    Та тях жените с друго освен с тва ги мързи да си поддържат фигурата
    No Problemo

До колкото знам е за да можеш да се възстановиш.Всмисъл 4е ти сега може да си ок ама все пак тялото ти е преживяло страшен стрес...не е хубаво веднага пак да забременееш.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

щом докторите са ти го казали така няма кво да го говорим...а обяснението е че когато се прави аборт дори и то да е спонтанен лигавицата на матката се наранява и за това и трябва време през което да се възтанови

Da ti kaja po dobre iz4akai!
    I az sam pravila abort i sega 4akam da mine vreme za da si napravq bebe!
    Γύρνα σε μένα

Какви хора сте бе

а защто си го направила?
    Един ден любовта казала на приятелството: - Защо съществуваш ти когато мен ме има ?
    А приятелството отговорило:
    - За да донеса усмивка, там където ти оставиaш сълзи!

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Боже, боже..правиш аборт и след 2 месеца искаш дете.. е това е най-голямата пародия, която съм виждала някъде..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ами ако е бил синдром на кухото яйце? Замисляли ли сте се за възможността абортът да е извършен по медицински показания?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    ... Some happy place ...
    Bojee she mi obqsnish li samo za kvo si pravila abort dekemvri ... a sa vijdate li iskash novo bebe .. mi te teq bebeta da ne padat ot nebeto we ... tva e edin jivot
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си