Станаха ми интересни няколо въпроса та реших да пусна тема за дискусия.Незнам дали ще се спрвя с формулировката,но все пак ще опитам.Ако се изложа моля не ми се смейте...много.
Та въпрсът ми е свързан с курвите и курварите,лошите момчета и лошите момичета.Искам да попитам какви според вас са те.В смисъл генетично ли им е заложено и виновни ли са те за това или всъщност причините са съвсем по различни.Дали не е от възпитанието,от това как гледат как се държат техните роднини и приятели?Дали вътрешно всички хора не търсят любовта,но поради разни причини да са затворили това чувство в себе си и да са изградили една черупка около себе си по "твърда"или по"мека",която да ги пази от околните?Дали например курвите просто не искат повече внимание и не се стремят да са в центъра на вниманието по всякакви начини,дали и курварите не търсят бройката точно поради същата причина,за да се похвалят на близки и познати и да се издигнат в тяхните очи,както и да трупат самочувствие?Дали лошите момчета не са просто наранени от момичета момчета,които повече не им се страда и са решили да обърнат другата страна на монетата като не взимат толкова насериозно момичетата и дори си отмъщават на всички момичета?Дали лошите момичета не са просто момичета наранявани от момчета,който действат като лошите момчета,но спрямо момчетата.Момичета харесвате ли лошите момчета или си пададате по по-добрите?Защо?Момчета харесвате ли лошите момичета или си пададате по по-добрите?Защо?
Това са моите въпроси.Искам да чуя вашето мнение.Точно и ясно,без извъртания и заобиколки.