- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Това днес беше върхът!Искам да продължаааа ;( ;( ;(
Днес се видях с бившия.Незнам как стана,но той почна да ми пише от скайпа на някакъв негов фр и така.Аз се навих да се видим,за да запазим някакви отношения,но нищо повече!!!Той започна да ми овърта...и така,видяхме се.Искам да споделя какъв кошмар беше!Първо се държа...долу горе добре,но после почна да се държи отвратително!Исках само да се оправим...да престанем с тези глупости,а той се държа,като дете!Не издържах и му казах,каквото си мисля и представете си,щях да си изям боя за малко!Добре,че беше приятелят му,който ме защити ;( И знаете ли кое е най-лошото?Че го обичах много...И може би още го обичам,но днес той ме нарани страшно много.А да не говорим как започна да ми обяснява за някакво момиче.Добре,браво.Нека си намери друга...Но защо се държи с мен като с парцал?Дори и го попитах,какво съм му направила,а той ...Само ми крещеше! Хора,незнам какво да правя.В пълна безизходица съм.Искам да продължа напред,но винаги той се появява след месец-два да ме върне назад.Не мога повече...
Сега имам проблеми и с родителите си.Имам чувството,че този ад няма да има край...Дайте ми съвет,моля ви!Наистина се нуждая дори от най-малката подкрепа!
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...