- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обратните ли са мн. или ?
насекаде по чатове и сайтове има обяви на обратни ( и момчета и момичета) много ли са станали лезбийките или просто загорелите момчета се правят на такива? аз нямам мнение... просто ми се струва че са прекалено мн.
Предполагам влияе това, че в сегашните времена хората с различна сексуалност се приемат за нещо нормално. Ако примерно питаш баба си дали по нейно време е имало различни сексуални ориентации тя най вероятно ще ти каже, че изобщо не е познавала такива хора, но истината е, че пак е имало обратни, но са се срамували да се признаят за такива в тогавашното общество и разбирания.
То и сега ги е срам повечето, ама и аз мисля, че броят им се е увеличил
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
I predi e imalo, no sega ima naistina nqkakuv sindrom na "izpederastqvane na obshtestvoto". Mnogo kofti e kogato si obkrujen ot seleniq i razni psevdo geyove. Nqmam nishto protiv normalni geyove, koito se durjat kulturno. Ama tiq ligavite deto demonstrirat kolko mazni pedali sa napravo me poburkvat.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Мода.
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
=D> Лично на мен ми се струва доста тъпо.. Да се правиш на такъв, какъвто не си, просто защото е станало модерно...Първоначално написано от MaRiYa_86
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Абе мода...
Каква ти мода , като голяма част от обществото ги отхвърля.
Те са такива , не са по-лоши от хетеросексуалните...
Какво толкова ви пречат?!?!?!?
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
О, да, повече сме - все едно има как да се размножавамеСтава дума за хора с различна сексуалана ориентация, не за годзила.
Нали се сещате, че все още не е ясно точно как се определя сексуаланата ориентация на хората, следователно не може да се каже дали са станали повече или не. Може само да се предполага.
А това, че около теб има все повече гейове, говори повече за теб, от колкото за тях![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Първоначално написано от Sam90'
![]()
![]()
daaaaam tova me izkefi
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Riot
не са много повече от преди. просто полето за изява което ни бърка в очите по цял ден е много голямо, а именно сайтове за запознанства, чатове и други темподобно простотий, които преди не ги е имало чал толкоз
[quote="Sam90'"]О, да, повече сме - все едно има как да се размножаваме
i ti li si pedal?
[quote="alex777"]Вика му се хомосексуалист по-културно звучи ;] ,но тебе т`ва какво те интересува?Иначе Sam90` доколкото знам е би.но все пак сам да кажеПървоначално написано от Sam90'
![]()
ili prosto za ebavka go pravqt![]()
Само Болката е Истинска
http://prize.bg/amnesiaibiza
оффффф в моя клас има един педал![]()
![]()
![]()
Незнам много ми е противен![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Мда, и аз - епидемията се разраства!Първоначално написано от alex777
![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Emi spored men obratnite mno0ogo sa se uvelichili....Tova e malko ...toest mnogo stranno.Na kade otiva sveta boje???![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Shto ve? Poveche macki za nas prosto...Първоначално написано от ^Game_Master_F^
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Може би ти им обръщаш повече внимание от нужното и се впечатляваш от ненужни фактиНякой каза,че не е ясно как се определя сексуалната ориентация на хората,генетичния пол се определя от хормозомите,а поведението и ориентацията се изразява във физическото,духовно и емоционално привличане към друг човек.Според мен всичко е въпрос на психика и поведение.
I kuf ti e problema s homosexualnitene 4e az sum takava.... ama temata e super tupa .. sry oba4e seki si e kakuvto e nikoi ne si go izbira ... i sega i predi broq ne se razli4ava ... prosto predi po-malko hora sa imali smelostta da go priznaqt
![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
колко са ми писали най-вече в Елмаз с покани за срещи или направо за секс мама им гейове пробитиОлио да ги попари всичките
![]()
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
[quote="MaRiYa_86"]Мода.[/q
Dosta tupo izkazvane mila![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
be to si4ko zagorqlo![]()
Определено са доста ....Но на мен не ми пречи.. имам си такива фр. дори не ги забелязвам..
![]()
otkakto masovo poznatite mi (momi4eta imam predvid, za mom4eta ne sam 4uvala) zapo4naha da intimni4at pomejdu si protiv lezbiikite n6 lo6o ne sam kazalaimam predvid 4e te sa si sa6tite hora, prosto prekarvat malko pove4e vreme m/u krakata na sau4eni4kite si
![]()