.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    МНОГО СМЕ, СИЛНИ СМЕ!!!
    Всеки може да намаже жена си с ягоди и сметана. Бъди българин - НАМАЖИ Я С БОБ И ЛЮТИ ЧУШКИ!!!

...а аз така да си търся дружка гей. пфф...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    RuSe
    Цитирай Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
    То и сега ги е срам повечето, ама и аз мисля, че броят им се е увеличил
    +1 и аз така смятам

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от _butterfly_
    Предполагам влияе това, че в сегашните времена хората с различна сексуалност се приемат за нещо нормално. Ако примерно питаш баба си дали по нейно време е имало различни сексуални ориентации тя най вероятно ще ти каже, че изобщо не е познавала такива хора, но истината е, че пак е имало обратни, но са се срамували да се признаят за такива в тогавашното общество и разбирания.
    Syglasna sym ,absolutno

Guest
    Haha religiqta e vinovna za vsi4ko i zatova se dopuskat takiva ne6ta ! No na men mi e vse 1 za6toto ne obi4am nito jeni nito muje, az sum si nameril cel v jivota i sum si monah !

Цитирай Първоначално написано от Sasho::ohsaS
    Haha religiqta e vinovna za vsi4ko i zatova se dopuskat takiva ne6ta ! No na men mi e vse 1 za6toto ne obi4am nito jeni nito muje, az sum si nameril cel v jivota i sum si monah !
    ходи си лекувай дружко,такива като теб не са нормални,не обратните.
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    vednaj s edna fr varim po ulicata i nqkaf izliza ama nagrimosan super nz kak i az go gledam i onq pri4upi kitka i po4na da mqta na nekfa i male vareshe kato varen makaron i ...............

Znachi kogato se vidite s priqtelka i se {} i pregrashtate ama predstavete si mom4eta da se vidqt i da se {} i pregarnat i vednaga mu lepvat imeto gei :} xaxaxaxa
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    vednaj s edna fr varim po ulicata i nqkaf izliza ama nagrimosan super nz kak i az go gledam i onq pri4upi kitka i po4na da mqta na nekfa i male vareshe kato varen makaron i ...............

Znachi kogato se vidite s priqtelka i se {} i pregrashtate ama predstavete si mom4eta da se vidqt i da se {} i pregarnat i vednaga mu lepvat imeto gei :} xaxaxaxa
    Za poslednoto te podkrepqm! Az sym Biseksualen!Nikoga ne sa mi go vkarvali 6toto 6te ima i takiva deto 6te vikat!Spored men 4oveka si re6ava sam!Nai-dobriq mi priqtel znae i ne se e promenilo ni6to v otno6eniqta ni! Taka 4e mislq 4e temata e typa! SOrry ama nqma smisyl tazi tema!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Мразя педали Най-гадното нещо което можеш да видиш по ти ви-то е как някъв здрав набива здраво някъв здравеняк
    Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си