- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обратните ли са мн. или ?
МНОГО СМЕ, СИЛНИ СМЕ!!!![]()
![]()
![]()
Всеки може да намаже жена си с ягоди и сметана. Бъди българин - НАМАЖИ Я С БОБ И ЛЮТИ ЧУШКИ!!!
...а аз така да си търся дружка гей. пфф...![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Syglasna sym ,absolutnoПървоначално написано от _butterfly_
![]()
Haha religiqta e vinovna za vsi4ko i zatova se dopuskat takiva ne6ta ! No na men mi e vse 1 za6toto ne obi4am nito jeni nito muje, az sum si nameril cel v jivota i sum si monah !
ходи си лекувай дружко,такива като теб не са нормални,не обратните.Първоначално написано от Sasho::ohsaS
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
vednaj s edna fr varim po ulicata i nqkaf izliza ama nagrimosan super nz kak i az go gledami onq pri4upi kitka i po4na da mqta na nekfa i male vareshe kato varen makaron i ...............
![]()
Znachi kogato se vidite s priqtelka i se {} i pregrashtate ama predstavete si mom4eta da se vidqt i da se {} i pregarnat i vednaga mu lepvat imeto gei :} xaxaxaxa![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Za poslednoto te podkrepqm! Az sym Biseksualen!Nikoga ne sa mi go vkarvali 6toto 6te ima i takiva deto 6te vikat!Spored men 4oveka si re6ava sam!Nai-dobriq mi priqtel znae i ne se e promenilo ni6to v otno6eniqta ni! Taka 4e mislq 4e temata e typa! SOrry ama nqma smisyl tazi tema!Първоначално написано от kuklichka_bg
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Мразя педалиНай-гадното нещо което можеш да видиш по ти ви-то е как някъв здрав набива здраво някъв здравеняк
![]()
![]()
Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.