- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Един проблем
Аз съм на 14.В първи клас ми сложиха една ваксина и от нея на лявото рамо ми остана нещо като балонче което е розово и доста големичко.Моя въпрос е как да го премахна с крем или с нещо друго?
Хаххаа, това е манту.
И няма да се махне както си мислиш.
По-добре не го раздразвай!![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
ще си го носиш дълго време и аз имам даже си го харесвам![]()
България е нашата родина,
Апостола е нашия баща,
Георги Аспарухов е стадиона,
а Левски е във нашите сърца.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!
Аз нямамПървоначално написано от ToySoldier
Мойто се хвана от първият път(по-надолу на ръката) и не се наложи да ми бият на рамото
![]()
![]()
Ако не опиташ все едно не си живял ..
И аз нямам.Но недей да пробваш да го махаш!!!
В смисъл и моето се хвана от първият път![]()
Не можеш да го махнеш, а и не се опитвай да не си докараш някой проблем...А и защо ти е да го махаш, много хора го имат, спокойно
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
И аз имам ама не едно ми цели две на едното рамо!Второто поне е само линийка...белег де...Да ги е*а в ш******* сестри некадърни !!!!![]()
![]()
хаххахахах аз пък нямам такова![]()
По-добре да изгубиш една минута от живота си от колкото да изгубиш живота си за една минута
Хаха, как ще го махнеш?!?Не е възможно просто...и аз имам и честно казано даже не ми прави впечатление!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Хихи и аз нямам обаче ти твойто не можеш да го махнеш![]()
Няма нищо невъзможно.Първоначално написано от st1ka
Аз също имах, но си го 'изкъртих'. Без да искам, разбира се.
Дълга история, но просто казано - забих се в една стена и то падна.Доса гной, кръв и болка. Нищо ми няма, жива и здрава съм. От него не остана нищичко, дори не си личи.
Не го приемай като някаква идея, просто казвам, че на мен не ми стана нищо.
Не го пипай, ще свикнеш.
А по принцип насилственото му махане може ли да доведе до нещо по-сериозно?Само кажете "не" и почвам да се блъскам в стените![]()
Хах еммм то си е кожа, просто е деформирана та не би трябвало да има някакъв проблем ако го махнеш, НО не съм сигурна.
Бтв и аз нямам.![]()
Аз също имам такъв белег.При мен е като миниатурна бабунка с цвят малко по-светъл от този на кожата ми.Не се забелязва и не ми създава кой знае какви проблеми.До колкото знам, без пластика няма как да се премахне...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Няма как да го махнеш, не се притеснявай за глупости, не го мисли![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
xa tova e mantu i nqma kak da se mahne spokoino sichki imat takova neshto no na nqkoi i e na golemi baloncheta poneje purviq put ne se e poluchilo..:}
прегрътката една ме кара да полетя,ти си всичко за което сум мечтала.имам нужда от теб за да продалжа напред!
i as imam(nedei go mahai naistina moje da se polu4i nqkakav problem.... i to seriozen) BTW i as si go haresvam
![]()
На мен не ми е останал нито един
белег от ваксина.
А по темата, няма с какво да го махнеш.
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...