- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ми става ?
Здравейте!Най-накрая се реших,да ви помоля за съвет...Прекалено дълго търпях!На 17 години съм и това което става с мен,ми се струва странно и плашещо!!!От 4 дни съм в "отвратително"състояние.Ст я по цял ден сама в стаята си...не мога да спя,не ми се говори с никой!При най-малкото нещо се разплаквам.Няма видима причина да съм такава,но...Самата аз не знам...Може би не съм в ред...Отношенията ми с наще за момента,са перфектни...С приателя ми...боже не съм го виждала от 2 седмици...Пишем си,но когато го правим просто сърцето ми се свива,и ми липсва ужасно много!Но не е и това причината...Свикнала съм да не го виждам,толкова често.Просто съм в някаква черна дупка и няма изход навън.Чувствам как всичко е черно,как умира малко по малко отвътре.Лошото е,че няма с кой да го споделя.Не искам да тревожа наще с мойте си проблеми...имат си достатъчно.Не искам и да тревожа приателя си.Ходи на работа и никак не му е лесно.( а в това състояние в което съм,имам отчаяна нужда от него,но не искам да го притеснявам).Опитах се да говоря,с една приателка(която уж е "най-добрата" ми приателка)Попита ме как съм,аз и отвърнах,че съм много зле а тя:"Ахам и аз така.Утивам да пия кафе,после ще говорим...." Просто не и беше до мен!4 дни горя в мой собствен,малък ад!Сама...Не знам причината...И се побърквам.Знам че съм само на 17 ,но не съм го искала...Има ли начин да се измъкна,от това състояние.Моля ви помогнете,не издържам вече...Майка ми преди,когато изпадах в такова състояние ми даваше валериан или валидол,но не искам лекарства искам ЩАСТИЕ !!!
====>HqMa HuShTo BeChHo<====
Tova se naricha PMS (nqma da poqsnqvam kakvo e) Dulgi se na hormoni i t.n. i otminava sled 1 sedmica ili nqkolko dni, idva vseki mesec.. No po princip puberteta si e takuv i da ne e ot tova, otminava, spokoMogesh da pogovorish s priatelq si, za da te uspokoi, ne podtiskai nishto v sebe si, vse pak nali zatova ste zaedno, trqbva da si imate doverie
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
И аз съм се чувствала почти така, но винаги си имам причинаА твоето не знам от какво може да е...
Поговори с приятеля си, нека да отдели един ден и да го прекарате заедно, може да се почувстваш по-добре. Той те обича и ще те разбере. Успех и дано да ти мине!
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
az opitax dieta da praq i stanax taka.na vtoriq den ve4e bqx v egati krizata i ebax maikata na si4ko .da jivee 6tastieto ;]
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
nari4a se cikyl...
![]()
Първоначално написано от Riot
Хм, странно , но факт .Мисля , че си в депресия . Ако не се помъчиш да излезеш от нея , нищо чудно да продължи доста по-дълго време .
Мисля , че ако помислиш за нещо приятно може настроението ти да се подобри !![]()
Зле си ...Първоначално написано от soulja_girl4e
И на мен ми се случва от време на време ... тва си е депресия ... без видима причина ми става супер кофти и в такива моменти правя сякакви глупости ... ноо след около седмица сичко си е наред ;]]
Emi depresirana si ili useshtash che neshto shte se sluchi znam li....Spox.Piini nqkoe chaiche ili izlez na razhodka ddz....Uspokoi se malkoVsichko e vremenmo spored men.
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
кво е ПМС ??Първоначално написано от *.~*` *~* anaRial *.~*.`*
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Предменструален синдром,но според мен авторката е в депресияПървоначално написано от tuzaro
![]()
Я се стегни!Вземи си ена книжка или се занимавай с нещо,пък моментното настроение ще си иде,спокоОпитай се да мислиш за хубави неща и не се затваряй в черупката си с някакви мрачни мисли
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
To depresiata, dori i da ne se poqvqva v tozi period e normalna za teenovete, za sugalenie, no hubavoto e, che otminava, ponege se dulgi na hormonite.Spoks i az sum taka na momenti, zatva kazvam, nqma nishto pritesnitelno, otminava .
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
излез някъде с приятели (кафе, градинка, сладкарница), хапвай си редовно нещо сладко, мисли за хубави неща. не се сещам за много подходящи съвети в момента.ама наистина излез от тая стая. иди до магазина и си купи 1 голяма кутия течен шоколад. после хващаш 1 лажица, отиваш в парка на зелено и изплюскваш шоколада. ще се почувстваш м по-добре.
и нито за момент не бива да ти минава през ума колко калории си изяла!!![/b]
Welcome to the end of the thought process.
Просто се посъветвай с лекар.
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
че то преди да ти дойде не те ли боли корема?? или нещо не съм в час да го ебаПървоначално написано от e_21.11
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Тфа беше добра идея!Първоначално написано от bishop
Пробвай го!
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
abe da kaja i az sam bila takamn e gadno no minava sled okolo 10-ina dni i vsi4ko posle e nared
usmihni se :P a da i hapvai sladko kakto kazaha po-gore :P mn pomaga
Първоначално написано от monityY
То ,че е добра идеята добра е амааа от толкова шоколад после ще трябва посещение при чичко зъболекар![]()
Пфф на мене от 2-3 лъжици шоколад ми става гадно пък кво остава за цяла кофа![]()
На 17 години само и в депресия!
Странна младеж!![]()
И аз съм съгласна за ПМС( Предменструален синдром), ще ти мине скоро ще видиш![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Оле майко...първо прочетох 4 години и си викам...а има смисъл да го чета това,ама като забелязах,че става дума за кирливите 4 дни...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Както пише в първото мнение на темата ти...ПМС....или пък просто пубертета не те е пуснал
![]()
Напълно възможно е да е ПМС.
Не е депресия, защото за депресията й трябва някаква причина.
Лично аз мисля, че й липсва секс.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last