Та мойта история е много объркана.Ходя с едно момиче или по-точно ходех от петък не ходим.Обичам я много и тя ме обича,тя беше влюбена в мен още доста преди да тръгнем тя е много хубава ама аз тогава си мислех,че се ебава и не го приемах на сериозно и така тръгнахме уж на ебавка.Но аз се влюбвих в нея много и всичко прекрасно беше,но аз се правех,че не съм се влюбил пред приятелите си и пред всички,а че е просто за е така за кефа без нищо повече.По-цял ден бях с нея,ако пък не си говорехме по телефона,по скайп неразделни бяхме.Но тя разбра,че се зарибявам и с други момичета,което не беше точно така просто подържах приятелски отношения с бившите ми и с една нейна приятелка с която просто се закачахме и от там излязоха още много мой лъжи и скъсахме и се разбрахме да си останем приятели.Да но аз я обичам и въпреки,че се права че ми е все тая не е така аз все още и се обаждам говорим си и снощи и звъня към 11 да и кажа лека нощ и аз и викам "Нали знаеш,че още те обичам" и тя от там вика "Ау нали затова гледам какво си пишеш с тая оная (защото тя ми знаеше паролата на скайп) и казваш че ти липсва и колко ги обичаш" и аз и казах че не е така че съм се ебавал и тя "А бе аз какво се занимавам вече не сме заедно" и аз и викам точно така не сме.И днеска пак и звъня и нещо се лигавех и тя ми вика "Ей лигльо" и аз и викам нещо "Ела да ми го полигавиш" и почнах да и говоря някакви глупости и тя ми вика аз незнаех,че си такъв толко време заедно а ти се оказа пълен курвар и женкар и аз и викам ми добро утро винаги съм бил такъв просто исках да вида дали ти ще ми се вържеш и тя вика явно съм се влюбила в някаква илюзия и аз еми хубаво бе какво да направа аз пред теб се правех на по-добър и миличък за да ме харесаш и .. почнахме да се караме много ;( и тя вика "Оф забрави за мене вече ае чао не ме търси" и аз и викам ми мн ясно и без това не си ми никаква!! И са ми е много гадно обичам я но доста я нараних искам да оправя нещата все пак аз я зарязах пък сега пак да и кажа,че искам да сме заедно незнам искам да се оправим ама ми е някакво кофти и незнам как да оправя нещата!