- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Турците като ПРИЯТЕЛИ и само като това ?
Вижте пуснах тази тема за да разбера можете ли да сте приятели с турците,без любоов само приятели ? знам че има подобна но не съштата..Моето мнение : Нищо против турците все пак щом са в България и те спадат към Българското обшество) моля споделете и вие
))
Тва е ок,само да не стават кръвни връзки с тях :P
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
)) ат така намерихме общ език с теб :P
5 века робство.....
И к`во?Първоначално написано от suantito
![]()
5 veka ne sa nikak malko....Chesno kazano te sa se ghavreli i sa izbivali nashite predshestvenici!!! ....az lichno mnogo malko stoinostni tyrci poznavam i mnogo malko ot vsichki koito poznavam se razbiram s tqh.
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
И аз съм туркиня,но да съм се изгаврила с теб?Не мисля.Първоначално написано от ^Game_Master_F^
Между другото и аз познавам малко стойностни българи.
Естествено, че мога да бъда приятелка с турци, дори имам такава приятелка... която е мн добър човек и мн от българските ми "приятелки" не могат да й стъпят и на малкия пръст. Страхотен човек! \/
mi zavisi... po skoro da ili vsy6tnost nz... ne poznavam turci za da kaja![]()
Първоначално написано от Riot
турците които живеят сред българи се разбират по лесно (аз имам мн фр които са турци и се разбирам мн добре с тях) и все пак без кръвни връзки
Може сегашните турци да не са виновни за 5 вековното робство над нас, може ние да не сме страдали от него, но това, което са правили е било нечовешко.. Аз като цяло съм расистка, такаче не искам да имам вземане - даване с турци, било то само като приятели.. Турци, цигани, араби, евреи.. не на мен..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Наистина малко са стойностните турци които са честни и не изпитват омраза към българите..лично аз не познавам такива.. говоря теоритично![]()
аве и ний ги мразим и те ни мразят тъй че не само ние проявяваме расизъм..Първоначално написано от miloto_girl-4e
Are, are, sichki sme hora, nezavisimo v koi krai na sveta sme se pruknali i e vagnotot kakvi sme po dusha, ostanaloto nqma znachenie. Az kat si spomnq kakvi "stoinostni" postove ot bulgari sa se pisali v mn drugi temi, nqma kakvo da komentiram koi hora sa po - svestni.. To prosto si lichi.![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
турците са ми ужасно противни,немогат да ми бъдат нито приятели,нито нищо...
Имам познати от турски произход,които са си добри хорица,така че смятам че не са чак толкова лоши колкото някои ги изкарват,вярно,има ги всякакви,но аз съм имала късмета да попадна на добри![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Ох ох .. не искам да имам нищо общо с турци. Винаги ще има някаква преграда между българите и турците.
Не мисля,че бих могла да имам нито приятелство,нито нещо повече с турци.Навредили са толкова много на родата ми.Още повече,че във вените ми тече и арменска кръв и съм ги намразила тотално.Те за мен са кофти нация.Като са турци,да си ходят в анадола.Хич не ми пука дали тук живеят по-добре,или не.Със същите автобуси дето ги карат трябва и да се измитат.Това е България...За нея са се борили и са умрели толкова много хора...Вече хич не ви пука за миналото...Хич не ви пука за тези,които някога спасиха собствената ви страна от робство.Ако не бяха те,днес щяхте да чистите турски кенефи!Турците искат отново да си вземат това,което никога не е било тяхно.Искат да ни превърнат в рая за пореден път.Религията им е такава,че за страната си биха убили и майка и баща какво остава за приятели.Никога не съм харесвала турци и надали някога ще ги обикна.
Щом се мислиш за туркиня върви си в Турция....
Межди другото не искам да обидя никой, и се извинявм ако съм бил остър с изказванията ми.
Определено мисля,че те не биха се държали така с нас,ако бяхме в Турция
Watching the stars
Go by...
Жестоко се лъжешПървоначално написано от VerryBerry
Ако живееш там ще те третират като робиня, където и да отидеш
В болното им съзнание ние все още сме и винаги ще си останем рая.
Как да ви кажа ,че не ВСИЧКИ са ЕДНАКВИ?
Watching the stars
Go by...
Не е до това как да им кажеш,а как да го разберат.Първоначално написано от VerryBerry
Отговорът е никак-нека да оставим всеки да мисли каквото си иска.
Както никой няма да промени твоето мнение,така и не си струва да се хабиш да променяш чуждото ;]