.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 97
    Град
    40 Miles from the Sun
    Т'ва го знаем, обаче "различните", за жалост, са много малко и дори на изчезване. ;]

Цитирай Първоначално написано от AFT
    Т'ва го знаем, обаче "различните", за жалост, са много малко и дори на изчезване. ;]
    Нo въпреки това ги има.

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    razbira se 4e moje da ima priqtelstvo m/u bylgari i turci, az daje hodq s tur4in toi e mn to4en 4ovek mn e pekan, dori i roditelite mu sa takiva mn sa dobri \/ i az mn gi uvajavam kakto i te men
    imam i priqteli turci i s tqh se razbiram mn po dobre otkolkoto s bylgarite (e ne s vsi4ki de) daje imam edin mn dobyr priqtel (bylgarin) s koito sme zaedno ot pyrvi klas, toi postoqnno mi se kara6e 4e se sybiram s turci i mi vika6e 4e 6te me bie, a kogato go zapoznah s tqh.... vseki den me pita koga pak 6te izlizame da mu pratq sms ili da mu se obadq :P
    e imam kysmet 4e poznavam to4nite hora

Всичко опира до човека...
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Аз познавам една туркиня - ужасно яка пичка е и по характер и на външност, но иначе и аз не изпитвам симпатии към турците
    The Spark

Повече от фен Аватара на suantito

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Турците , ще е**т българките , пък ние българите неможем да е**м туркините!Ахмед Доган , ще продава земи,хотели,барове,кафета на турците и ще си вадят по-лесно парите от нас? Във собствената ни държава ? Турчин оправлява България ? Е това никъде другаде го няма ,няма и да го има ! Наистина има свестни турци и нямам нищо против тях ,н о България трябва да се оправлява от българин!

Хора,недейте го удряйте толкоз на расизъм..Нз според мен миналото си е в миналото..Аз лично познавам само един такъв човек,но мога със сигурност да кажа,че е най-добрия ми приател..Предполагам,че хората с повече такива познати имат по-компетентно мнение по въпроса..
    П.П.умишлено не използвам думата "турчин"..нз роден ли си в България,живееш ли тук,говориш ли си български..ми ти си си българин Мое мнение :P
    Da se subudish,kogato ti se iska da zaspish zavinagi..Da se probvash,kogato ne znaesh kakvo te ochakva..Da se vturnesh napred,a da znaesh,che pred teb e propastta..Da vdignesh visoko glava,kogato drugite vurvqt sreshtu teb..

Но относно управлението - напълно подкрепям NightGuardian
    Da se subudish,kogato ti se iska da zaspish zavinagi..Da se probvash,kogato ne znaesh kakvo te ochakva..Da se vturnesh napred,a da znaesh,che pred teb e propastta..Da vdignesh visoko glava,kogato drugite vurvqt sreshtu teb..

Вярно,че днешните турци не са виновни за робството ни,но не мога да пренебрегна историята ни.Не отричам,че има и стойностни мюсюлмани,но повечето като че ли се борят отново да наложат влиянието си, естествено с помощта на някои политици и партии.
    Нека си общуваме с турците,но пък да не стигаме до по-сериозни неща като сватба,защото те са много вярващи и едва ли би си сменили вярата-та те са воювали векове наред,избивали са и са превземали територии,за да наложат Исляма.
    И все пак-БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Re: Турците като ПРИЯТЕЛИ и само като това ?

Най-добрата ми приятелка е туркиня.От 7 години сме заедно.Много си я обичам и не мисля че ще намеря някоя по добра от нея,въпреки че сега сме доста далеч една от друга.Тя работи в германия и тук се връща за няколко месеца само.
    Опитвала съм се да си намеря приятелка като нея,но няма.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Да няма нищо лошо в това да сме само приятели.Но неудобрявам християно-мюсюлманските връзки!Иначе аз иамам доста приятели турци и са мн свестни хора!

--------------------------------------------------------

Нищо с тях!

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Ами и турците са хора, представи си...
    The reasons of love... <3

Off ... k`vi sa teq mizerii?? Kak moje da sravnqvate turcite predi 6-7 veka sys sega? Q pomislete malko??? Po taq logika da zememe da mrazime i germancite zaradi tva 4e sa izbivali evreite. Q poglednete otnovo istoriqta na sveta i mi kajete edna strana, koqto ne e vodela voini i ne e izbivala nevinni grajdani ....

Град
    In Devil's Castle
    ами ....нямам представа..когато се влюбя,ще видя
    someone else...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Се що са турци под ножа. Познавам такива и ако мога ще ги претрепя.

За всички тъпаци, които взимат историята в предвид... живейте в настоящето, където менса ме наричали гяур и всекидневно оказват тормоз върху правата на българите.
    Айде моля ви се то хубу история история.... ама да не се повтаря като ги приемате като хора. Те не са хора те са животни.... Кой друг ще нарушава природните закони само за да спазва религията.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Голям фен Аватара на XaMcTePKa
    Турците принципно са много честни хора и помогнеш ли им веднъж никога няма да те заебът...за разлика от мн други 'българи' или квито и да са...нито ги обичам нито ги мразя тия турци...нищо не са ми направили ...а и според конституцията на САЩ всички хора независимо къде са родени и от какъв етнос са имат еднакви права :, но САМО приятели НИЩО повече...някой резак бляххххх
    Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Има една река на мечтите...

Тишина,тишина,тишина...

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от SpiDer__GirL
    Off ... k`vi sa teq mizerii?? Kak moje da sravnqvate turcite predi 6-7 veka sys sega? Q pomislete malko??? Po taq logika da zememe da mrazime i germancite zaradi tva 4e sa izbivali evreite. Q poglednete otnovo istoriqta na sveta i mi kajete edna strana, koqto ne e vodela voini i ne e izbivala nevinni grajdani ....
    Преди 7 века си е за преди 7 века....Избили са хиляди българи,ама аааайде и ние да си покажем добротата-простили сме им.А сега?Защо Сидеров го къшираха а?Защо хотелите по черноморието ги държат турци а?Ахмед Доган да ти говори нещо?Инцидент...вагон...майк с деца...тия хора нямат милост към нищо.Преди не са имали и все още нямат.Скат направиха поне 10000 интервюта,в които турците ни наричат рая и измет.Така се възпитават и няма начин да ги убедиш в противното.Не им забраниха да идват с автобусите.Защо ли?
    Евреите са същата работа.Тях не ги мразя толкоз ,ама са си същия властен народ.
    Ама то и заблудени хора,лесно се управляват.

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Nuleva predubedenost, nuleva tolerantnost.

Kato malyk imah 4-ma priyateli po vreme na detskata gradina. Dvama ot tyah - turci. Svestni momcheta, oshte se vijdame pone edin pyt sedmichno. Ne moga da se setya za edin pyt kogato da sa mi otkzali pomosht bez da ima seriozna prichina za tova, nezaviseshta ot tyah. Dokato ne moga da kaja syshtoto za sebe si(erm, predpolagam che prosto obicham da klincha...). Nito edin pyt ne sa si pozvolyavali da kajat neshto losho za bylgarite. Prebivali sa drugi turci zaradi men (sporove, tyrkaniya...alata balata...). Evalata na pichovete. Hich ne mi dreme che sa ot Turciya.

Ima i poznat turchin, izpylnitelen direktor na firma. Perfektno rykovodene na firmata ot nad 2100 choveka personal. Sluchi se taka che v 3 i neshto prez noshtta rabotnichka e poluchila infarkt. Dokolkoto si spomnyam, do tri i polovina, toi e pristignal i tyi kato "byrza pomosht"(o, lol) ne e pristignala vse oshte, toi na sobstvena smetka izvika chastna lineika. Za ogronmno syjalenie jenata e pochinala na pyt kym chastnata klinika. Syshtiyat tozi izpylnitelen direktor(turchin, spazvash islyama dosta striktno po moite nabliudeniya) pokri cyalata smetka po pogrebenieto(hristiyansko!), izplati sledvashtite 6 zaplati na rabotnichkata na semeistvoto i, i predloji rabota na vsichki v negovata firma. Otdelno, lichno prisystvashe na pogrebenieto, kato dori vleze v cyrkvata, za da pokaje uvajenie kym rabotnika si. Nyama da spomenavam che tazi firma(ili pone dokato ya upravlyavashe toi) predlagashe pone 50% po-dobro zaplashtene ot pochti vsichki bylgarski rabotodateli v regiona, transport do rabotnite mesta i posle obratno do domovete + hrana... Evalata i na nego.

Imam oshte dosta priyateli ot turciya, za koito moga da kaja vse hubavi neshta. Sigurno ima i dosta turci ot obratnata strana an medala, no nyama li i mnogo takiva bylgari?

Edinstvenoto za koeto sym protiv e da nalagat vyarata si. Imal sym sluchei macka na 26 da mi obesnyava che az tryabva da priema neinata vyara za da mojem da sme zaedno Kimnah, obyasnih che az sym ateist i ryadok me e*e za koito i da e bog osven men samiyat, cunkahme se za dovijdane i tova beshe...

Peace.
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

... Според мен религията е без значение, от значение е човека - неговото възпитание и начина на отношение с другите хора

пфф... имам сума приятели турци... за приятели - рай..
    за нещо повече... - не съм сигурна.. нооо то пък сърцето не пита така или иначе (:
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    гр. Търговище
    А аз мислех, че вече расисти не съществуват ... Турчин съм, но нямам нито един приятел турчин... Всичките са българи пък това кой е християнин и кой е мюсюлманин не решава нищо важното е кой как мисли за някои миналото е важно за някои бъдещето а за мен... настоящето! [/img]
    ... и въпреки това, всичко ще се оправи.

Град
    гр. Търговище
    А аз мислех, че вече расисти не съществуват ... Турчин съм, но нямам нито един приятел турчин... Всичките са българи пък това кой е християнин и кой е мюсюлманин не решава нищо важното е кой как мисли за някои миналото е важно за някои бъдещето а за мен... настоящето! [/img]
    ... и въпреки това, всичко ще се оправи.

5 ВЕКА робство така ли се забравят? А всички гаври с бългорския народ? А БАТАШКОТО КЛАНЕ? Каквото и да ми говорите, аз за турци не искам да чувам!! Именно заради тях и циганите, през 2020 ние българите ще сме МАЛЦИНСТВО!!!

П.С. По-добре хвърлете един поглед на клипчето, което DjBaloon е пуснал в раздела "Политика"!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си