.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 97
    Повече от фен Аватара на suantito
    Мене не ме най ме дразнят такива дето са родени в българия а се смятат за турци..

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от suantito
    Мене не ме най ме дразнят такива дето са родени в българия а се смятат за турци..
    Българомохамеданите с промитите мозъци?

Град
    А.... http://www.vbox7.com/play:7197c213 -не се сдържах, любимо ми е.

Супер фен Аватара на miShle
    Цитирай Първоначално написано от e_21.11
    Цитирай Първоначално написано от ^Game_Master_F^
    5 veka ne sa nikak malko....Chesno kazano te sa se ghavreli i sa izbivali nashite predshestvenici!!! ....az lichno mnogo malko stoinostni tyrci poznavam i mnogo malko ot vsichki koito poznavam se razbiram s tqh.
    И аз съм туркиня,но да съм се изгаврила с теб?Не мисля.
    Между другото и аз познавам малко стойностни българи.
    А к`фо прайш в България тогава .... Бре,че надута фръцла ... Не стига, че си на чужда територия ... Аз съм против турците и изобщи цигани,роми .. Все са ми едно ... Ка моли кръвни връзки .. боже ......... Просто дори и някой да ми е супер симпатичен,разбера ли че е турчин и някак мнението ми коренно се променя за този човек ... Познати да - но приятели уфф ... И тези турци ни превзеха държавата ... Какво прави ми кажете турчин в българското управление на държавата .. Това,че България не струва - не струва ... Че е пълна с абсурди така е ... но турците да ни управляват държавата ... Аз просто нямам кфо да кажа .... Ама им трябва един нов Хитлер да ги изтребе всичките .... Ся го разбирам тоя човек и го подкрепям ...
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

kato fr da, daje imam edin tkf fr. ne e vajna rasata, vajno e si4ki da sa ravni
    pomejdu si! samo togava niama da sam protiv mangalite i dr podobni

Град
    Цитирай Първоначално написано от _miShlence_
    5 veka ne sa nikak malko....Chesno kazano te sa se ghavreli i sa izbivali nashite predshestvenici!!! ....az lichno mnogo malko stoinostni tyrci poznavam i mnogo malko ot vsichki koito poznavam se razbiram s tqh.
    А к`фо прайш в България тогава .... Бре,че надута фръцла ... Не стига, че си на чужда територия ... Аз съм против турците и изобщи цигани,роми .. Все са ми едно ... Ка моли кръвни връзки .. боже ......... Просто дори и някой да ми е супер симпатичен,разбера ли че е турчин и някак мнението ми коренно се променя за този човек ... Познати да - но приятели уфф ... И тези турци ни превзеха държавата ... Какво прави ми кажете турчин в българското управление на държавата .. Това,че България не струва - не струва ... Че е пълна с абсурди така е ... но турците да ни управляват държавата ... Аз просто нямам кфо да кажа .... Ама им трябва един нов Хитлер да ги изтребе всичките .... Ся го разбирам тоя човек и го подкрепям ...
    Най-после!Обичам те!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Никви турци!

Животът е адът описан в Библията!

a

pitanka za bulgarite koito sa bili na ekskurziq v turciq !
    -Kak horata se durjat s vas kogato vie ste v Turciq ? Rasisti li sa ? kazvat li mahay go toq gqur za kuv mi e ? kazvat li ae begay si v tvoqta durjava?

pomislte malko po toq vypros kak se dyrjat te s vas SEGA a ne v minaloto za6toto ako ne se luja bulgariq su6to kogato e bila v podema na svoite sili e trugnala da atakuva v neynite zemi ? v minaloto seki e iskal da zavladee kolkoto se moje i pove4e teritoriq .. vikate Rusiq za da vi pomogni te sa hristiqnska durjava no tq ne vi pomaga zaradi tova a za da moje da vzemi ot taz plodorodna zemq i sega kvo prai uveli4ava cenata na gazta za cqla evropa i za vsi4ki hristiqni . Are da po4nim da mrazim i rusiq ? ili puk rimskata imperiq ? za6toto i te li ne po dulgo ste bili v tqhno robstvo ili puk germaniq koqto vi kara da podpi6ete dogovor za 1 svet voyna i vtorat svet voyna ina4e 6te vleze v teritoriqtana bulgaria i 6te ubie seki ? pomislete malko i sled tova govorete koy kakvo vi e pri4inil .. samo turciq li ? ili ot edna strana cqla evropa ? a moje bi vie samite na vas ?? oof 4e lape6ka raota
    Чукайте се за удоволствие

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Най-после!Обичам те!
    Деа майка му и аз те обичам... Супер смислено мнение!

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave

Re: a

Цитирай Първоначално написано от iskamdate123
    -Kak horata se durjat s vas kogato vie ste v Turciq ? Rasisti li sa ? kazvat li mahay go toq gqur za kuv mi e ? kazvat li ae begay si v tvoqta durjava?

pomislte malko po toq vypros kak se dyrjat te s vas SEGA a ne v minaloto za6toto ako ne se luja bulgariq su6to kogato e bila v podema na svoite sili e trugnala da atakuva v neynite zemi ? v minaloto seki e iskal da zavladee kolkoto se moje i pove4e teritoriq .. vikate Rusiq za da vi pomogni te sa hristiqnska durjava no tq ne vi pomaga zaradi tova a za da moje da vzemi ot taz plodorodna zemq i sega kvo prai uveli4ava cenata na gazta za cqla evropa i za vsi4ki hristiqni . Are da po4nim da mrazim i rusiq ? ili puk rimskata imperiq ? za6toto i te li ne po dulgo ste bili v tqhno robstvo ili puk germaniq koqto vi kara da podpi6ete dogovor za 1 svet voyna i vtorat svet voyna ina4e 6te vleze v teritoriqtana bulgaria i 6te ubie seki ? pomislete malko i sled tova govorete koy kakvo vi e pri4inil .. samo turciq li ? ili ot edna strana cqla evropa ? a moje bi vie samite na vas ?? oof 4e lape6ka raota
    А ти май си прост. Май тукашните турци не са стъпвали в своята родина ама са ме наричали гяур и бяла рая... Точка за човешкото отношение на българските "турци"
    Пък в турция изглежда не си ходил в гетата да видиш как ще се измъкнеш оттам без някой крайник.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен
    Град
    Панацея
    всичко е относително. Във всеки народ има хора и хора.
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Re: Турците като ПРИЯТЕЛИ и само като това ?

Цитирай Първоначално написано от iva_16
    Вижте пуснах тази тема за да разбера можете ли да сте приятели с турците,без любоов само приятели ? знам че има подобна но не съштата..Моето мнение : Нищо против турците все пак щом са в България и те спадат към Българското обшество ) моля споделете и вие ))
    спадат към Българското общество ама като ги питаш ти какъв си ще ти каже турчин нали ами то хубаво ама цял живот си в България като си турчкин какво правиш тук???
    !!!!!България!!!
    !!!!!На!!!
    !!!!!Българите!!!
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Цитирай Първоначално написано от aicho
    А аз мислех, че вече расисти не съществуват ... Турчин съм, но нямам нито един приятел турчин... Всичките са българи пък това кой е християнин и кой е мюсюлманин не решава нищо важното е кой как мисли за някои миналото е важно за някои бъдещето а за мен... настоящето! [/img]
    добре ам .. ти от колко време живееш в българия???
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Най-после!Обичам те!
    +1 подкрепям ви напълно ....

Re: a

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Цитирай Първоначално написано от iskamdate123

А ти май си прост. Май тукашните турци не са стъпвали в своята родина ама са ме наричали гяур и бяла рая... Точка за човешкото отношение на българските "турци"
    Пък в турция изглежда не си ходил в гетата да видиш как ще се измъкнеш оттам без някой крайник.
    da vidim may4e ti poe4e si bil tam a ? az puk za kfo da se razkarvam v getata ? mnou dobre znam kvo e tam no te ne sa turci tiq koito te terorozirat i ti vadqt noj te sa KIURDI tolkoz prost li si a tvurdi6 4e znae6 pf deba i ne ti se vidi umnoto lape
    Чукайте се за удоволствие

И какво им е на турците.......аз съм ходила с един турчин цяла година и никак не ми беше зле [това беше миналата година 2007] :P .... дори ми беше перфектно пак бих тръгнала с него ама .....

Не съм ходила в Турсия но по това което са ми разказвали знам че като отидеш там и местните като разберат че си от Бг ти казват "Здрасти,комшо"...
    А хората които в днешно време изпитват националистическа омраза(в случая и за двете страни става въпрос) са прости необразовани хора което ги прави лесни за манипулирани а те самите живеят с разбиранията на прадедите си и не навлезли в нашия век.За това лошо отношение към българите ще намерите в гетата и в българските села.
    Изказванията от типа "ДСП-вън" разбира се подкрепям напълно...Но кажете ми тогава защо няма свястни управници?Защото умните и находчиви хора които могат да помогнат в управлението на страната я напускат вместо да се заемат с управлението и?Защото много не ги ебе за нея...ако не тях то тогава кой,ДСП ли?И не само Ахмед Доган продава България.Много българи го правят и биха направили неща срещу родината си заради пари.И много от нас не обичат достатъчно родината си.Най-малкото-хвърлят си боклуците през терасите,в градинките,в планините не почистват след себе си...И заради турците дошли да гласуват защо никой българин не направи нещо?Защо нямаше тълпи от хора които да им забранят да се доберат до урните?
    И ако хората навлезнат в нашето време в пълния смисъл на думата няма да има такива сблъсъци...Имало е период в който Германия и Франция са искали да се унищожат една друга.Сега жителите на страните посещават съседите си без паспорти.
    И разбира се че имам против ДПС както вече казах и към турците които имат нещо против някой българин.И както някой беше написал по-горе-сред всяка нация си има хора и хора.Повечето от турците които живеят в Бг и са сред нас нямат управление в политиката че да ги мразите заедно с управниците от турски произход.

Против приятелството и всякакви отношения с тях ..вярно че може и свястни да има но е факт че повечето са противни гадни и отвратителни без никаква хигиена за друго да не говорим.Противни са ми като отношение към себе си и не мога да поддържам приятелски отношения с такива хора

Доколкото знам турците са много стриктни на тема хигиена...
    А мнението по-горе е просто...Ох дано си малка...

i te sa hora tova e bilo edno vreme pod tursko robstvo a sq sme drugo vreme spored mene nqma smisul da mrazim turcite i te sa hora primerno nqkoi ot vas da ide v druga darjava i da se otnasq taka s vas kakto nie s turcite

имам всякакви приятели... и българи и турци никога не съм си ги деляла според расата... за мен е важно да ме уважават Но никога не бих тръгнала с момче турчин... родителите ми са МН против това... и не смея...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Долу резаните. Много са гнусни, уча сигурно в най-турския университет в бг и не мога ги гледам, толко са гадни и в 90% от тях се усеща омраза към българите.

Чак приятелство не... че със сигурност има свестни, има. Но ги мразя поради ред причини. Повечето.
    Непоносимостта обаче си е взаимна, ей като онова нещо, което казваше как 'ами и аз познавам много малко стойностни българи...'. Като познаваш малко стойностни българи какво правиш тук? Или пък другите - наистина се съмнявам, че повечето наистина ги мразите. Ако беше така едва ли щяха толкова хора да се изсипват на море там...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    your mind,your body and your soul
    http://clip4e.com/play.php?id=45143&
    nqmam kakvo poveche da dobavq..
    s turci i cigani nqmam vzemane davane.az ne moga da sam tolerantna kam nqkoi,koito mi sasipva darjavata.
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    от тучин то турчин има разлика има хора които са ми мн приятни има и такива които ми иди да ги спукам от бои (турци)
    старото ми гадже беше туркиня (не намирам срамно в това)
    имам приятел с който съм израснал (той е турчин)
    зависи от човека но повечето са просто МАЗНИ ТУРЦИ!
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си