.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 97 от общо 97
    имам мн. приятели турци и също така и българи ...
    кво да кажа дали турчин дали българин неа никво значение става на випрос за приятели...
    а до колко гаджета не искам да коментирам ...ходила сам с турци и тва
    можеби са едни от най-големите грешки в живота ми !!

Аз имам двама приятели турци и к'во те не са ли хора?!

Re: Турците като ПРИЯТЕЛИ и само като това ?

Цитирай Първоначално написано от iva_16
    Вижте пуснах тази тема за да разбера можете ли да сте приятели с турците,без любоов само приятели ? знам че има подобна но не съштата..Моето мнение : Нищо против турците все пак щом са в България и те спадат към Българското обшество ) моля споделете и вие ))
    Аз съм против - има и свестни хора от тях, но лично познавам няколко бройки - е не стават, аз мога да съм мъж и въпреки това осъждам тяхното отношение към жените, което в прочем се отразява и във всяко друго нещо, което правят....Реформа на съзнанието и възгледите в живота...
    Stultum est timere quod vitare non potes...

ТУРЦИТЕ????????????МОЛЯЯЯЯЯЯЯ???? ??????ПРИЯТЕЛИ????????????ДОБРЕ ЛИ СИ БЕ???????????????БИЛИ СМЕ ТОЛКОВА ВРЕМЕ ПОД РОБСТВО ОТ ТЕЯ ПА СА ПРИЯТЕЛИ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!БОЖ ЕЕ!!!
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Искам да поздравя автора на темата !!! Идеалната тема за раздел "Любов"
    I am not an artist I am a fucking work of art!

Цитирай Първоначално написано от xercu^es

Цитирай Първоначално написано от xercu^es
    Stultum est timere quod vitare non potes...

Като познати да,но приятели или нещо др НЕЕЕЕЕ

Цитирай Първоначално написано от adizitk1
    Аз имам двама приятели турци и к'во те не са ли хора?!
    не те са турци!!!
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Естествено, че мога да бъда приятелка с турци, дори имам такава приятелка... която е мн добър човек и мн от българските ми "приятелки" не могат да й стъпят и на малкия пръст. Страхотен човек! \/
    the same ..+1

Град
    Испания
    Всеки добър и уважаващ ме човек би могъл да ми бъде приятел,независимо от националност и религия.Добри и стойностни хора има както сред българите така и сред турците.Както има и много лоши българи и много лоши турци.Имам в България приятели турци и са много човечни и разбрани.Тук познавам много мюсюлмани,за които нищо лошо не мога да кажа.
    Но това,че ги приемам за приятели не значи,че съм съгласна отново да водят Родината ни!
    Надеждата умира последна!!!

bih bila priqtelka s nqkoi,no NISHTO pove4e

Повече от фен
    Град
    Варна
    Много телевизия гледате ,отрочета мои. Излезте на улицата, може да отидете до някое село с повечко турци и цигани, можете да попътувате с влаковете. Кат го направите елате пак да пишете.

Повече от фен
    a nqkoi tuka da e bil slu4aino v turciq???? znaete li s kakvo uvajenie se otnasqt kato razberat 4e si bulgarin be ?

nqmam nishty protiv turciteee ...pove4eto sa dosta hubavi govorq istinski ne nqki smeski m/u cigani tyrci arabi i t.n ina4e imam priqteli tyrci..pak s edno mom4e daje shqh da traga..taka 4eee ne razbiram hora koito kato 4uqt za tur4in i po4vat da gi narejdat i prikaat teq 4erni mangali i t.n kato te nqmat nishty obshto ?!!
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Моят НАЙ-ДОБЪР приятел е турчин...и то истински турчин Живее си в Истанбул , говорим си на английски ... и смея да твърдя ,че е изключително интелигентен и страхотен приятел.Турците по принцип по отношение именно на приятелството са много по-добре от нас българите.Готови са да направят всичко за приятелите си и то безкористно.Много са сърдечни... Не би трябвало да държим новото им поколение отговорно за постъпките на бащите им ! Едва ли те ни мразят или нещо от сорта...нито пък ние трябва да мразим тях просто защото били "турци" ... !!!
    "I`m the master of my fate! I`m the captain of my soul! "

Град
    ~~~*В*тВоИте*МеЧтИиИ*~~~
    И аз съм туркиня,но да съм се изгаврила с теб?Не мисля.
    Между другото и аз познавам малко стойностни българи.
    E браво на теб не те познавам, но си го каза на място.Не мога да разбера какъв е тоя расизъм какво е това нещо.И от едните има дето не стават както и от другите така, така че трябва ли да се спори.Впрочем аз познавам много стойностни турци и много се разбирам с тях и нищо нямам напротив да общувам с тях
    ОТМЪЩАВАЙ НА ВРАГОВЕТЕ СИ ЧРЕЗ ЛИЧНИТЕ СИ УСПЕХИ!!!

аууу говорите за българите сякаш сме некви лайна как може сами да се убиждате бе турците били по-добри приятели от българите съвземете са малко нацията не прави едните по-добри приятели другите по-лоши квит турците такиа и българите

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от suantito
    5 века робство.....

Так1в коментар може да го даде само един 13-14 годишен недорасляк..
    Дай па са като сме били 5 века робство да фанем и к1дето видим турчин и да го утрепваме?
    И те са хора... и те душа носат.... и те чувстват...и те дишат... и те обичат...
    Имам приятели турци.. имам и приятели цигани, но мога да ви кажа, че са изключителни хора и винаги когато с1м имал нужда са ми помагали..

nikoga ne usm haresvala turcite

Супер фен
    В компанията ми има турчин ... една от най - добрите ми приятели е влубена в турчин (и той ми е приятел) ... нямам нищо против тях ... хора като хора .. с нищо не са по различни от нас
    Обичам те <3 !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си