- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как можах!!!
Проблемът ми е следния вчера се боядисах руса, но стана толкова грозно а и на мен изобщо не ми харесва. Боядисах се с боя и се чудя как да си върна естествения цвят но косата който е кестеняв!!! Помогнете ми!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ами боядисай се кестеняво..
Яко е трудно да се сетиш!
setih se no boqta e dosta silna i ne sym sigurna dali shte stane ... ako ste chuvali tonyt e palete A10 friziorkata mi kaza che e mn trudna za skrivane i naistina sym izpadnala v ujas
probvai moje da se poly4i ne6to...s tamna boq ama nz i sledva6tiqt pat kato 6te se boqdisva6 si macvai boq na ki4yr za da vidi6 kak 6te stane
one tradilon...tradilon
congratulations!!!
and million laes to sey your self
it's all ever had?!
Мий си косата със силноминерализирана вода...Ще падне и после отиди на фризьор...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
st1ka ubedena li si che shte padne i za kolko vreme dolo-gore
аз пък мисля че русото пада доста трудно.най-добре си иди още от сега на фризъор ,той\тя знае най-добре как да ти помогне
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
подстрежи са войнишката (най-лесно ше са оттървеш)![]()
![]()
Еми.. ето защо мразя експериментите
Единственото, което можеш да направиш е да посетиш фризьорката си, все пак това е русо, не е черно, по тъмна боя ще хване отгоре или поне така си мисля аз.. Понеже не знам на 100% по-добре се консултирай с компетентен човек![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ами фризьорката ми така каза!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Emi ...Ne e polezno cseki den da se boqdisva6..Ako e addddssskiiii grozno se boqdisai sled nqkolko dni pone..ne v su6tiq..6toto kosata 6te ti stane na ...
ми и аз направих такава грешка, само че бяха кичури, не цялата коса. Боядисах я след 1 месец пак с кестеняво и горе долу се получи, не си личат толкова много, само лекичко.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Ми то е до боята, взми 1 бака жълт латекс, ем ще е трайно, ем ще си номер 1. А и мирише готино![]()
ооолее и аз бях преди със същата боя...Първоначално написано от Sexyyy``
да ти кажа лятото бях РУСА....ужасно беше да..знам как си ти сега..като пате!?!?!
и..след толкова мноогооо боядисвания пак избива русо ....представи си що за боя...![]()
![]()
ами най-лесно ще е и със сигурност ще се получи , ако се боядисаш с черна кана. има и по-светли кани, ако искаш да пробваш...![]()
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
Eas!eR_To_Run ти просто даде възможно най-компетентния съвет.Къната веднъж сложи ли я махане няма докато не и израсте косата,казвам го от личен опит.Не искам да си мисля,ако не и отива черно,простооо...
Най-добре отиди при фризьор.Има специални препрарати,които премахват боята от косата,но не си прави експерименти у вас.