Здравейте;незнам как да ви кажа проблема си или по скоро да споделя,но ще опитам;Преди време още миналата година се запознах с едно момче в началото всичко си беше само игра (нямах нищо към него),но после...,.Всичко беше добре,той беше първия ми,а аз се влюбих в него много ,за него несам сигорна.До скоро продължавахме да се виждаме,правих всичко за него и смятам,че го задоволявах добре,но всички свърши междо нас.А аз още мисля за него и това ме побърква.Всъщност враскани беше преди около 3 месеца (тогава скъсахме поради доста причини),след това се виждахме само за в леглото,да кажа,че само за това се разбирахме.Но на мен ми се виждаше безмислено само за секса.Опитах да имам нова враска, опитах се да спра враска с него ,защото смятах ,че той само си прави кефа с мен,а аз неисках това.Но той продължаваше да ме търси само зада си прави кефа.Но и с новата ми враска несе получи и вината бях аз,продължавах да мисля за старото момче и още го обичах и зарад това несе получи.И ето го проблема ми момчето,което ми беше първо ,нече неиска да е с мен и нече nemy е хyбаво с мен,но той незнае какво е да е с едно момиче,а аз от извесно време отказвам дасе виждам с него по тази причина,но в всащото време знам ,че го искам и немога да спра да мисля за него. И всичко това ме потискa.A и от извесно време разбрах ,че немога да разчитам на приятелите,всеки гледа себе си и дори ми се случва да ми излизат с управдание,че са заети и аз започнах да се затварям удома и почти неизлизам. Какво да направя ?Всички момчета ли немогат даса с една?