- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Бягство от...дома!!!
Нека наблегнем на глагола мисля първо, защото той е ключов в твоя случай. Да ти потърся ли линк от Наказателния Кодекс? Според мен на този етап дори и да избягаш родителите ти са в правото си да го съдят за отвличане на непълнолетна. На 15 е твърде рано, както и да го погледнеш и независимо колко си мислиш, че си независима в момента или по-точно "of da vi kaja kfo si mi skimne si go prava i ne mi puka ot nikoi i ni6to taka mislq 4e 6e sam 6tastliva za tfa i 6e go napravq.A ina4e ms za otgovorite" - това слабо би ти помогнало пред съда. Както и на пълнолетния ти приятел. Независимо какви звезди ти сваля в момента, колко много пари има, какъв апаратамент е построил той на 19 за двама Ви и така нататък. И колкото и sladkъ_mackъ да си в неговите очи.. Не, не целя да се заяждам с теб. С момиче на 15 не бих. Sam90' е много прав поне в това отношение и тук няма как да не се съглася с него - изчакай поне до 17, 18. Ти реално и друг избор нямаш много-много според мен, но то е отделен въпрос. Ще имаш малко по-цветен поглед над нещата дотогава или така се предполага поне. Може и да греша. Нито ще си първата нито последната, то е ясно. Но поне ще си в правото си да вземаш подобни генерални решения, в което сега не си. По-лични примери считам за излишно да ти давам. Това дотук засега ти е достатъчно. Чуй го или го подмини - все тая. Дано не станат по-трудния начин нещата при теб само..Първоначално написано от sladkъ_mackъ
Моралната страна на въпроса нарочно смятам да я пропусна. Там позицията ми е малко по-различна от общата такава, доколкото въобще последната съществува. При положение, че си на 15 това така или иначе в случая би било най-малкия ти проблем.
Поздрави и умната!;]
Още един random user
*дори мнението на miloto_girl-4e ми допадна много в случая; отбелязвам само;