.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

харесвате ли ...... ?

до сега четох една тема за едно момиче което харесвала турчин и ми стана интересно дали пък няма момчета които харесват туркини или са ходили с такива рдали можете да се влюбите с човек от друга националност ....... въобще какво ви и мнението за тях ???

аз лично не познавам такава и ни мога да кажа нещо по въпроса
    ....

Повече от фен
    какво против турците.. и те са хора
    всъщност туркините са наистина много красиви... и всичко е добре докато не почнат да говорят.. езика е ужасен

emi az s1m turkinq i ...nqmam problemi s mom4etata de

Защо не.Ако е хубав и добър няма проблеми.А като цяло за другите националности съм абсолютно за.

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    emi az sy momi4e de ama ako sa ot tez tyrci deto sa cigani deto vikat 4e sa turci......... amyn

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Преди вереме харесвах момче от турски произход,но си останах само с харесването,защтото нищо не стана,но чесно казано няма да ми пука особено ако някой ден имам гадже-турчин,все пак и сред тях има готини и свестни хора,така че... Ако ще ги преценяваме според религията или културата -за мен тва са абсурдни неща
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Човек не избира в какъв човек да се влюби,то просто си става,ако ще да е негър!
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Мега фен Аватара на koalka
    Сигурно е възможно да се влюбя, не знам, но някак си съм предубедена.

Супер фен
    Град
    Панацея
    едно аверче ходи с туркиня вече 2-3 месеца. Момичето е хубаво и сериозно. Тей, че аз не виждам какво значение има произхода
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    40 Miles from the Sun
    Не бих тръгнала с турчин. Даже идеята ми звучи .. гадна.

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от monityY

ОМФГ! Не ми казвай, че току що сравни турчин с негър!!!

П.С. Все повече хора днес затвърдиха мнението ми, че тинейджърите са егати тъпите кърлежи.

Повече от фен Аватара на suantito
    Цитирай Първоначално написано от ~*~IzI~*~
    emi az s1m turkinq i ...nqmam problemi s mom4etata de
    Тоест си родена в турция ?

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

ne, ne s1m rodena v turciq, no tova ne zna4i ,4e ne s1m turkinq.v bg s1m rodena, no i tova ne zna4i, 4e s1m bg vse pak, nali.

Град
    40 Miles from the Sun
    ne, ne s1m rodena v turciq, no tova ne zna4i ,4e ne s1m turkinq.v bg s1m rodena, no i tova ne zna4i, 4e s1m bg vse pak, nali.
    "Бг" си си от всякъде.

Се едно да кажем че българин е измислил компютъра...

Impuls.bg

Цитирай Първоначално написано от AFT

П.С. Все повече хора днес затвърдиха мнението ми, че тинейджърите са егати тъпите кърлежи.
    a ti toku 6to zatfurdi mnenieto mi 4e si qko zle !!! kfo zna4enie ima nacionalnostta we deeba vajnoto e kakaf e 4oveka a ne ot kude idva ili kakava nacionalnost e vie ste qko zle we lelee
    wave your hands in the air like you don't care...~music is life!!! ~
    oBi4aM goOoOoOoOoOoOo!!!!! Ve4e ot 6 meseca

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от amylee92
    Цитирай Първоначално написано от AFT

a ti toku 6to zatfurdi mnenieto mi 4e si qko zle !!! kfo zna4enie ima nacionalnostta we deeba vajnoto e kakaf e 4oveka a ne ot kude idva ili kakava nacionalnost e vie ste qko zle we lelee

Виж ся, ще се опитам да ти го обясня по най-простия начин, макар че музиката, която слушаш и мненията ти през последните дни да крещят, че си безгранично тъпа.
    Ти въобще прочете ли к'во написах? Знаеш ли нещо за негрите? Та те са нещо мнооооогооо повече от турците.
    Никога не съм съдила някого, заради религията, която изповядва или националността му. Нямам нищо против негрите, евреите и т.н., освен турците и циганите. Не ми пука колко готин може да е един човек, просто не искам и не мога да общувам с подобни хора, защото всеки път ще си представям циганката, която всяка сутрин звъни да и' налеем вода и да почва да чисти входа, или турците, които ми подсвиркват по улицата и ме гледат многозначително. Противни са ми тоооолкова много. Т'ва е същата история като "вътрешната или външната красота?" и като го питат всеки казва, че е важен характера, ама като дойде някой ултра грозен,ама с добра душа и бързо си измислят извинение.
    Надявам се, да имаш малко акъл в главата и да млъкнеш, вместо да се излагаш още повече.

Град
    плевен
    maiko nqkoi hora otgovarqte super tupo i detski ima turci koito sa rodeni v bulgariq no prosto sa turci ne izpovqdvat islqma a hristqnstvoto praznuvat budni vecher i velik den i sichki bulgarski praznici zashtoto jiveqt v bulgariq v bulgariq sa rodeni i nai veche govorat bulgarski ezik tova ne gi pravi po razlichni ot bulgarite .
    прегрътката една ме кара да полетя,ти си всичко за което сум мечтала.имам нужда от теб за да продалжа напред!

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от BebSiNKa
    maiko nqkoi hora otgovarqte super tupo i detski ima turci koito sa rodeni v bulgariq no prosto sa turci ne izpovqdvat islqma a hristqnstvoto praznuvat budni vecher i velik den i sichki bulgarski praznici zashtoto jiveqt v bulgariq v bulgariq sa rodeni i nai veche govorat bulgarski ezik tova ne gi pravi po razlichni ot bulgarite .
    Това ги прави българи!!

Ami znam 4e ne e su6toto no nai dobreta mi ni fr e 1/2 turkinq ... i 4estno kazano ne mi pravi vpe4etlenie ... tq si znae turski ... i 4stno kazano e mn qko da psuva6 daskalote na turski po vreme na 4as

Цитирай Първоначално написано от nikoll111
    Ami znam 4e ne e su6toto no nai dobreta mi ni fr e 1/2 turkinq ... i 4estno kazano ne mi pravi vpe4etlenie ... tq si znae turski ... i 4stno kazano e mn qko da psuva6 daskalote na turski po vreme na 4as
    Превземат ни вече учат бълграските деца да псуват на турски...

Impuls.bg

Tova, 4e turcite, koito jiveqt v BG izpovqdvali hristiqnstvoto, 4e praznuvali koleda velikden i takiva hristiqnski praznici do sega ne bqh 4uvala.Ako be6e taka kakto kazva6 ti to...naistina 6tqhme da b1dem b1lgari.Vqrno vk16ti govorim na bg pove4e ot kolkoto na turski,no vse pak sme v bg ddz, no p1k izpovqdvame islqma, praznuvame si praznicite i t.n.

Цитирай Първоначално написано от suantito

Град
    дупката на геврека
    Tova, 4e turcite, koito jiveqt v BG izpovqdvali hristiqnstvoto, 4e praznuvali koleda velikden i takiva hristiqnski praznici do sega ne bqh 4uvala.Ako be6e taka kakto kazva6 ti to...naistina 6tqhme da b1dem b1lgari.Vqrno vk16ti govorim na bg pove4e ot kolkoto na turski,no vse pak sme v bg ddz, no p1k izpovqdvame islqma, praznuvame si praznicite i t.n.
    сия не казвай че вярата е свързана с нацианоста (японец христянин си е японец не българин и обратното тва че изповядваш исляма не те прави туркиня..)

Град
    дупката на геврека
    Цитирай Първоначално написано от suantito
    пък т'ва си е открай време баце ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си