- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- харесвате ли ...... ?
kakto i tova ne e vqrno, 4e 6tom jiveq v bg s1m b1lgarka.![]()
малко заличаване на човешкия вид от планетата ше премахне проблемите (етнически, политически, екологични и тн..)
или иначе казано Save the planet, kill yourself!
Naistina ste zle! Az nebih trygnal s turkinq ! Vyzpitavan sym po tozi na4in! Nemoga az da si go pozvolq da trygna s turkinq ili ciganka ili evreika.Misiq nevyzmojna!Kak moje da trygnete s hora kydeto 500 godini sa ni ebali maikite! Vie ne ste bylgari vie ste bokluci! Nevijdam ni6to bylgarsko v vas! Kyrleji takiva!!!!!Първоначално написано от RaZcAkVa6tIq
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
AFT имаш моята подкрепа!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1 Рода ми се е запазил чисто българси отпреди турско време не мисля да унищожавам всичко постигнато...Първоначално написано от ANTIHUMAN
+1 BravoПървоначално написано от ZuCkI
![]()
![]()
![]()
Ми ако трябва да съм честна предпочитам да е от моята народност,но нямам и нищо против останалите...въпрос на избор,но любовта е сляпа и не се знае утре в кой може да се влюбим![]()
нямам нищо против другите,но само за приятелство.. Ако ще създавам семейство с някой предпочитам да е от моята народност (аз не мога да го приема пък камо ли на6те)![]()
![]()
![]()
Аз познавам една мн яка туркиня
The Spark
наште може да го приемат ама не е там въпроса...(аз се чувствам задължен или отговорен за тва)Първоначално написано от Sharpay
бе то яки туркини бол ама не тряя да даваме нашо за тяхно..Първоначално написано от 5StaR
TI razbra li kvo se pita v temata?Първоначално написано от gerinceto
![]()
Pita se : Dali bihte trygnali s 4ovek ot druga narodnost?
Primer: bylgarin + turkinq=?
Primer:bylgarka + negyr=?
Po prosto nemoga da ti go obesnq!![]()
Ауе, стига сте намесвали негрите и евреите! Тук се пита дали бихте излязли с човек от друга националност, а не с човек, чиято кожа е друг цвят или изповядва друга религия! Пффуу, че сте прости!
И да, това, че сте мюсюлманин не ви прави турчин!
друга националност? не ми е проблем.. като се замисля, последно по един "чуждоземец" си бях паднала хаха
Виа май обърнахте темата на расистки нападки
по темата
Смятам ,че за сърцето няма бариера турчин ,туркиня китаец християнин мюсюлмамин черен бял все сме хора в 21 век смятам ,че това е без особенно значение