Цитирай Първоначално написано от amylee92
Цитирай Първоначално написано от AFT
Цитирай Първоначално написано от monityY
Човек не избира в какъв човек да се влюби,то просто си става,ако ще да е негър!

ОМФГ! Не ми казвай, че току що сравни турчин с негър!!!

П.С. Все повече хора днес затвърдиха мнението ми, че тинейджърите са егати тъпите кърлежи.
a ti toku 6to zatfurdi mnenieto mi 4e si qko zle !!! kfo zna4enie ima nacionalnostta we deeba vajnoto e kakaf e 4oveka a ne ot kude idva ili kakava nacionalnost e vie ste qko zle we lelee

Виж ся, ще се опитам да ти го обясня по най-простия начин, макар че музиката, която слушаш и мненията ти през последните дни да крещят, че си безгранично тъпа.
Ти въобще прочете ли к'во написах? Знаеш ли нещо за негрите? Та те са нещо мнооооогооо повече от турците.
Никога не съм съдила някого, заради религията, която изповядва или националността му. Нямам нищо против негрите, евреите и т.н., освен турците и циганите. Не ми пука колко готин може да е един човек, просто не искам и не мога да общувам с подобни хора, защото всеки път ще си представям циганката, която всяка сутрин звъни да и' налеем вода и да почва да чисти входа, или турците, които ми подсвиркват по улицата и ме гледат многозначително. Противни са ми тоооолкова много. Т'ва е същата история като "вътрешната или външната красота?" и като го питат всеки казва, че е важен характера, ама като дойде някой ултра грозен,ама с добра душа и бързо си измислят извинение.
Надявам се, да имаш малко акъл в главата и да млъкнеш, вместо да се излагаш още повече.