.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Нещо за червенината?

Здравейте, значи моят проблем е че нямам толкова много пъпки по лицето а по-скоро по носа и бузките ми е вечно зачервено. Виждала съм го и при други хора но се чудя с какво може да се премахне тази червенина по лицето. Чувала съм че било уж от капилярите и можело с лазер да се лекува но не знам до колко е вярно. Досега не съм говорила с някой с такъв проблем и ако някой тук има подобен проблем да сподели ако знае ефикасно лечение. Отделно гледах в аптеката някакви анти рожатори се водят на AVENE и на EUCERIN но не без някой да ги е ползвал и да има ефект не бих ги купувала напразно. Те уж се водят точно за такава чувствителна кожа и успокояват и премахват червенината тъй че ако някй ги е ползвал нека сподели. Всякакви други съвети ще са ми полезни защото е много неприятно постоянно да съм червена като домат. Не знам дали разбрахте точно какъв ми е проблемът- просто съм нон-стоп червена на определени места и ми трябва нещо да ми ги избели по някакъв начин. Положението става двойно по-зле ако се изложа и на слънце-буквално домат в лицето...

Град
    on the beach
    Червенини? Акне? Да не бъркам. Сега ще пусна това, но ако греша ще се поправя.
    Всекидневно миене му е майката. После правиш маски: препоръчвам зелената маска на AVON - Pure Pore Fectoin = веднъж в седмицата. Козметиката на EUCERIN е надеждна и нежна. Купи си задължително омазняващо кремче ПРОТИВ АКНЕ.

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    оо разбрах те ..тва май не може да се премахне..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Една моя приятелка си беше взела един продукт на Clean & Clear за премахване на червения оттенък и остана много доволна

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Спорем мен трябва да идеш на дерматолог.. Тези червени петна ако мога да се изразя така по лицето изобщо не са на добре.. Не искам да те плаша, но преди баща ми имаше такива точно по бузите и докато не отиде на лекар нищо не се промени..
    Love Ickooo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си