.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Gothique♫
    Хлябът съдържа аминокиселини които тялото не може да си набави само тъй че няколко филийки хляб не са вредни.
    Хахаха, хлябът съдържал незаменими аминокиселини

Re: най-ефективната диета (лично изпитана)

Цитирай Първоначално написано от fdeizi
    Диетата е по проста и от най простото нещо на тоз свят. Единственото нещо което не трябва да правите е да ядете сладко или нещо богато на захар. Аз съм на по-малко от 1 седмица и действа безотказно. Изградила съм си хранителен режим. Примерно за закуска ям или сандвич с шунка и кашкавал или кисело мляко с бисквитки (обикновени на нестле- житен дар с мляко) или солети или плодове или солена закуска . Вариантите са толкова много . Най страшното при мен беше когато бях жадна за шоколад. Но това беше през първите дни .Сега се храня здравословно и нямам нужда от шоколад. СВАЛИЛА СЪМ 3,4 ИЛИ 5 КИЛОГРАМА ОТ НАЧАЛОТО . ПОВЯРВАЙТЕ !!! ЗДРАВОСЛОВНОТО ХРАНЕНЕ ПРАВИ ЧУДЕСА!!! ЛИЧНО ИЗПИТАНО

ПИШЕТЕ КОМЕНТАРЧЕТА СЛЕД КАТО СЕ ОПИТАТЕ !!! НАДЯВАМ СЕ ДА СЪМ ПОМОГНАЛА!!!!
    Е то е ясно ,че здравословното хранене прави чудеса.То не само поддържа теглото в нормите,а също се грижи за цялостното ни здраве.Едно от най-най ама най- важните условия за здраве е именно храненето.Когато човек яде каквото му падне,не сдъвква добре и не се съобразява с количеството се покачва теглото му,но не само това,този начин на хранене е вреден за целия организъм и предизвиквз множество усложнения,макар и в началото съвсем незабележими.
    За да отслабнем завинаги и да поддържаме теглото ,което ни харесва на нас трябва да спазваме постоянно здравословен режим на хранене и за по-голяма ефикастност (не само за отслабване,а за поддържане на здравето) се добавят и физическите упражнения!
    Всеки човек трябва да яде,когато е гладен и да остава винаги малко гладен след ядене,за да не претоварва храносмилателната си система.
    И така нататък и така нататък,... мога да напиша цяла книга относно тази тема,но да спра до тук,защото едва ли на някой му се чете толкова дълго.
    Исках просто да питам fdeizi от колко време спазва режима си?

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия

Цитирай Първоначално написано от H8_mE
    бла бла...
    Оф не мога да откъсна очи от тая торта...Мн си гадна да пишеш в тема за диети с такъв аватар

Иначе си права за всичко което каза де просто тортичката ееее....

Цитирай Първоначално написано от Madness
    За всеки си е толкова индивидуално,че никога не може аз да сваля с тва дето си свалила ти...
    Мхм! Аз примерно преди месец правих 1 диета, при която се свалят 5кг по принцип, а аз свалих кг и половина Така че FUCK OFF ДИЕТИ!
    А за диетата на авторката лично аз въобще не съм навита и няма да я пробвам, като се знам, че най-простото нещо ми се лепи.(а и като гледам колко е здравословна)
    Some things are better left unsaid!

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Цитирай Първоначално написано от H8_mE
    бла бла...
    Оф не мога да откъсна очи от тая торта...Мн си гадна да пишеш в тема за диети с такъв аватар

Иначе си права за всичко което каза де просто тортичката ееее....
    Хаха нали много е якааа мммм направо ти идва да я налапаш цялата!Междо другото и аз вече 8 дни не ям сладко ,но повече е заради здравословен проблем отколкото за отслабване!
    Хах ако имате някакви въпроси относно здравословното хранене попитайте кака си :P

za otslabvane trqbva da NE qde6 sladko,hlqb i da ne pie6 gazirano 1 mesec i vednaga 6te ima rezultati ama bez sport,pone ti4ane ni6to ne stava :P
    вСиЧкО е ВъПрОс нA вИжДаНе,аЗ ПеЧеЛя...Ти гУбИш...дОвИжДаНе...

dobre de kato zapo4na da otslabvam i svalqm ot busta a ne iskam ot tam i iskam nqkakva dieta bez meso ne go haresvam

Град
    - .::*MuSiC iT's My LiFe*::. -
    Само хляба ако намалиш/спреш веднага ще се усети разликата
    Иначе при отслабване с повечко кг няма начин да не се отрази и на бюста.

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Хора, аз мисля че го преядох шоколада
    Когато бях на 14-15 ядях по 1 шоколад ГОЛЯЯМ на ден + някъкви други шоколадови неща.
    Сегаа... снощи си взех една шок. бонбона и това ми беше за 1-2 седмици. Не ми се яде просто.
    Така че спокойноо! Сега яжте! По мъничко де :P
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Град
    |На 3еМяТ@|
    Ха свалих 2 кила за 5 дена + ходя да тичам сяка вечер на стадиона и не ям никакав хляб

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от Madeyed
    Ха свалих 2 кила за 5 дена + ходя да тичам сяка вечер на стадиона и не ям никакав хляб
    Яж хлаб. Черен. По една филийка на ден. Хлаба е полезен!
    Ако го спреш напълно, за дълаг период, не е хубаво, въобще!
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Град
    |На 3еМяТ@|
    Цитирай Първоначално написано от Aniiiii
    Цитирай Първоначално написано от Madeyed
    Яж хлаб. Черен. По една филийка на ден. Хлаба е полезен!
    Ако го спреш напълно, за дълаг период, не е хубаво, въобще!
    Ок, аз само за 5 дена, днес ми е 6 ден и щи ида да си купя малко черен .

Цитирай Първоначално написано от fdeizi
    Диетата е по проста и от най простото нещо на тоз свят. Единственото нещо което не трябва да правите е да ядете сладко или нещо богато на захар. Аз съм на по-малко от 1 седмица и действа безотказно. Изградила съм си хранителен режим. Примерно за закуска ям или сандвич с шунка и кашкавал или кисело мляко с бисквитки (обикновени на нестле- житен дар с мляко) или солети или плодове или солена закуска . Вариантите са толкова много . Най страшното при мен беше когато бях жаднa за шоколад. Но това беше през първите дни .Сега се храня здравословно и нямам нужда от шоколад. СВАЛИЛА СЪМ 3,4 ИЛИ 5 КИЛОГРАМА ОТ НАЧАЛОТО . ПОВЯРВАЙТЕ !!! ЗДРАВОСЛОВНОТО ХРАНЕНЕ ПРАВИ ЧУДЕСА!!! ЛИЧНО ИЗПИТАНО

ПИШЕТЕ КОМЕНТАРЧЕТА СЛЕД КАТО СЕ ОПИТАТЕ !!! НАДЯВАМ СЕ ДА СЪМ ПОМОГНАЛА!!!!
    вика пиеше ми се

п.п. хляба, ако не е пълнозърнест никак не е здравословен.. и гадното месо от магазина, което не го знаете какво е.. аз като съм вегетарианка ми е 100 пъти по- добре повече ограничение и повече движение му е майката
    Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    ^ Като вегетарианка се лишаваш от много полезни вещества.
    Иначе повече движение наистина му е майката, но не и драстични ограничения!
    Колкото до хляба - "никак не е здравословен", казваш. Не е здравословен, ако го гъчиш на поразия. Но това е една основна храна, христианството го определя дори като свещен. Ако си мислите, че като не ядете хляб, правите много добре, си забийте шамар. Първо, нищо прекалено не е хубаво. Второ, по-добре да ядеш хляб, отколкото пакетираните бисквитки и диетични шоколади.
    Не знам защо си вегетарианка (братовчедка ми например като малка преживя голям шок - видя да колят едно козле точно пред нея и оттогава не може да гледа месо), тъй че не приемай следващите ми думи много лично.

Писна ми край мен да има хора, които гледали някакъв филм за вредата от месото и "АуУууууууУУууу аз съм вегетарианец, виж ме къв съм голям, аз предпазвам животните, бляблябля, ареее, няма да нося обуща от истинска кожаааа, аз живея природосъобразно, аз съм йога, аз ще карам на фотосинтеза!"
    Поне риба яжте... ебати... Наши близки ходят много често на риболов и редовно си имаме рибкаа. Пък и пържолки не отказвам (ма само пилешки!).

Всеки има свой убеждения и няма да споря с теб, ще ти кажа само защо не ям месо. Защото и аз като братовчедка ти съм била свидетел на много подобни издевателства, няма да ти развивам теория, просто ще ти кажа, това което мисля- и животните като нас дишат! Чувстват, създадени са да живеят! Никой няма правото да отнема живота им, за мен те са равнопоставени! ..

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от myl0weee
    Всеки има свой убеждения и няма да споря с теб, ще ти кажа само защо не ям месо. Защото и аз като братовчедка ти съм била свидетел на много подобни издевателства, няма да ти развивам теория, просто ще ти кажа, това което мисля- и животните като нас дишат! Чувстват, създадени са да живеят! Никой няма правото да отнема живота им, за мен те са равнопоставени! ..
    И аз не желая да споря, просто някои от нещата в поста ти ми се сториха твърде крайни - звучаха като съвети към човек, който наистина е прекалил и трябва да въведе значителни ограничения в храненето си.
    Колкото до нещата, на които си свидетелствала, разбирам те напълно и не бих те обвинила въобще. Това са психологически стресове и травми особено когато си чувствително момиче.
    И именно сега почвам да се питам каква съм, що съм?! На село преди 4-5 години бях в двора на една приятелка, играехме си, и тогава дядо й заколи една кокошка... пред нас. Не знам как съм се почувствала в оня момент, ала не ми е повлия. Явно съм скала.

Това е въпрос на психическа нагласа. От малка се грижа за животинки и просто ги обожавам, като видя някой да яде месо и всичко ми се обръща.. един филм също много ми повлия- Земляни. Просто не мога да ям месо, представям си животинката, която е умряла , за да сме сити ние..

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    аз пък вече от месец съм спряла газираното и ограничавам сладкото до минимум..решила съм и да ям по-балансирани храни.

пп:ако мислите,че шунката,кренвиршите и саламите,които ядете са месо.. ;Ss
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Голям фен Аватара на liim0nka
    Ако лишаването от сладко е диееета. ...
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от liim0nka
    Ако лишаването от сладко е диееета. ...
    Бих добавила и *Ако лишаването от сладко е здравословно хранене...*
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.