Цитирай Първоначално написано от fdeizi
Диетата е по проста и от най простото нещо на тоз свят. Единственото нещо което не трябва да правите е да ядете сладко или нещо богато на захар. Аз съм на по-малко от 1 седмица и действа безотказно. Изградила съм си хранителен режим. Примерно за закуска ям или сандвич с шунка и кашкавал или кисело мляко с бисквитки (обикновени на нестле- житен дар с мляко) или солети или плодове или солена закуска . Вариантите са толкова много . Най страшното при мен беше когато бях жадна за шоколад. Но това беше през първите дни .Сега се храня здравословно и нямам нужда от шоколад. СВАЛИЛА СЪМ 3,4 ИЛИ 5 КИЛОГРАМА ОТ НАЧАЛОТО . ПОВЯРВАЙТЕ !!! ЗДРАВОСЛОВНОТО ХРАНЕНЕ ПРАВИ ЧУДЕСА!!! ЛИЧНО ИЗПИТАНО

ПИШЕТЕ КОМЕНТАРЧЕТА СЛЕД КАТО СЕ ОПИТАТЕ !!! НАДЯВАМ СЕ ДА СЪМ ПОМОГНАЛА!!!!
първите дни на диетата винаги се губят много килограми. Като намалиш рязко калориите и по-точно въглехидратите и само от обезводняващото действие губиш 3-4-5 кг ВОДА . Нищо лично, но едва ли за по-малко от седмица си свалила 5кг мазнини и то чисти още повече не пише спортуваш ли нещо въобще.Правилно е че не трябва да се яде прости въглехидрати или най-общо казано сладки неща само, че диетата можеш да кажеш, че работи като си я изпробвала поне 2 месеца