- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- най-ефективната диета (лично изпитана)
Хахаха, хлябът съдържал незаменими аминокиселиниПървоначално написано от Gothique♫
![]()
Е то е ясно ,че здравословното хранене прави чудеса.То не само поддържа теглото в нормите,а също се грижи за цялостното ни здраве.Едно от най-най ама най- важните условия за здраве е именно храненето.Когато човек яде каквото му падне,не сдъвква добре и не се съобразява с количеството се покачва теглото му,но не само това,този начин на хранене е вреден за целия организъм и предизвиквз множество усложнения,макар и в началото съвсем незабележими.Първоначално написано от fdeizi
За да отслабнем завинаги и да поддържаме теглото ,което ни харесва на нас трябва да спазваме постоянно здравословен режим на хранене и за по-голяма ефикастност (не само за отслабване,а за поддържане на здравето) се добавят и физическите упражнения!
Всеки човек трябва да яде,когато е гладен и да остава винаги малко гладен след ядене,за да не претоварва храносмилателната си система.
И така нататък и така нататък,... мога да напиша цяла книга относно тази тема,но да спра до тук,защото едва ли на някой му се чете толкова дълго.
Исках просто да питам fdeizi от колко време спазва режима си?
![]()
Оф не мога да откъсна очи от тая торта...Мн си гадна да пишеш в тема за диети с такъв аватарПървоначално написано от H8_mE
![]()
![]()
Иначе си права за всичко което каза де просто тортичката ееее....![]()
Мхм! Аз примерно преди месец правих 1 диета, при която се свалят 5кг по принцип, а аз свалих кг и половинаПървоначално написано от Madness
Така че FUCK OFF ДИЕТИ!
А за диетата на авторката лично аз въобще не съм навита и няма да я пробвам, като се знам, че най-простото нещо ми се лепи.(а и като гледам колко е здравословна)![]()
Some things are better left unsaid!
Хаха нали много е якааа мммм направо ти идва да я налапаш цялата!Междо другото и аз вече 8 дни не ям сладко ,но повече е заради здравословен проблем отколкото за отслабване!Първоначално написано от slun4ice
Хах ако имате някакви въпроси относно здравословното хранене попитайте кака си :P![]()
za otslabvane trqbva da NE qde6 sladko,hlqb i da ne pie6 gazirano 1 mesec i vednaga 6te ima rezultatiama bez sport,pone ti4ane ni6to ne stava :P
вСиЧкО е ВъПрОс нA вИжДаНе,аЗ ПеЧеЛя...Ти гУбИш...дОвИжДаНе...
dobre de kato zapo4na da otslabvam i svalqm ot busta a ne iskam ot tam i iskam nqkakva dieta bez meso ne go haresvam
Хора, аз мисля че го преядох шоколада![]()
![]()
Когато бях на 14-15 ядях по 1 шоколад ГОЛЯЯМ на ден + някъкви други шоколадови неща.
Сегаа... снощи си взех една шок. бонбона и това ми беше за 1-2 седмици. Не ми се яде просто.
Така че спокойноо! Сега яжте! По мъничко де :P
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
Ха свалих 2 кила за 5 дена+ ходя да тичам сяка вечер на стадиона и не ям никакав хляб
![]()
Яж хлаб. Черен. По една филийка на ден. Хлаба е полезен!Първоначално написано от Madeyed
Ако го спреш напълно, за дълаг период, не е хубаво, въобще!
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
Ок, аз само за 5 дена, днес ми е 6 ден и щи ида да си купя малко черенПървоначално написано от Aniiiii
.
вика пиеше ми сеПървоначално написано от fdeizi
![]()
п.п. хляба, ако не е пълнозърнест никак не е здравословен.. и гадното месо от магазина, което не го знаете какво е.. аз като съм вегетарианка ми е 100 пъти по- добреповече ограничение и повече движение му е майката
![]()
Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..
^ Като вегетарианка се лишаваш от много полезни вещества.
Иначе повече движение наистина му е майката, но не и драстични ограничения!
Колкото до хляба - "никак не е здравословен", казваш. Не е здравословен, ако го гъчиш на поразия. Но това е една основна храна, христианството го определя дори като свещен. Ако си мислите, че като не ядете хляб, правите много добре, си забийте шамар. Първо, нищо прекалено не е хубаво. Второ, по-добре да ядеш хляб, отколкото пакетираните бисквитки и диетични шоколади.
Не знам защо си вегетарианка (братовчедка ми например като малка преживя голям шок - видя да колят едно козле точно пред нея и оттогава не може да гледа месо), тъй че не приемай следващите ми думи много лично.
Писна ми край мен да има хора, които гледали някакъв филм за вредата от месото и "АуУууууууУУууу аз съм вегетарианец, виж ме къв съм голям, аз предпазвам животните, бляблябля, ареее, няма да нося обуща от истинска кожаааа, аз живея природосъобразно, аз съм йога, аз ще карам на фотосинтеза!"
Поне риба яжте... ебати... Наши близки ходят много често на риболов и редовно си имаме рибкаа.Пък и пържолки не отказвам (ма само пилешки!).
Всеки има свой убеждения и няма да споря с теб, ще ти кажа само защо не ям месо. Защото и аз като братовчедка ти съм била свидетел на много подобни издевателства, няма да ти развивам теория, просто ще ти кажа, това което мисля- и животните като нас дишат! Чувстват, създадени са да живеят! Никой няма правото да отнема живота им, за мен те са равнопоставени! ..
И аз не желая да споря, просто някои от нещата в поста ти ми се сториха твърде крайни - звучаха като съвети към човек, който наистина е прекалил и трябва да въведе значителни ограничения в храненето си.Първоначално написано от myl0weee
Колкото до нещата, на които си свидетелствала, разбирам те напълно и не бих те обвинила въобще. Това са психологически стресове и травми особено когато си чувствително момиче.
И именно сега почвам да се питам каква съм, що съм?!На село преди 4-5 години бях в двора на една приятелка, играехме си, и тогава дядо й заколи една кокошка... пред нас. Не знам как съм се почувствала в оня момент, ала не ми е повлия. Явно съм скала.
Това е въпрос на психическа нагласа. От малка се грижа за животинки и просто ги обожавам, като видя някой да яде месо и всичко ми се обръща.. един филм също много ми повлия- Земляни. Просто не мога да ям месо, представям си животинката, която е умряла , за да сме сити ние..
аз пък вече от месец съм спряла газираното и ограничавам сладкото до минимум..решила съм и да ям по-балансирани храни.
пп:ако мислите,че шунката,кренвиршите и саламите,които ядете са месо.. ;Ss
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Ако лишаването от сладко е диееета. ...![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Бих добавила и *Ако лишаването от сладко е здравословно хранене...*Първоначално написано от liim0nka
![]()
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Ся щти пиша Кументарчи на темата
+ЧиИиИнцИ
иначе не върви без шоколад диета