Цитирай Първоначално написано от fdeizi
Диетата е по проста и от най простото нещо на тоз свят. Единственото нещо което не трябва да правите е да ядете сладко или нещо богато на захар. Аз съм на по-малко от 1 седмица и действа безотказно. Изградила съм си хранителен режим. Примерно за закуска ям или сандвич с шунка и кашкавал или кисело мляко с бисквитки (обикновени на нестле- житен дар с мляко) или солети или плодове или солена закуска . Вариантите са толкова много . Най страшното при мен беше когато бях жадна за шоколад. Но това беше през първите дни .Сега се храня здравословно и нямам нужда от шоколад. СВАЛИЛА СЪМ 3,4 ИЛИ 5 КИЛОГРАМА ОТ НАЧАЛОТО . ПОВЯРВАЙТЕ !!! ЗДРАВОСЛОВНОТО ХРАНЕНЕ ПРАВИ ЧУДЕСА!!! ЛИЧНО ИЗПИТАНО

ПИШЕТЕ КОМЕНТАРЧЕТА СЛЕД КАТО СЕ ОПИТАТЕ !!! НАДЯВАМ СЕ ДА СЪМ ПОМОГНАЛА!!!!
Е то е ясно ,че здравословното хранене прави чудеса.То не само поддържа теглото в нормите,а също се грижи за цялостното ни здраве.Едно от най-най ама най- важните условия за здраве е именно храненето.Когато човек яде каквото му падне,не сдъвква добре и не се съобразява с количеството се покачва теглото му,но не само това,този начин на хранене е вреден за целия организъм и предизвиквз множество усложнения,макар и в началото съвсем незабележими.
За да отслабнем завинаги и да поддържаме теглото ,което ни харесва на нас трябва да спазваме постоянно здравословен режим на хранене и за по-голяма ефикастност (не само за отслабване,а за поддържане на здравето) се добавят и физическите упражнения!
Всеки човек трябва да яде,когато е гладен и да остава винаги малко гладен след ядене,за да не претоварва храносмилателната си система.
И така нататък и така нататък,... мога да напиша цяла книга относно тази тема,но да спра до тук,защото едва ли на някой му се чете толкова дълго.
Исках просто да питам fdeizi от колко време спазва режима си?