- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дайте идей :)
Тия дни мисля да поканя момичето ,което харесвам да излезем
Само дето искам да й подаря нещо(наистина тя и с помоща на майка й ...много ми помогнаха в нещо което наистина ми е много важно) ,та сега искам да й подаря нещо трайно,когато го вижда да се сеща за мене
Плс дайте идей...и смятате ли като цяло че ще е добра идея
?
твоя снимка, няма как да се сеща за друг кат я види![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
трайно - сувенир. може да и вземеш и някое пръстенче или още куп работи за които в момента не се сещам, но като излезеш по магазините да разгледаш най-добре ще направиш. даже има възможност да се получи вариянта какво да избереш най-накрая, защото много неща са ти харесали.
Напиши й поема. Или.. песен. Мда, песен звучи къде, къде по-романтично.
Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.
XaaxAx ...така еПървоначално написано от tuzaro
...ама не става
![]()
![]()
Хм...вземи и от онези тънките сребърни гривнички(аз лично ги намирам за много красиви,пък и не са чак толкова скъпи) или сувенир също става.
Emi ne znam nqkoi mnogo golqm buket cvetq??? Ili nehsot koeto e v neins stil i shte se dokosne do syrceto i ....Moje bi nehsto koeto e cenno za teb ili ne znam...
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Дам това е идеяПървоначално написано от MartyParty
....тя по принцип обича да носи (доста)тънки гривнички
![]()
По принцип го играеме заедно,но сега сме offline, защото имаме да ичимПървоначално написано от LastWarrior
...иначе по нататък може и да й купя оригинала
![]()
Подари и арена теам със 2к ратинг за да може да взима много поинтс да си земе уепони и тн..
The Spark
Първоначално написано от LastWarrior
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
браво, батка- къртиш![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Say It Right
Дайте го по сериозно ...наистина е важно за мене![]()
klasi4eskata pliu6ena igra4ka koqto vsi4ki obojavame... pomisli - 6te moje da si q gu6ka ve4er i da si misli za teb![]()
Първоначално написано от Riot
Много добра идеяПървоначално написано от soulja_girl4e
...даже за сега най ми харесва
![]()
Сребърна гривна...ако я носи където и да отиде ще се сеща за теб![]()
grivnite se gubqt... i e mn trudno da naceli6 to4no kakva grivna haresva... ako ne i dopadne 6te q zabuta v nqkoq kutiq za bijuta... + tva vsqko sebeuvajava6to se momi4e ima mnooooooogooooo grivni i mnoooooogo bijuta.
zaloji na ne6to po originalno!
doveri mi se, podarqvali sa mi i grivni i parfiumi (koito ne sa po moi vkus) i buketi (koito uvqhvat)...
uspeh kakvoto i da izbere6![]()
ще те послушамПървоначално написано от soulja_girl4e
....най добре се аргументира
..ще и взема плюшено зайче
...тя си пада по зайчета
Благодаря ви
За сега идеята на soulja_girl4e най ми хареса
Ако имате още идеи с удоволствие ще ги прочета![]()
ok uspeh mn dobyr izbor, pi6i LS da kaje6 kak e reagiralaПървоначално написано от zik{}
![]()
plu6eno me4e ... nqma ni6to po milo sladko i qko ot tva ... a i vinagi 6te i napomnq za teb 100%
е да да ама кой знае колко такива има у тях... разглежда и гледа аа мече от Пешо... заек от Любо... коте от Данчо.. (не ми изгл. добре аз лично имам адски много и едвам помня коя от кого е) Ако не е нещо голямо и запомнящо предлагам гривничка или красива висулка за герданчето
aMiii..... PoMiSli kaKwo Tq Obi4a ToWa NqkakFo GerDaN4e PriMerNo ILi Plu6ena igra4ka Vur6aT raBoTa i pri DveTe SuMNQvaM sE dA ima Momi4eTa koiTo ne Gi HaresfaT![]()
![]()
ОбИчаМ сИ ЖивоТа и теб....
dam ama OGROMNOTO me4e sys syrce moje da e samo ot edin...Първоначално написано от Sharpay
![]()